Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 69 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #481 SP
    Member viezure's Avatar
    Atunci viata mea care e?

2. #482 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Atunci viata mea care e?
    Nu exista o bara de viata , acum e la moda regenerarea vietii.Pur si simplu nu lasa ecranul sa devina cat mai rosu , treci la cover si asteapta sa iti revii sau foloseste medicamente.

3. #483 SP
    Member viezure's Avatar
    D-asta ma gandeam, pt ca exista medicamente. Deci alea le folosesti doar in situatii in care ai ecranul rosu si n-ai unde sa te retragi?

4. #484 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Prin te referi la nu?
    Da.

Anyhow, ieri am jucat vreo 6 ore si jumatate si sunt doar la 35%. Nici n-am intrat in multiplayer... Asa da joc, poveste lunga si multi fun (dupa cum pare din videos).

5. #485 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    D-asta ma gandeam, pt ca exista medicamente. Deci alea le folosesti doar in situatii in care ai ecranul rosu si n-ai unde sa te retragi?
    poti face asta dar... daca esti inconjurat numeric nu prea te ajuta.Mai bine le folosesti cand esti in cover pentru ca iti revii imediat , daca astepti iti ia vreo 10-15 sec ( ceea ce conteaza uneori ) sa-ti revii.

6. #486 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Va rog sa imi spuneti cum se face "roll over"... Nu am gasit....
    Astepand sa treaca aiurea timpul ca sa pot incepe o misiune,faceam tampenii si impuscam aiurea,si amdescoperit roll overu.Tii apasat LT(adica pui tinta) apoi apesi / si taaadaaaa

7. #487 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Astepand sa treaca aiurea timpul ca sa pot incepe o misiune,faceam tampenii si impuscam aiurea,si amdescoperit roll overu.Tii apasat LT(adica pui tinta) apoi apesi / si taaadaaaa
    YAAAY. God bless u child lol cat de mult ma ajuta!

8. #488 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    A observat cineva ca FAN-ul PS3-ului se tureaza putin mai tare inca din primele minute de cand incepi sa joci RDR?
    Eu aseara l-am bagat in consola sa vad cum se comporta, si dupa 10 minute FAN-ul PS3-ului era la o turatie mai ridicata, turatie la care cand joc alte jocuri ca si UNCHARTED 2, FIFA WORLD CUp 2010 sau GTA EFLC ajunge abia dupa 40-60 minute.
    Am citit si pe alte forumuri despre problema asta, si eram curios daca e ceva general, daca se intampla la toti.
    A jucat cineva o perioada mai lunga, gen 6-7 ore, si daca da, a avut ceva probleme de overheat?
    Mentionez ca tin PS3-ul jos pe covor, iar sub el e folia in care e invelit, deci e in spatiu deschis, si dupa cum am zis, doar la jocul asta se tureaza mai tare intr-un timp relativ scurt.
    In alta ordine de idei, jocul mi se pare foarte bun, grafica arata foarte bine pentru un joc de genul asta.
    In 40 de minute cat am jucat am intalnit un singur bug ca sa zic asa, la ferma unde tre sa faci ceva cu Bonnie, un barbat care teoretic umbla, nu isi misca pcioarele ci era ca si pe o banda rulanta.
    M-am lovit putin cu Marston de el si a inceput sa umble normal.
    Probabil era somnambul si l-am trezit.
    La fel si la mine, face numai la UC2 si RDR, no worries.

Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Ajutati un biet om sa se rostogoleasca in pace, va rugam.
    Mda, nici eu nu stiam, cica "square while holding L2" zic unii...o sa incerc mai tarziu.

9. #489 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Good post mate Nici eu nu stiam cum se face smecheria /desi probabil ca scrie in manual / si e good to know pentru MP. In SP nu i-am simtit lipsa pana acum.

Am facut si eu 30% din joc in ~10 ore, iar jocul imi place din ce in ce mai mult. Nu-mi place in mod deosebit treaba aia cu aruncatul potcoavei si faptul ca Marston mai mult ameninta.. scursurile.. jocului in loc sa le aplice niste bine meritate corectii, dar in rest experienta de joc, per total, e dreamy

De-abia astept sa reintru si eu in randu lumii in weekend cu netu la PS3 si sa vad daca fac fata si in MP

PS: Ii indemn pe cei care cand au ajuns la 30 la suta in GTA 4 au renuntat la el din varii motive /me included/ sa incerce cu incredere RDR pentru ca e alta viata

10. #490 SP
    Member Radoo's Avatar
    Mă (!&=/#&"(/! =#=/(!" #=/( !=/"& #)! �n "#&=! & #(!&" /# de poşte care trimit pachetul la mine (aici intr�nd Deutsche Post DHL şi Poşta Rom�nă) . E plecat de pe 21 mai... Mai se duce un weekend �n care aveam şi eu timp mai mult de joacă...

11. #491 SP
    Member Mavone's Avatar
    Personal multiplayreul mă lasă puţin rece.

