Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 46 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast
Results 721 to 740 of 913

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #721 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Primul Ninja Storm e singurul (chiar SINGURUL) joc de PS3 pe care l-am vandut la Second Hand. So...am cateva intrebari pentru cei care au luat Storm 2: (PS: Nu trollez, chiar as vrea sa imi iau jocul, iar primul mi s-a parut decent dar nu la fel de bun ca Accel 2 sau 3)

- Ai mai multe Oougi pentru fiecare personaj? Sau doar 1 pe personaj ca primu?
    - Dureaza mult sa unlockezi toate personajele? Voua cat v-a luat?
    - Local multiplayer e EXACT ca la primu?
    - Overall: Regreta cineva achizitia?

2. #722 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    -despre Oougi nu pot spune pt ca n-am jucat inca cu toate personajele.
    -ca sa deblochezi toate personajele trebuie sa termini partea de story (eu inca mai am side-questurile) si mai am 3 personaje
    nedeblocate (yondaime, tipu ala din tekken si cred ca killerbee). per total mi-a luat vreo 6-7 ore (n-am dat skip la filmulete deloc).
    -local e la fel
    -si nu regret deloc achizitia, inca nu am terminat tot, mai am chestii de gasit, questuri de facut, personaje de deblocat (desi in principiu am terminat story-ul) si mai am si online multiplayer care cred ca o sa ma tina ceva vreme.

3. #723 SP
    Senior Member tray's Avatar
    6 ORE? si ai terminat story mode?

4. #724 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Story-ul la Storm 1 il termini lejer in 3-4 ore, deci nu fii asa mirat. Mi s-ar parea normal sa exceleze mai intai pe partea de gameplay, apoi pe cea de story. In plus, la Storm 2 story-ul e repartizat in misiuni, nu decurge totul fluid. Daca ai terminat primul chapter, poti sa treci la al doilea cand vrei tu, nu esti obligat sa faci asta imediat ( am luat ca exemplu primul chapter, banuiesc ca asa e la fiecare misiune din el ). In plus, ai si misiuni separate, ce nu sunt legate de story. Defapt, chiar si daca ar avea 2 ore de playtime, conteaza rejucabilitatea si cat te tine ( 10-20-30 ore ), nu neaparat story-ul.

5. #725 SP
    Senior Member tray's Avatar
    pai ma mir ca mie mi-a luat 34 de ore numai singleplay cu toate questurile,dar 6 ore, parca e prea putin.

6. #726 SP
    6 ore DOAR story-ul principal. fara requests, fara
    . ce pot sa zic, le-am facut destul de repede pt ca n-au fost asa dificile.

7. #727 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    eagle este si faza cu killer bee vs sasuke dar trebui sa unlockezi ceva nus

8. #728 SP
    Junior Member robbyy10's Avatar
    Si tu de ce nu ai pus spoiler ca el?Ti-a fost lene sau ai vrut sa strici placerea altuia de a afla?...si btw,ce inseamna "ceva nus"..ce in seamna defapt acest "nus"?

9. #729 SP
    mda. eu pun spoiler sa nu afle lumea si mr. charliee iar o da-n bara.
    stiu draga charilee ca e, si stiu cum ajung acolo, din moment ce pusesem spoiler era normal ca eram in cunostinta de cauza.

asa, vroiam sa anunt ca oficial sunt gata de campionat, asa ca va rog sa confirmati si voi ca sunteti gata, sau ca nu sunteti si mai asteptam

10. #730 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    mai asteptam ca mie inca nu mi-a venit.nush ce naiba fac astia de la zavvi ca deja e a3a saptamana de asteptare

11. #731 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Merci Eagle. Se pare ca il voi cumpara si eu.

12. #732 SP
    Dupa ce-am citit postul lui eagle si dupa putin timp am vazut la Storm 2 ca iar a postat charliee, mi-am zis in gand, involuntar, " iar vine asta sa ne lumineze " .

In curand, s-ar putea sa iau initiativa unui thread bazat pe un tutorial, despre "ce inseamna si cum folosim spoiler" si-am sa-l rog eventual pe Monky sa-l faca sticky, pentru asemenea oameni care nici macar dupa 80 de posturi nu stiu ce-i ala spoiler sau cum se foloseste. Ce sa mai vorbim despre limba romana. Charliee, vezi ce faci cu romana ta, ca pana acum am impresia ca esti semi-analfabet ( gramatica, semne de punctuatie, enunturle se incep cu litera mare, etc. ).

Apoi, ne arati respect zero. Noua, tuturor. Ti s-a atras pana acum atentia de "n" ori, tu numai nu te potolesti. De ce naiba vrei sa ne zici ceva ce poate noi nu vrem sa aflam sau nu ne intereseaza ? Din posturile tale am mai observat ca te consideri superior tuturor, iar in majoritatea cazurilor devii chiar enervant.

Daca mai continui sa infestezi threadul cu posturi si spoilere inutile, am sa ma vad nevoit sa te exclud din campionat.

