Salutare stimatilor. Aici sunt cei mai frumosi ani ai copilariei mele:
Foarte foarte misto - bine ai venit![]()
PS: nu-i asa ca nu locuiesti in RO(let me guess ->
USA !piatra neamt (conform profilului) ... i was wrong)
Daca nu cumva e vorba de un Piatra-Neamt din USA, cred totusi ca locuieste in ROAbout RACHyyy
Oricum, colectia aia e foarte tare in orice tara.
Presupun ca acel SEGA Game Gear te-a indus in eroare. Da, ce-i drept, este luat din America ( noroc de ebay ). Multumesc pentru parerile postate. Toata stima + ultima achizitie:
Bine ai venit RACHyyy ! Super bestial Predatorul. Te asteptam si pe aria aceasta: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ction-figures/ unde asteptam detalii![]()
Stimate Monky multumesc pentru toate indrumarile. Sper in scurt timp sa va pot prezenta noua achizitie in materie de action figures. Pot spune doar ca are peste 2m ( sper sa-mi incapa in casa :d ). Toata stima.
Ma laud si eu o "mare" parte din colectia mea de...........amestecaturi. Dupa ce recuperez restul de jocuri de la bunul meu fratesi imi mai vin vreo 3 prin posta o sa revin cu o inca o poza.
Vad ca o mare parte dintre voi aveti colectii superbesi nu pot decat sa va invidiez. Las' ca va ajung eu din urma...
rodarkone: Initial mi-au dat, da ulterior am editat postul si mi-am exprimat numai ultima expresie faciala![]()
Bookmarks