Niste poze cu colectia de Switch
![]()
Nu am mai postat de foarte mult timp, asa ca am zis sa fac un mic update.
Ma bucur ca inca mai avem activitate aici si sper sa ramanem asa in continuare.
Curaj, postati cat mai multe colturi! Asa ne mai inspiram si noi!
Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ma intrebati. Enjoy!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Dupa cca 2 ani de tinut in cutii m am hotarat sa iau din ikea acest display si sa le avisez, urmeaza o instalatie rgb
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Update la colectia de figurine:
1. Teenage Mutant Ninja Turtles - Leonardo, Raphael, Donatello, Michelangelo.
2. Destiny 2 Hunter Sovereign (Calus's Selected Shader).
3. The Last of Us Part II Collector's Edition.
4. The Witcher 3: Wild Hunt - Geralt Grandmaster Ursine.
5. Amiibo Collection - Mario, Luigi, Ryu, Ken, Link Ocarina of Time, Urbosa, Revali, Mipha, Daruk.
Momentan ma opresc.
Sunt impresionat de toate, arata fenomenal, dar cel mai impresionat sunt de Hunter care are cloak-ul si gluga din material fin si pantalonii din piele. Totul este super detaliat si super calitativ facut, este o figurina premium 100%.
Colectia mea de God of War. Majoritatea sunt inca sigilate, insa cateva sunt sigilate de mine. Toate sunt intr-o conditie exceptionala si asa vor ramane. GoW pe viata!![]()
Am descoperit ca imi plac tot ce inseamna Soulsborne, asa ca m-am apucat de studiat serios. 3 carti, cam 300 de pagini fiecare, in principiu cam tot ce e de stiut despe aceste jocuri. Au costat cam 160 lei fiecare, cu tot cu transport si au ajuns in 5 zile din Franta, direct de la sursa.
Salut,
Am gasit un chilipir de Playstation 1 si m-am aruncat sa o cumpar dar ulterior am observat ca difera putin fata de modelul original de la lansarea din 1994, in sensul ca butoanele de Power si Open sunt putin diferite, cat si culoarea controlerului.
Intrebare pentru colectionari:
Am cumparat o consola fake sau au fost mai multe versiuni de PlayStation 1 printre care si modelul meu?
A mea este modelul PAL (SCPH 9002), vad ca sunt zeci de modele pe net, sper ca nu am cumparat un fake...
M-ar ajuta mult o parere. Las pozele mai jos, cat si linkul cu cea originala din 1994:
https://en.wikipedia.org/wiki/PlaySt...Controller.jpg
Multumesc mult!
Seems legit. Verifica S/N or Model No pe google. Cel mai sigur bagi un disc de PS1 si vezi daca il citeste.
au fost mai multe , e model mai nou decat cel original , a aparut prin 1998-99 daca nu ma insel .
Bookmarks