Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 88 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 ... LastLast
Results 941 to 960 of 1757

Thread: Clubul colectionarilor

1. #941 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    E colectionar, iti dai seama ca nu se joaca tot ce cumpara, si nu foloseste toate consolele. La fel ca RACHyyy.

2. #942 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    a filmat prea repede si nu am inteles mai nimic. am vazut doar ca are zeci de gameboy-uri, zeci de psp-uri, xbox-uri si sute de jocuri (cred ca mii) etc. ar fi putut sa filmeze ceva mai incet sa vedem si noi de ex niste editii mai rare...

3. #943 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Exista un site kaori30.com insa este under construction - acolo erau prezentate absolut toate consolele cu lux de amanunte - probabil ca noul site va fi unul si mai interesant - eu abea il astept.

PS: uite un link spre site ul vechi

http://kaori30.com/oldsite/nintendo/...oy_classic.htm

4. #944 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Mi se pare cam exagerat.Am vazut la un moment dat un teanc de PSP-uri si unul de Xbox-uri.Toate la fel.
    Esti sigur ca erau "la fel" ? Vezi ca sunt o gramada de editii limitate, dau cateva exemple pt XBOX 360 (RE5, Halo, Simson, etc). Nu mai zic ca poate omul isi ia mai multe console care pot parea identice, dar una e Zephyr, alta e Falcon, alta e Jasper...

5. #945 SP
    Banned Drazzy's Avatar
    mi se pare exagerat, sunt curios de unde are atatia bani
    sa ai o colectie de jocuri e una, sa ai o colectie de console e...

6. #946 SP
    Quote Originally Posted by Drazzy View Post
    mi se pare exagerat, sunt curios de unde are atatia bani
    sa ai o colectie de jocuri e una, sa ai o colectie de console e...
    Deh, curiozitatea asta Cat crezi ca poate sa coste tot colectia aia ? Zi o suma... Si gandeste-te ca ala n-are salariul de 300-400 euro ca un roman "average". Poate omul are un post bun (top level manager sau director de vanzari) si atunci are un salariu de ordinul zecilor de mii de euro.

7. #947 SP
    Banned Drazzy's Avatar
    Daca castigi 10k Euro nu cred ca poti avea timp si de console, omu e din Franta nu ? Pai numai sa cauti pe ebay editile din Japonia sau SUA iti ia ceva timp.
    A, si o camera video mai pretentioasa ar putea sa-si ia eventual ^^

8. #948 SP
    Daca castigi 10k Euro nu cred ca poti avea timp si de console, omu e din Franta nu ?
    De ce ? Oamenii care castiga mult n-au timp liber deloc ? Plus ca nu e vorba de jucat pe console, doar de colectionat.

Pai numai sa cauti pe ebay editile din Japonia sau SUA iti ia ceva timp.
    Asta e jumatate din placere. Ti-o zice un colectionar Mie imi place sa caut pe ebay si pe diverse forumuri de specialitate placi video de colectie, vanez placi rare, dar si chilipiruri.

9. #949 SP
    Member cipvas's Avatar
    Si mie imi plac vinurile bune.Le colectionez, dar le si beau.

10. #950 SP
    Member Game101's Avatar
    Mini colectia mea

11. #951 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    salut,

imi cer scuze ca sunt off topic, dar am si eu urmatoarea rugaminte. Dintre colectionarii de jocuri (inclusiv PS2), este interesat cineva de urmatoarele jocuri de PS2: FLOW Urban Dance Uprising, Drakengard2, Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent, CSI: 3 Dimensions of Murder, 187 Ride or Die (doar CSI este sigilat din pacate)?

Jocurile le dau gratis, doar cel care le ia trebuie sa vina pana la mine la munca sa le ia (Bd Expozitiei).

Daca sunteti interesati, dati-mi va rog un PM.

mersi mult.

Salutare,

Jocurile au ajuns la asperas, mersi CG!

12. #952 SP
    Banned asperas's Avatar
    salut!dap jocurile au ajuns intradevar la mine..multumesc mult domnului Lilmonkey!mersi CG

13. #953 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Nu stiu daca s-a mai postat, ... Este vorba despre colectia unui tip din Finlanda, foarte frumos

14. #954 SP
    fingamer este probabil unul dintre cei mai cunoscuti colectionari de N64 din lume - avand un set aproape complet de jocuri PAL / NTSC si JAP (daca nu ma insel spunea ca ii lipsesc doar 2-3 titluri exclusive jap) de asemeni are foarte multe console (diferite variante) si controlere de N64 (evident si accesorii dedicate N64) - din cate stiu eu el lucreaza la o revista de profil din finlanda (play) si un interviu cu el poate fi gasit in revista retro gamer (numarul dedicat n64)

15. #955 SP
    Member piratu360's Avatar
    imi pare rau ca intreb aici, dar chiar m-ar interesa daca stie cineva un site de unde s-ar mai putea achizitiona console retro noi(ps1, etc), sigilate.

16. #956 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    eBay ?

17. #957 SP
    Quote Originally Posted by piratu360 View Post
    imi pare rau ca intreb aici, dar chiar m-ar interesa daca stie cineva un site de unde s-ar mai putea achizitiona console retro noi(ps1, etc), sigilate.
    Incearca pe ebay. Dar daca vrei neaparat sigilate astepata-te la preturi pe masura, apropiate de pretul de lansare (si nu neaparat mai mici).

18. #958 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

uimit

sunt uimit de ce mi-a picat in mana zilele trecute. un joc de ps3 care are coperta si carticica in japoneza, dar la zona are trecut... 2. a mai vazut, intalnit cineva asa ceva? sunt cam nedumerit.

19. #959 SP
    Member Dark Wadder's Avatar

uimit 2

nu a mers poza de prima data deoarece era un pic prea mare...
    Attached Images Attached Images scan0022v2.jpg

20. #960 SP
    Uite ca sa nu te mai miri de pe wiki
    Attached Images Attached Images zone.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 88 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 ... LastLast