Aspectele negative pe care le-am �nt�lnit ar fi următoarele:
    1. �n Free Roam trebuia să curăţ un canion de bandiţi şi unul a picat sub păm�nt. El trăgea �n mine şi mă omora dar eu nu aveam cum.
    2. Meciurile din multiplayer nu sunt balansate. Am �nt�lnit şi 8 vs 4, iar pe l�ngă asta, nu prea se ţine cont de rang. Erau 3 de level 25+ �ntr-o echipă şi-n cealaltă toţi de sub 10.
    3. Deşi funcţionează inviteul c�nd intri �n joc ai şanse foarte mari să nu fi pus de aceeaşi parte cu persoana care te-a invitat.

Aspectele pozitive, nu ştiu care ar fi, �n afară de factorul fun.

�n opinia mea multiplayerul pare de umplutură şi nu prea-mi conferă o satisfacţie supremă. Probabil că băieţii de la Rockstar ar trebui să apeleze la nişte colegi din domeniu care au un renume �n domeniul multiului pentru a face o experienţă multiplayer demnă de cea din single player.

12. #492 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    am facut vreo 12% in doua ore si ceva pe PS3. am observat ca si la mine se aude fan-ul mai tare la jocul asta. E superb jocul, povestea te captiveaza imediat, nu ai timp sa te plictisesti. Preferatul meu e Poker-ul si am pierdut ceva timp aici.( e o metoda interesanta sa faci bani din poker. eu am facut vreo 70$ in juma de ora. Deci se poate.) .
    doua intrebari: ......
    1.Exista vreo sansa sa vand calul salbatic pe care il prind cu lasso-ul si il imblanzesc? sau e doar pt fun.
    2. banditii pe care ii duci legati in cladirea serifului , ajung la inchisoare? ca al meu statea pe podea dar nu il baga nimeni in seama. Multumesc
    si va rog pe viitor sa folositi Cover-ul pt spoiler, sa nu ne stricam suprizele pregatite de joc citind ce a facut unul sau altul.

ca o concluzie, eu zic ca jocul merita toti banii si e altceva fata de GTA4, spun asta in sensul bun. Il recomand pentru single-player, multiplayer nu am jucat.

13. #493 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    F%$#!! Am pierdut 300 de dolari pe blackjack si poker, vreo 2 degete si-o unghie la dat-cucutitu-printre-degete, la dice am scapat p jos paharul(take that battlefield), am aruncat cu o potcoava in propriul cal la copit� game-must be somekinda record-, pic de pe toti caii pe care incerc sa-i imblanzesc, femei se pare ca nu pot combina la bordel in jocul asta, I SUCK at MINIGAMES! Noroc cu dastardly trophy&skunk hunting(in curand iau platina pe skunk kills) favourite activities. BTW mi se pare mie sau duelurile sunt extrem de usoare?

Acum serios, in curand voi posta pe http://www.consolegames.ro/forum/f60...controlerului/ pentru noul record. Genial joc... Genial!

14. #494 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    am ajuns la 17% dupa 6 ore de joc si vreo 5 de multiplayer

15. #495 SP
    Junior Member Capo's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Exista vreo sansa sa vand calul salbatic pe care il prind cu lasso-ul si il imblanzesc? sau e doar pt fun.
    Exact asta m-ar interesa si pe mine.

( e o metoda interesanta sa faci bani din poker. eu am facut vreo 70$ in juma de ora. Deci se poate.)
    Incearca sa vanezi o jumatate de ora si fa diferenta intre casigul de la poker si castigul din vanat

16. #496 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    am ajuns la 17% dupa 6 ore de joc si vreo 5 de multiplayer
    Eu inca nu am incercat MP si poker am jucat doar 10 min,insa sunt la 25%(am ajuns in mexic) dupa numai 5h.

17. #497 SP
    Member Mavone's Avatar
    Probabil că depinde şi cum joci. Dacă te axezi doar pe misiunile principale e normal să se termine repede, draq, şi GTAul puteai să-l termini �n nu ştiu c�t timp, dar contează c�t de mult vrei să savurezi jocul. Eu unul mă pierd �n sidequesturi şi-mi place.

Mă bucur că mi-am făcut costumul de trişat la poker. Mă-ntreb ce se-nt�mplă dacă mă prind şi-ncepe a gun fight. După ce-i omor le iau eu toate jetoanele?

Ceea ce m-a cam deprimat dacă pot să zic aşa, este faptul că jocul e situat după 1900 şi nu dai de indieni. L-aş fi apreciat şi mai mult dacă era setat �n 1875-1880, după terminarea războiului.

18. #498 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Parca am vazut ceva indieni in trailere, nu mai stiu exact. Posibil sa fie in a treia parte a jocului.

19. #499 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Trofeul More than a Fistful- Earn $10,000 in Single Player il primesc oare daca am acumulat $10k pe parcursul jocului, desi i-am mai si cheltuit? Sau oare il voi primi cand am $10k in "cont"?

20. #500 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    [SPOILER=Comoara]Am vazut ca pe youtube se intreaba daca poti gasi o comoara fara sa ai harta respectivei comori ,raspunsul este nu ,am incercat sa gasesc comoara nr 3 ,cea din casa abandonata ,desi nu gasisem comoara nr 2 si nu am putut sa deschid cufarul cu comoara .
    Eu va sfatuiesc sa va uitati la IGN_Strategize pe inside xbox si sa marcati pe harta cu care vine jocul fiecare comoara [/SPOILER]
    @Walkman: Trebuie doar sa obtii 10k $ ,nu conteaza daca ai mai cheltuit din ei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 69 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks