Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 45 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast
Results 721 to 740 of 899

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #721 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Buna ideea si cu spammerii (asa ca luati-va gandul de la Deidara ). Insa n-am inteles partea cu 3/5, fiecare lupta in seri diferite

2. #722 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    primul care castiga 3 runde din 5 e castigatorul iar acele 5 runde vor fi facute unul in fiecare seara pana cand se ajunge la 3 victorii din partea unui jucator
    eu sunt de parere ca o lungim prea mult cu o runda pe seara iar unii dintre noi poate nu o sa fie disponibili prea multe seri sa zic asa.
    mai bine facem listele cu cei care participa,cine cu cine joaca va fi tras la sort de unul dintre noi(ar fi interesant).iar dupa isi alege fiecare o zi cand poate juca in interevalul de o saptamana.iar ca sa nu interpreteze cineva gresit formularea mea,sa zicem ca avem 20 de jucatori.primele meciuri se fac intr-o saptamana iar dupa restul cat mai raman adica 10 in urmatoare saptamana si tot asa

3. #723 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    off:Salut imi cer scuze dc? pentru ca pana acum sora mea de(5 ani) a postat.Eu am fost plecat din tara.
    Asa ca imi cer scuze pentru orice post pe care a facut ea.
    on:Si inca ceva cand va fi campionatul?

4. #724 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by GrimmjowNo6 View Post
    primul care castiga 3 runde din 5 e castigatorul iar acele 5 runde vor fi facute unul in fiecare seara pana cand se ajunge la 3 victorii din partea unui jucator
    eu sunt de parere ca o lungim prea mult cu o runda pe seara iar unii dintre noi poate nu o sa fie disponibili prea multe seri sa zic asa.
    mai bine facem listele cu cei care participa,cine cu cine joaca va fi tras la sort de unul dintre noi(ar fi interesant).iar dupa isi alege fiecare o zi cand poate juca in interevalul de o saptamana.iar ca sa nu interpreteze cineva gresit formularea mea,sa zicem ca avem 20 de jucatori.primele meciuri se fac intr-o saptamana iar dupa restul cat mai raman adica 10 in urmatoare saptamana si tot asa
    In cazul asta, ne organizam in 2 grupe, si in decurs de o saptamana sa aiba loc toate meciurile din grupe ( dupa fiecare meci/meciuri, postam pe thread rezultatele ). Astfel ca nu conteaza daca meciurile au loc toate intr-o seara/in 4-5 zile diferite. Aveti voie sa iesiti din meci de max. 2 ori, a 3-a oara penalizare iar a 4-a oara excludere. Am zis de spammeri deoarece vreau sa avem un campion cinstit si care stie sa joace, nu un nenorocit care nu face mai mult de 2 miscari intr-un meci.
    Cum am spus, am sa postez regulamentul in weekend si daca trebuie vor surveni schimbari. Pana acum am gasit doar propuneri bune ( daca 3/5 considerati a fi prea mult, putem reduce la 2/3, cum a propus eagle initial ).

Charliee, oricine merita o a doua sansa, deci speram sa te schimbi si sa ne intelegem mai bine ( desi mie cam greu sa cred ca oricine la 5 ani stie ce e ala mizukage ). Campionatul va incepe in vreo 2-3 saptamani, de ex. mie inca nu mi-a ajuns .

5. #725 SP
    Da, si mie mi se pare ca o lungim destul de mult pe 5 seri... adik 3/5 e idee buna, dar sa fie in aceeasi zi
    Si eu zic sa va alegeti de pe-acum personajele... initial vroiam sa-l iau pe Deidara (dar e personaj de spamat) asa ca: Pain, ur mine

Si charliee, nu stiu de ce, dar nu te cred. Acum poate ma-nsel... only time will tell.

6. #726 SP
    Ai rabdare, personajele le putem alege cu o saptamana inainte ( eu ce ma fac, nici nu stiu toata lista de caractere, deci n-am sanse sa-mi pice un caracter mai bun, din moment ce nu stiu decat ce poate Naruto, din demo - ce stresant e sa astepti un joc atat - ).

7. #727 SP
    ok ok... doar ca nu vreau sa-l ia altcineva pa' Pain, cu el stiu sa joc cel mai bine in multiplayer...

8. #728 SP
    How you wish...

ON: Cam cat timp dureaza sa deblochezi toate caracterele ( doar caracterele, nu toate misiunile, trofeele, etc. ).

9. #729 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    offk si eu te cred ca nu oricine stie ce e mizukage dar sora mea se uita la naruto si stie sa citeasca si sa scrie
    la 5 ani stiu greu de crezut
    on:Sa nu se atinga nimeni de sasuke ca e al meu
    La campionat desigur

10. #730 SP
    pai eu am atins 18 ore astazi si inca il mai am de deblocat pe tipu din tekken.... deci iti ia ceva vreme. dar le deblochezi pe parcursul story-ului... iar alte caractere le deblochezi cu un anumit numar de puncte (storm points) pe care le castigi facand misiuni, sau batai (chiar si in free battle sau online) cum ar fi minato sau killerbee.

11. #731 SP
    Member reikkoo's Avatar
    1)Cum fac trofeul Clear Fragment?
    2)Nu mi-a aparut trofeul The Unknowable Moment desi am vazut toate secretele .
    3) La ninja cards in afara de cele la magazin se mai pot lua prin questuri si facand SP?
    4) La trofeul [B]All Friends Here! fiecare prieten trbuie sa aiba toate inimile?

12. #732 SP
    daca tot va "puneti" pe caractere de pe acum il rezerv si eu pe itachi

13. #733 SP
    Inca nu va alegeti caracterele ( defapt, se aleg dupa ce public regulamentul ). Mai intai sa fie comfirmate prezentele, etc. Deci, nu va faceti planuri prea mari pentru ca nici o rezervare nu e valida ( momentan ).

14. #734 SP
    Member raizen62's Avatar
    Long time no see. Cui i-a mai ajuns jocul? Eu inca nu l-am cumparat, trebuie sa mai asptept 1 saptamana,cred >_<.

In legatura cu regulile, sunt de acord cu cele publicate de Razvy, o singura nelamurire, va fi cu suport sau fara?

15. #735 SP
    eu as zice fara suport.

---------- Post added 03-11-2010 at 05:10 PM ----------

Quote Originally Posted by reikkoo View Post
    1)Cum fac trofeul Clear Fragment?
    2)Nu mi-a aparut trofeul The Unknowable Moment desi am vazut toate secretele .
    3) La ninja cards in afara de cele la magazin se mai pot lua prin questuri si facand SP?
    4) La trofeul [B]All Friends Here! fiecare prieten trbuie sa aiba toate inimile?
    1) trebuie sa termini partea de story si questurile cu papusile alea si cu perlele lui tonton. abia atunci deblochezi Fragment, pe care trebuie sa-l termini.
    2) aici nu stiu, poate mai ai de luat ceva, habar n-am.
    3) da.
    4) citisem ceva pe net la un moment dat si din cate imi aduc aminte era niste questuri care trebuiau facute...

dar cauta pe google trophy guide si gasesti

16. #736 SP
    si eu tot fara suport ma gandeam.asa o sa fie o lupta mai intensa si nu o sa ne ascundem in spatele suportului.besides,sometimes the support characters are annoying

17. #737 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    E stupid sa iti alegi un singur caracter tot campionatul poate un caracter tot meciul.

18. #738 SP
    cel mai bun si amuzant review pe care l-am vazut la naruto

19. #739 SP
    Senior Member tray's Avatar
    are cineva platina la acest joc?

20. #740 SP
    nu inca, im on it

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 45 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast