Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 163

Thread: Sleeping Dogs

1. #81 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: Sleeping Dogs

Eu nu te-am injurat deloc

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

2. #82 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Interesant semi-review, dar tind sa te contrazic putin. Controlul motocicletelor este execrabil DOAR la moatoarele care nu prind viteza prea mare. Ia-ti un motor mai puternic (cumpara sau fura de la o banda rivala) si vei vedea o diferenta incredibil de mare. La fel si camera, inafara faptului ca este putin cam lasata in spate cand conduci, eu personal nu am fost deranjat de ea decat de 2-3 ori tot jocul. Nu stiu cum este pe PC, dar pe X se controleaza bine din right stick.
    Mie personal muzica de la "radio" nu mi-a placut (decat un singur post, nu-mi vine acum in minte, cu Hip-Hop/R&B), dar este foarte bine aleasa din cauza locatiei jocului.
    Secventele de shooting mi se par foarte bine realizate, atat cele on foot (mult mai dese spre sfarsitul jocului) cat mai ales cele din masini (care sunt excelent realizate).

Per total, pana la sfarsit, jocul este cu mult peste media celor cu care ne-am obisnuit in ultimii ani (copii GTA).

Eu personal am terminat povestea principala (nefacand strict povestea) in ~18h si inca mai am cateva chestii de facut.

3. #83 SP
    Banned asperas's Avatar
    Chestia aia cu Rico outfit remember grappling hook in caz ca aveti instalat Just Cause 2 e doar asa de decor mai exact spus .. doar un simplu accesoriu de pus pe tine fara nmk altceva..!

4. #84 SP
    UberDude Honord's Avatar

5. #85 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Interesant semi-review, dar tind sa te contrazic putin. Controlul motocicletelor este execrabil DOAR la moatoarele care nu prind viteza prea mare. Ia-ti un motor mai puternic (cumpara sau fura de la o banda rivala) si vei vedea o diferenta incredibil de mare. La fel si camera, inafara faptului ca este putin cam lasata in spate cand conduci, eu personal nu am fost deranjat de ea decat de 2-3 ori tot jocul. Nu stiu cum este pe PC, dar pe X se controleaza bine din right stick.
    Mie personal muzica de la "radio" nu mi-a placut (decat un singur post, nu-mi vine acum in minte, cu Hip-Hop/R&B), dar este foarte bine aleasa din cauza locatiei jocului.
    Secventele de shooting mi se par foarte bine realizate, atat cele on foot (mult mai dese spre sfarsitul jocului) cat mai ales cele din masini (care sunt excelent realizate).

Per total, pana la sfarsit, jocul este cu mult peste media celor cu care ne-am obisnuit in ultimii ani (copii GTA).

Eu personal am terminat povestea principala (nefacand strict povestea) in ~18h si inca mai am cateva chestii de facut.
    Am �ncercat și motoarele mai puternice, tot aia e. C�nd apeși A sau D (st�nga-dreapta), Wei se mișcă pe ele de parcă e robot. Și la fel se �nt�mplă și cu motocicleta. Cel puțin la viraje numai cu drift poți să le iei fără să te zg�rii serios.

Camera e execrabilă oric�t ai �ncerca să mă convingi. Poate că ai dreptate, dar problema e că am jucat jocurile pe două platforme diferite: eu pe PC, tu pe cutia X. Bănuiesc că se comportă mai bine pe Xbox, din moment ce e joc făcut �n principal pe console (�ți dai seama din suportul de mouse infect). Ceea ce e cel mai deranjant la cameră e faptul că se �ntoarce la poziția inițială imediat, fără un delay de vreo 5-10 secunde, cum ar fi normal.

Mda, nici pe mine nu m-a dat pe spate muzica, dar sunt de acord cu tine. Deși nu sunt fan al genului, o piesă Hip-Hop mi-a rămas �n minte, era foarte catchy.

Iar, pe PC, shooting-ul e de toată jena. Am auzit că pe console e un fel de auto-aim (sticky-aim? Whatever), probabil că face lucrurile mai ușoare. Dar �n cazul meu, zici că pistolul avea 5 kg, așa de �ncet se mișca, și, cum am spus �n review, avea probleme cu �nregistrarea headshoturilor. E foarte frustrant, mai ales c�nd ești la [SPOILER] nunta lui Winston, mișună cu inamici, și �l mai ai și pe Uncle Po pe cap [SPOILER END]. La shootingul din mașină nu am de comentat, mi se pare cam exagerată faza cu zburatul bolizilor peste tot, dar nu m-a deranjat foarte tare.

