Nici nu stiu cum poate face cineva poze asa , alerga pe langa jocuri?
pt cei care nu au inteles...pozele sunt de pe net. flavius s-a intrecut pe sine de data astaasteptam cu interes pe viitor ce ne mai rezerva
GAME ON
Pacat ca nu se pricepe la aplicat filtre in Photoshop mai serioase... poate facea un efect psihedelic mai reusit. Pana atunci, traiasca blur-ul![]()
N-ai vazut cand zicea ca pozele sunt facute cu un N97? lol (pe "Ce ne-am cumparat azi", poze asemanatoare)... Eu nu-i inteleg pe unii, ce castigi daca incerci sa convingi niste tipi pe un forum ca ai chestii pe care nu le ai? Ori sunt niste straini pentru tine, asa ca n-are rost.. ori te mai duci la intalniri cu ei si scoti din buzunar 3310-le (ca N97-le e "in service") si blank-urile Verbatim (ca deh, tre' sa te joci si tu ceva cat timp originalele sunt la prieteni). lol
Ce nu intelegi? Ronan a furat si el cateva poze de pe net, sa se laude pe aici. Macar a fost sincer de la bun inceput
Stiu ca sunt offtopic, dar pana nu gasesc pe net o poza cu o colectie impresionanta, nu postez![]()
Va avertizez ca la urmatoarea poza de pe net (si nu a colectiei voastre), se va da ban direct !
N-ai nicio treabă, auzi acolo a furat si el cateva poze de pe net- ce poze? Te rog să-mi trimiți PM cu pozele luate (furate) de pe net și �nsușite de mine aiurea, că-s tare curios.
Dacă te interesează, aia chiar e camera prietenei mele, np. Mai are c�teva pe facebook
Gata, nu mai lungim aiurea discuția.
<3 anna.bot
Bookmarks