am o antrebare daca am folosit online pass-ul din cutia jocului si pe urma miam dezactivat adresa de mail schimbanda-o cu alta voi mai putea beneficia de DLC gratuit
am o antrebare daca am folosit online pass-ul din cutia jocului si pe urma miam dezactivat adresa de mail schimbanda-o cu alta voi mai putea beneficia de DLC gratuit
Inceput azi, terminat azi. Foarte scurta si usoara campania, dar destul de reusita. O sa intru si in multiplayer in curand, abia astept sa mai joc cu voi, ca nu am mai jucat un joc online pe PS3 de muuuuult timp.
Deci, dupa cum am mai zis, jocul imi place din ce in ce mai mult /ma refer la MP/. Modul de joc preferat e Sector Control /in ciuda impresiei initiale, se campeaza mult mai putin aici decat in alte moduri/, iar cel mai putin e Objective Raid /care de regula dureaza exasperant de putin/. M-am obisnuit si cu armele cam putine, cu reculul, disting mai usor adversarii de relief, am inceput sa cunosc hartile si sa profit de avantajele fiecarei clase. Si in continuare zic ca sunt in carti pentru platina /mai am trei trofee in MP, printre care si ala cu fire 1000 de gloante care e cam retard, si ala cu Tier 1 din SP/.
Imi mai place si ca din ce in ce mai multa lume din lista incepe sa-l joace, cu toate ca mai sunt unii care se incapataneaza sa joace BC2![]()
Ca tot veni vorba, eu nu inteleg cum e cu sistemul de squad sau playgroup cum ii zice. Putem fi doar maxim patru jucatori intr-un squad? Si se poate sa nu fim bagati toti in aceeasi echipa? Si nici nu putem sa comunicam cu headsetul intre noi?![]()
Și eu am aceeași dilemă legată de squad, am �ncercat să joc cu cineva din listă și �n toate meciurile ne-a băgat ca adversari, iar prin headset nu am reușit deloc să comunicăm, nici măcar �n lobby.
Daca sunteti in aceeasi echipa si vreti sa vorbiti trebuie sa aveti toti acelasi canal selectat. Settings -> Audio -> Friends/Team
Friends - ii auzi doar pe cei din lista de prieteni
Team - ii auzi pe toti cei din echipa
No VO - nu auzi pe nimeni
De vorbit nu se poate vorbi decat in timpul jocului, in lobby/loading screens si scoreboard nu se poate comunica.
Am patit si eu sa fac squad cu cineva si sa ne bage in echipe diferite dar nu intotdeauna. Inca nu stiu daca e random treaba.
Ba Wickyz, ia vino si uimeste i si tu pe baieti cu ultimul tau scor.
Foarte fain aseara. Cu toate ca eu am vrut sa joc cu romani, am ajuns sa joc impotriva lui Renegade, Dark Andrei, Iarba si Mr. Juice. Dar, cu sprijinul maestrului Imouthes, am reusit sa facem niste meciuri foarte competitive, camping-freeOricum, cred cu tarie ca o echipa full RO ar rupe tot, indiferent de modul de joc.
Si mai vin cu o nedumerire. Cate offensive support actions trebuie sa faci intr-o runda ca sa iei trofeul pentru asta? Am facut aseara in premiera patru si nu mi-au dat nimic![]()
7 sau 8. Pana ajungi la score-chain 600. Dar nu cred ca trebuie sa le dai pe toate intr-o runda.
Aseara am ajuns la 540 si m-ai omorat tocmai tu, boga.
EDIT:
Multiplayer: Fire Controller
Use each offensive support action once (awarded at end of round)
On the lower right of your screen, you will see a number like 0/50 above your ammo count. This is your scorechain. You build scorechains by getting Kills (10 pts), Kill Assists/Savior Kills/Revenge Kills/Headsohts/Melee (5 pts), Completing Objectives (15-50+ pts) and using Defensive Support Actions (30-100+ pts). Once you've fulfilled the quota, a support action will be made available to you. Press to use an Offensive Support Action, is for Defensive Support Action. Keep scoring more points to increase your scorechain to a higher level and gain more powerful support actions. If you die, your scorechain resets, but if you obtained a support action before you died and didn't use it, it will still be available when you respawn. You DON'T have to use all of them in one session, it can be done over multiple sessions.
If you want to gain the higher level support action quick, use Defensive Support Actions on the lower levels because they give you guaranteed points that count towards increasing your scorechain to the next level. This is a list of all available Offensive Support Actions, thanks to eldraco:
Level 1 - Mortar Strike (50 Points)
Level 2 - Rocket Attack (100 Points)
Level 3 - Missile Attack (175 Points)
Level 4 - Artillery Strike (250 Points)
Level 5 - Strafing Run (350 Points)
Level 6 - Air Strike (450 Points)
Level 7 - Cruise Missile (600 Points)
Cateodata campeaza in draci idiotii. Am jucat cu focus sambata noaptea si pe unele harti efectiv nu se miscau din baza. DELOC!! Stateau cu rahaturile lor de arme impotente(a se citi sniper) si cautau musculitele pa harta.Am reusit sa ajung de 2-3 ori in spatele lor si efectiv stateau cate 5-6 buluc unul langa altul. A urmat mayhem!!
Pretty addictive sh!t. Cel mai mult imi place sa joc Combat Missions, iar harta favorita este Helmand Valley, din perspectiva high-ground vs low-ground.
@rasko: ala de ne dispera pe noi...e no.1 in leaderboardslol
Nu cateodata, tot timpul ... Din punctul meu de vedere e jocul unde se campeaza cel mai tare, devine stresant la un moment dat ... Sunt anumite rute pe care trebuie efectiv sa le eviti tot jocul, sigur sta unu' toata runda cu luneta la ochi in zona respectiva (am inteles ca o sa modifice damage-ul la bolt action rifle - cu siguranta o sa fie mai bine) ...
In rest jocul e foarte ok, sunet si grafica mult peste COD ( aduce cu BC2), cu mici imperfectiuni:
- foarte putine arme (cele care exista nu sunt extraordinare)
- faptul ca intri intr-un grup, si in momentul in care liderul da join, jocul nu cauta sesiuni in care sa incapa toti membrii, intra cativa si restul raman in lobby ...
- are freezuri repetate (si cand salveaza, si cand intra cineva din lista de prieteni online / offline, etc ...)
Offtopic ... (COD related)
Nu stiu de ce toata lumea asteapta COD Black Ops si nu cumpara MOH ( care e ceva nou - mix intre COD si BC ) - am urmarit in ultimul timp multe preview-uri/trailere/etc referitoare la COD ... numai mie mi se pare sau chiar ere o grafica penibila, ieftina rau tare ... Tind sa cred ca un pic optimizat, ar putea rula si pe telefoane ...
e nasol daca are probleme la jocul in grup. Pt ca ...dupa cum se stie ...update-urile EA si DICE se lasa asteptate ca Mos Craciun
Mda, păi DICE nu au fost �n stare să-și rezolve majoritatea problemelor la jocul lor de suflet (BC2), nu știu de ce ne așteptăm să-și facă bine treaba �ntr-un joc la care au dezvoltat doar partea de MP.
Și subscriu, chiar este foarte deranjant să nu poți juca cu toți prietenii pe care-i aduni �n squad, cum e posibil să te bage doar pe tine �n joc și pe ei să-i lase �n lobby, sau să intre toată lumea, �nsă �mprăștiați �n cele două echipe? Cine zis-o pe aia cu br�nza bună �n burduful de c�ine, mare dreptate avea!
Fire Controller (use each offensive support action once ( awarded at end of round))
am facut trofeul aseara
Graft...si in BC2 pateam asa , sa fiu cu amicii in lobby si sa ne bage aiurea. Dar asta se intampla daca selectam o harta anume, daca lasam "any" la harta, jocul cauta o harta libera pt noi. Se mai intampla asta si daca eram mai mult de 4 in lobby. Pt ca era si normal , incapeam 4 in squad si pe altii ii baga unde mai era loc.
Din screen-uri si video-uri , m-a apucat pofta de MW ....primul (in vremurile lui , l-am jucat doar pe PC.).
By Nash in forum Console Club
By Graft in forum Console News
By Mika in forum Videos
By naz in forum Console News
Bookmarks