6. #86 SP
    Eh, normal ca e "putin" diferit controlul din A D fata de left stick. Ce patesti tu e din cauza ca il joci pe PC. Incearca-l cu un gamepad de X pe PC si vezi daca mai patesti la fel (inclusiv la camera).

7. #87 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post

Ce belea sunt astia 2)Mai ales faza cu fumatul)

8. #88 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Sleeping Dogs dev discusses game’s success, responds to Gibeau’s ‘new IP’ comment | VG247

e de admirat faptul ca se multumesc cu aproape 150 de mii de exemplare vandute. Altii ar fi ceva de genul: "jocul nostru (caruia nu i s-a facut cine stie ce reclama sau nu a luat note extrem de mari) nu a reusit sa depaseasca nici macar 1 milion de exemplare vandute. Rusinos!". Macar baietii de la Sleeping dog si cei de la Atlus (mai ales echipa Persona 4) sunt realisti. Numai lucruri bune sper pentru ei

9. #89 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

10. #90 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am cumparat si eu jocul si m-am apucat de el zilele trecute. Are un feeling extraordinar, iar condusul, afara ca e pe stil englezesc, e chiar extrem de funny. Luptele sunt si ele la inaltime, iar misiunile si personajele imi par foarte bine conturate. Desi sunt departe de a-l fi terminat, ma incumet sa zic ca e unul dintre cele mai reusite jocuri.

Un mare minus, din punctul meu de vedere, este faptul ca grafic arata oarecum outdated.(si nu sunt nicidecum graphic whore) GTA 4, desi mai vechi, pare ca se descurca mai ok la capitolul asta. In rest coloristica Honk Kong-ului da farmec jocului.

11. #91 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

12. #92 SP
    Junior Member Varsoph's Avatar
    Mie unul mi se pare ca arata mult mai bine decat GTA4. L-am jucat pe pc ce-i drept, dar si pe consola mi se pare mai frumos.

13. #93 SP
    E destul de logic sa arate mai bine ca GTA 4, aparut in 2008. Era ciudat sa nu, la 4 ani distanta.

14. #94 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu chiar, MGS 4 bate multe jocuri la fund si e aparut in acelaşi an cu gta 4

15. #95 SP
    Junior Member Varsoph's Avatar
    Da, dar nu e totusi joc open world. In fine, eu m-am referit la postul lui x2z in leg cu grafica.

16. #96 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Nu chiar, MGS 4 bate multe jocuri la fund si e aparut in acelaşi an cu gta 4
    Asta este foarte discutabil si nu este locul aici.

Oricum, ref la GTA, din ce se vede, GTA 5 e facut pe acelasi motor grafic, schimband iluminarea, deci se poate.

Cat de Sleeping Dogs, arata foarte bine si sincer, la cate chestii sunt de facut in joc, nu am avut timp sa stau sa ma uit de texturi intinse sau alte prostii. L-am savurat. Putea sa fie si 8bit

17. #97 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sleeping Dogs Year of the Snake DLC announced by Square | VG247

In the DLC, Wei Shen re-joins the Hong Kong Police Department for a series of new missions set after the main game. Apparently, The Cult of the Snake, a “vicious end-of-the-world cult”, is taking root in the back streets of Hong Kong. It’s main purpose is to “cleanse the city of its evils,” through righteous salvation.

Wei will also be able to make use of new teargas guns and electroshock pistols, and he will sport outfits and abilities.

Other content coming soon to the United Front actioner includes the Wheels of Fury and Law Enforcer packs.

The Year of the Black Water Snake, according to the Chinese zodiac, begins on February 10 shortly after the New moon in Aquarius, so we predict the DLC will land during that week.

18. #98 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Sper sa apara un Complete Edition. Ultimul DLC (cel cu Zodiac Tournament) si asta par foarte interesante.

19. #99 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Ce bine ca il primesc free jocul.Vad ca dlc's costa foarte putin 4 lire si ceva( Nightmare pack si Year of the Snake same)

20. #100 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am jucat si eu vreo 2 ore, imi place sistemul de combat, nu am avut probleme cu camera cand conduc(patchul acela imens, oare?) Trebuie sa ma invat cu volan pe dreapta si condus pe partea stanga E cam uratel la grafica dar pare un joc bun

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks