Fratilor dar urat l-au mai facut pe asta, are o fata de dat cu paru in ea. Ma uit la poza aia de pe homepage la consolegames la video..DOAMNE!!!
Fratilor dar urat l-au mai facut pe asta, are o fata de dat cu paru in ea. Ma uit la poza aia de pe homepage la consolegames la video..DOAMNE!!!
Nu zic de metrosexual, ca asta nu m-ar deranja dar arata ciudat! Nu inspira nimic, un erou trebuie sa aiba o oarecare carisma, la acesta nu doar ca e zero dar este chiar pe minus!
ma asteptam la mai mult de la Ubisoft . The forgoten sands nu se compara cu jocurile din trilogia Sands of time. Arata si ciudat , are o voce ciudata ,nici macar combat-ul nu imi mai place (cum a spus si prezentatorul de la GT "most of te times you will feel like your playing Dynasty Warriors " ) . Tot Warrior Within o sa ramana cel mai bun PoP ever
.
Acuma ca au terminat si cu The forgotten sands , oare o sa faca o continurea la PoP din 2008 ?
Da... ar fi foarte bine din punctul meu de vedere, macar ala e open world (oarecum), are peisaje superbe si dialoguri funny. Veti ride dar cei mai buni critici sint copiii, iar ficamea a reactionat cu "Wow!" numai la Sands of Time si la POP 2008... cred ca asta cam spune tot.
PS: chiar daca m-am rezumat la un singur copil nu e singurul care a avut reactia mentionata.
Varza treaba cu print-ul asta ma asteptam la mai mult dar....la ce fatza i-au facut... Anyway o sa il iau sa vad poate e totusi ok ("worth a rental").
Cam de umplutura jocul din pacate , nota 7 .. maxim , bataie de joc , o sa il cumpar , ce o sa fac , sunt fan , jucam prince acum 20 de ani![]()
poate ca i-au placut fiicei tale aceste doua jocuri pentru ca erau mult colorate si mai "vesele" ca sa spun asa. Eu tot timpul cand ma gandesc la PoP the Sands of Time ma gandesc la povesti arabe gen " O mie si una de nopti" (i don`t know ... maybe it`s just me
) iar cand ma gandesc la PoP 2008 ma gandesc
la benzi desenate sau la un joc japonez
(o fi de la artwork-ul diferit fata de restul seriei ) . De departe cel mai intunecat mi se pare Warrior Within (acela e preferatul meu ) . Povestea din PoP 2 e mult mai serioasa , jocul e si mai violent iar peisajul uneori e chiar infricosator :-s . "The Two Thrones" era undeva intre Sands of time si Warrior within
.
Oricum sa speram ca o sa continue povestea din PoP 2008 (ar fi chiar culmea sa se termine asa)
Eu cand am jucat POP cel din 2008 am zis ca e chair nasol cand am inceput jocul. Gameplay-ul oarecum diferit se misca altfel print-ul (mai greoi) ceea ce cred ca au facut si cu asta, dar intr-un final s-a aratat ca si POP din 2008 a fost destul de bun mie personal mi-a placut si ala. Si intradevar cel mai reusit este WW mai ales cele 2 final-uri. Ca si story line si gameplay WW mi se pare cel mai reusit joc din toata seria. Nu mai intra la socoteala ca POP este si va fi un joc care ramane my favorite. Anyway debia astept sa imi iau jocul sa vad daca se ridica la asteptarile mele.
In mare cam asa e, insa pentru ficamea a contat foarte mult si faptul ca au si caractere de ajutor feminine marcante, care nu sint chiar de lasat, atit Farah ci si Elika sint printese razboinice si sint puternice. Conteaza foarte mult pentru copilasi diversitatea, culmea e ca deobicei ce le place lor le place si maselor. Mie tot WW mi-a placut cel mai mult, insa nu toti vad acelasi lucru.
WW este pe departe ( binenteles...pt. mine ) cel mai reusit POP !!! Ce ma deranjeaza cel mai mult la acest POP ( din review ) este VOCEA...Pur si simplu nu se potriveste fata printului --> care e cam urata <--
Dupa ce am jucat jocul asta a trebuit sa merg la baie ,de unde atata apa in desert ?Jocul devine monoton ,te lupti cu 50 de soldati (foarte foarte plictisitor,cei de la ubi au pus accentul pe cantitatea si nu pe calitatea luptelor,pacat ) apoi sari pe "apa" ,rezolvi un mic puzzle si iar te lupti . Sunt destul de dezamagit de joc ,o sa vin cu o parere mai detaliata dupa ce termin jocul .
Imparatia lui Malik(fratele printului) a fost construita pe o oaza asa se explica apa abundenta din joc. Luptele sunt cam dezamagitoare din ce am vazut eu, dar "rezolvi un mic puzzle si iar te lupti" prin metoda asta poti diseca orice joc...si in GoW 3 faci un mic puzzle si iar te lupti dar asta nu inseamna ca nu e un joc bun.Oricum au spus in nush ce review ca povestea din Forgotten Sands nu prea leaga Sot si WW ceea ce nu mi se pare un lucru bun...poate ubi planuieste o trilogie intreaga intre Sot si WW. Anyway singurele chestii care trebuie corectate sunt animatiile si combatul, dar s-au grabit sa scoata jocul odata cu filmul si asa a ramas
.
L-am jucat si eu putin si mi s-a parut destul de bun. Toate bune si frumoase pana am facut 40 de puncte dinalea Uplay si mi-am deblocat arena aia unde te lupti cu monstrii timp de 6 minute, dupa care am vrut sa continui jocul la Story si am dat Continue, dar upgrade-urile mele au disparut (aveam vreo 2 parca). E bug sau asa trebuie sa se intample?
Revazand filmuletu asta, imi aduc aminte cu placere cat de bun a fost cel din 2008. pentru mine, a fost mai bun ca intreaga trilogie (va rog sa nu-mi sariti in cap, este o parere personala), printul asta avea personalitate, te facea sa treci "beyond game", sa il joci cu sufletul, avea stil, jocul asta a fost o capodopera. L-as rejuca oricand cu cea mai mare placere. Pacat ca au preferat sa se intoarca... As fi preferat o continuare...
[url]
Parca l-au facut prea fantasy, printu' asta pentru mine seamana putin cu Michael Jackson.
Bookmarks