Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 190

Thread: Prince of Persia: The Forgotten Sands

1. #101 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Pare interesant, dar daca e la fel de mult platforming ca in cel din 2008 eu ii zic pas, nu mai vreau sa imi iau teapa cu jocurile astea.

2. #102 SP
    Member EvilG's Avatar
    Noi asteptam prea multe din partea jocului (deoarece suntem invatati cu seria POP exclus cel din 2008). Si parerea mea e ca nu se va radica la nivelul ateptarilor noastre asta e clar. De miscat se misca oarecum bine dar combat-ul....inca lasa de dorit. Eu unul astept cu nerabdare jocul dar nu ma astept sa fie cum a fost trilogia.

3. #103 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by theprince
    this is looking worse and worse.
    Agreeeeeeeeeed!

Si era un must-buy pentru mine,ow well,il taiem de pe lista.

4. #104 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    oribil. sare de pe perete spre marginea aia si se loveste de aer, ca sa nu cada peste, sare brusc in sus si alearga pe perete intr-o parte, fara cursivitate, are foarte putine animatii pentru bataie, la inceput, imping aia dita mai namila de lemn, doar cu 8-9 oameni inauntru, inamici care dispar instant, dupa ce ii omori, intr-una din explozile de la inceput, intra clar si nu pateste nimic, sagetile si exploziile in puncte predefinite arata atat de fake... animatia aia cand se urca pe umerii unui inamic, arata super oribil, ca el sta in aer si ala are animatia lui in care se misca, cand merge pe barnele alea, parca merge pe jos. inainte isi mai pierdea echilibru... au bagat "puzzle" de catarat, gen Assassin's Creed sau Tomb Raider Underworld...

vorba lui, din partea a 2-a din filmulete: "this is looking worst and worst."

nu pot sa cred ca e vorba de aceeasi echipa care ne-au oferit Prince of Persia din 2008. Un film cu super grafica, animatii si puzzle-uri.

5. #105 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    They have completely f*cked up the Prince of Persia franchise. R.I.P.

6. #106 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Prince of Persia 2012 - Back to Origins

prince_of_persia.jpg

7. #107 SP
    Junior Member altair's Avatar
    Mie personal mi-a last o impresie buna.Cred ca va iesi un joc destul de bun cu siguranta mai bun ca cel din 2008!!

8. #108 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Mie nu imi place cum se misca , daca ar fi avut marimea lui War ( Darksiders) as fi zis dar la cat de agil a fost in celelalte jocuri ...
    Cand se catara pe caramizi mi-a lasat cea mai proasta impresie , prea iesite in afara sunt caramiziile, trebuiau integrate in restul decorului .

Cate dezamagri, mai intai Crysis 2 , acum asta .

9. #109 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Eu nu consider jocul o dezamagire, mi-au placut toate jocurile din seria POP (chiar si cel din 2008) deci consider acest joc must buy.

10. #110 SP
    nush ce aveti voi cu cel din 2008. mie personal, mi s-a parut mai bun ca toate, inclusv ca trilogia. e vorba de gusturi, da...aici nici macar de asta nu mai poate fi vorba. daca in app 10 minute de gameplay poti observa atatea bug-uri, te intrebi daca acel game tester (ca sigur e unu singur, altfel nu au scuza) a mai jucat ceva inainte sau are o problema la cap

11. #111 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Si mie mi-a placut directia in care o luase seria, POP 2008 chiar mi s-a parut extrem de frumos (ca tot), revenisera pe linia lui Sands of Time, mai luminos, mai colorat. Sa speram ca ce vedem e doar Alpha si ca finalul se va ridica la inaltimea predecesorilor.

12. #112 SP
    avand in vedere faptul ca jocul se lanseza in app 25 de zile, jocul este 99% gata.

13. #113 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

14. #114 SP

15. #115 SP
    Senior Member Nash's Avatar

16. #116 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Toate mi-au placut si pe toate le-am terminat , la ultimul nu mi-a placut grafica dar a fost ok.
    O sa il cumpar imediat cum apare

17. #117 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Developerii tin neaparat sa se laude si nu-si dau seama ca-si vor lua cate un sut virtual in fund pentru fiecare faza laudata care se dovedeste a nu fi atat de "rrreally awesome" cand intra jocul asta pe mana gamerilor si a diferitelor publicatii si site-uri care ii vor face review. O fi si chestie de marketing, poate isi propun sa ne zica de 100000 de ori ca e awesome ca sa-l vedem noi tot mai awesome, numai ca am impresia ca nu mai tine treaba asta de la o anumita varsta incolo lol

Incep sa ma satur de developers' diaries in care doar se lauda ei intre ei. OMGGGG, 50 de inamici in acelasi timp?!1!! Or fi auzit de Heavenly Sword din 2007 si cei 1000+ inamici din ultima misiune?

18. #118 SP
    Member thegame's Avatar

19. #119 SP

20. #120 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    ultimul prince of Persia nu mia placut de loc sper sa fie mai bun The Forgotten Sands.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast