Inca ia freeze daca incerci sa faci meci privat, e lag, grafica e aceeasi, inca este un delay inainte sa mori si au schimbat silencer-ul de la LMG-uri cu muzzle brake, care reduce din recoil.
Jocul se va baza pe campania single player( va arata mult mai bine decat multiplayer-ul) si bine face. Eu unul ma saturasem ca toata atentia sa fie indreptata spre mp.
arata dragut,dar se vede cata influenta a avut faptul ca DICE a lucrat la el.....multe lucruri sunt izbitor de asemanatoare cu cele din bc2.o sa vedem ce o sa fie in stadiul final.......
Am verificat fara sa vreau mail-ul si spre surprinderea mea m-am trezit cu un beta key acuma il descarc sa vad ce e de capul luirevin cu detalii in cateva minute.
N am mai primit nici un freeze de la ultimul patch. In schimb iau disconnect din fiecare meci pe care l joc, si dobitocii de la EA au facut in asa fel incat daca nu stai pana la sfarsitul meciului, sa nu ti se salveze xp ul.
Pot sa spun ca e undeva la mujloc intre Call of Duty MW2 si Bad Company, eu unu nu am intalnit nici un freeze dar in schimb e cam enervanta faza cand te omoara unu pentru ca nu prea ai cum sa te omori unu pe altu daca tragi in acelasi timp sau poate nu am observat eu in rest ce pot sa spun grafica e destul de buna, sunetul la fel e loc si de mai bine.
Jocul este foarte frumos! Grafica e superba, controlul excelent si armele au acelaşi fel de a se comporta ca in Battlefield (asta �mpreuna cu sunetul excelent si senzatia de "greutate" care se observa in miscarile armei fac jocul combinatia perfecta �ntre Killzone si Battlefield). De notat este ca jocul �mprumuta mult din dinamismul CoD:MW2 dar gameplayul este mult mai elegant, lipsec mortile ghey sau eftine! Mi se pare ok experienţa destinată unui public mult mai matur!
de aici va luati un key http://www.fileplanet.com/promotion/...or/signup.aspx apoi intrati Beta Key Redemption | Medal of Honor si va faceti un acount sau daca aveti...si bagati keya pe care ati primito si dati ok ..si o sa primiti keya pt a juca ..
PS: am o problema la moh mp cand sunt in joc mi se vede dungi negre ....am tot ce cere jocu...
Am intrat si eu in beta ( thanks drazor). Am jucat cateva meciuri si ma pot considera multumit de ce vad. Desigur ca e plin de probleme ( freeze-uri, grafica uratica, cele 2-3 secunde in care ingheata inainte sa mori), dar are si parti pozitive. In primul rand dinamica actiuni, aici jocul fiind o comparatie intre BC2 si MW2. Hartile sunt mai mici ca in BC2, in MoH intalnirile cu adversarul fiind ceva mai frecvente. Al doilea mare plus remarcat este sistemul de avansare in nivel, schimbat fata de BC2. Nu e revolutionar, fiind aproape identic cu cel din MW2, dar e bine ca nu mai necesita atatea puncte o avansare in nivel. Intotdeauna am preferat un sistem de genul Prestige in dauna unor nivele foarte greu de facut ( vezi BC2). Sunt sigur ca-l cumpar, nu stiu daca o voi face la lansare, dar il voi avea pana la Craciun, desigur ca Limited Edition.
Pana atunci daca exista jucatori de MoH pe CG... va astept la un meci.
Bookmarks