Un update la colectie
part 1
part 3
mai lipsesc colectii de pietre, insecte etc... colectionez tot ce pot
Dupa un an de zile de munca alaturi de sotie am finalizat si Galionul Sf. Ioan Botezatorul!
Si colectia LEVEL intreaga, din 1999 pana astazi!
Uau! Nu te supara dar ce varsta ai? Nu este o insulta doar incerc sa ma incurajez. Eu merg pe 36 de ani si incerc sa ma feresc sa spun celor din jur ca ma joc :-)). Si pe urma imi fac auto mustrari ca ar trebui sa ma maturizez :-). As veni si ti-as pupa vitrinele :-)).
Multumesc man! Am pastrat cutiile la toate consolele, figurinele si jocurile collector's/limited! Tot ce este in poze am si cutie!
Nu mai gasesc cutiile de la Ps1 si Ps2 slim!daca exista cineva care le are si vrea sa le doneze/vanda as fi recunoscator! Pe ebay nu am gasit nimic...
---------- Post added 11-11-2013 at 22:36 ----------
Mersi man!cam 3-4 ore dureaza curatenia in toata camera ( fiecare figurina, consola, luata si stearsa, aranjata la loc). Fac co-op cu sotia si e gata curatenia!
---------- Post added 11-11-2013 at 22:53 ----------
Thx man! Am 23 de ani, merg spre 24. Si la 30 de ani, 50, 80 de ani ( daca apuc) o sa ma joc la fel de mult ca si acum si o sa colectionez jocuri, console, dinozauri, figurine si ce-o mai fi! De ce sa te feresti de cei din jur? Jocurile video sunt un hobby la fel ca ascultatul muzicii, plimbatul, fotografia etc... Daca asta te face fericit, nu asculta de cei din jur care fac impotriva! Poti fi matur la exterior si copil la interior atunci cand te joci! Fa ceea ce iti place si ceea ce te face fericit!
Respect!
Bv man. Eu m-am insurat la 24, si nu regret absolut deloc. E poate cea mai buna decizie a vietii mele.
On topic: Very nice collection, dude![]()
Big up man ! Asa da, si set-up si tot .
Si ca tot suntem la faza cu sotiile, vreau sa va zic ce mi-a zis azi profu' de religie la scoala, fiind si preot si cred ca cel mai amuzant si de gasca prof din scoala .( eu inca fiind a 11-a, nu am experiente cu sotii)Ne povestea azi cum a avut el o cununie sambata, la care la un moment dat face:"Da... am mai nenorocit doi " .
In aproape o luna de cand am inceput sa colectionez jocuri am 5 jocuri pentru PC si un joc de PS2, sunt putine dar sunt ale mele, mai ales ca le-am luat din bani mei, parinti nici nustiu de o parte din ele, de craciun va voi arata colectia mea care va fi dublata.
Cum va justificati faptul ca sunteti colectionari de jocuri/console/action figure etc . Nu vi se spune ca sunteti infantili ? Sa vi se scoata pe ochi ca de ce dati banii pe asa ceva , oameni fara minte,nu de alta dar am asemenea anturaje care-mi scot ochii desi pentru mine il vad ca un hobbiu si e o placere .
Nu vad de ce trebuie sa te justifici in fata cuiva pentru ca-ti cheltui banii munciti de tine pe lucrurile care-ti plac.
Bookmarks