13. #733 SP
    Asa, in legatura cu campionatul, m-am gandit cum ar trebui sa se desfasoare. Desgiur ce urmeaza sa zic sunt doar sugestii, ne putem sfatui aici daca e bine sau nu asa ca feel free to disagree
    Eu zic ca fiecare sa-si aleaga un SINGUR caracter cu care va juca pe tot parcursul campionatului. Va puteti alege orice personaj mai putin Naruto varianta Sage si varianta Hokage (e cam acelasi lucru) deoarece dupa parerea mea e un pic prea puternic.
    Cat despre modul in care o sa ne luptam, putem apela la clasicul mod "2 din 3", adica vor fi 3 lupte intre aceeasi oameni, cine ajunge primul la 2 castiga si trece mai departe. Acum am o intrebare, jocul are optiune gen "invite friend" sau trebuie sa dai la search sessions pana iti gasesti oponentul?
    In ceea ce priveste iteme-le folosite, aici aveti libertate totala. Putem folosi orice item.

Bun, deci am zis despre personaje, partea de fighting si iteme. Awakening mode desigur va fi posibil (nici nu stiu daca poti sa-l dezactivezi).

Mai e ceva? nu cred... daca da, spuneti-mi. So, ce parere aveti? Ce schimbam si ce lasam?

---------- Post added 02-11-2010 at 07:39 PM ----------

A da, si propun ca castigatorul sa primeasca un badge de la MonkY . Sa vorbesc cu el, sa vad daca se poate.

14. #734 SP
    Mi se par bune sugestiile tale. As propune un sistem 3/5, ar fi mai interesant cu 3 lupte ( fiecare runda in seri diferite ). Totodata, vor fi grupe ( sper eu, echilibrate ), unde primii 2/3 clasati merg mai departe. La iteme... mi-ar fi indiferent daca ar fi interzise, oricum nu le folosesc. Spammerii sunt descalificati ( daca intr-o runda cineva sesizeaza un spammer, trebuie anuntat pe Pm unul din organizatori, iar daca recidiveaza este exclus si pierde toate meciurile, fie ca in primele a batut/ a fost invins ). Totodata, daca cineva se apuca de spamat in sferturi/semifinale, i se ia locul de urmatorul clasat in aceeasi grupa cu el. Ma mai gandesc putin si-am sa public zilele urmatoare un regulament provizoriu.

PS: Anunt bucuros intrarea in campionat a userului reikkoo . Inscrieri se pot face in continuare, daca exista doritori, printr-un simplu Pm.

15. #735 SP
    Buna ideea si cu spammerii (asa ca luati-va gandul de la Deidara ). Insa n-am inteles partea cu 3/5, fiecare lupta in seri diferite

16. #736 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    primul care castiga 3 runde din 5 e castigatorul iar acele 5 runde vor fi facute unul in fiecare seara pana cand se ajunge la 3 victorii din partea unui jucator
    eu sunt de parere ca o lungim prea mult cu o runda pe seara iar unii dintre noi poate nu o sa fie disponibili prea multe seri sa zic asa.
    mai bine facem listele cu cei care participa,cine cu cine joaca va fi tras la sort de unul dintre noi(ar fi interesant).iar dupa isi alege fiecare o zi cand poate juca in interevalul de o saptamana.iar ca sa nu interpreteze cineva gresit formularea mea,sa zicem ca avem 20 de jucatori.primele meciuri se fac intr-o saptamana iar dupa restul cat mai raman adica 10 in urmatoare saptamana si tot asa

17. #737 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    off:Salut imi cer scuze dc? pentru ca pana acum sora mea de(5 ani) a postat.Eu am fost plecat din tara.
    Asa ca imi cer scuze pentru orice post pe care a facut ea.
    on:Si inca ceva cand va fi campionatul?

18. #738 SP
    Quote Originally Posted by GrimmjowNo6 View Post
    primul care castiga 3 runde din 5 e castigatorul iar acele 5 runde vor fi facute unul in fiecare seara pana cand se ajunge la 3 victorii din partea unui jucator
    eu sunt de parere ca o lungim prea mult cu o runda pe seara iar unii dintre noi poate nu o sa fie disponibili prea multe seri sa zic asa.
    mai bine facem listele cu cei care participa,cine cu cine joaca va fi tras la sort de unul dintre noi(ar fi interesant).iar dupa isi alege fiecare o zi cand poate juca in interevalul de o saptamana.iar ca sa nu interpreteze cineva gresit formularea mea,sa zicem ca avem 20 de jucatori.primele meciuri se fac intr-o saptamana iar dupa restul cat mai raman adica 10 in urmatoare saptamana si tot asa
    In cazul asta, ne organizam in 2 grupe, si in decurs de o saptamana sa aiba loc toate meciurile din grupe ( dupa fiecare meci/meciuri, postam pe thread rezultatele ). Astfel ca nu conteaza daca meciurile au loc toate intr-o seara/in 4-5 zile diferite. Aveti voie sa iesiti din meci de max. 2 ori, a 3-a oara penalizare iar a 4-a oara excludere. Am zis de spammeri deoarece vreau sa avem un campion cinstit si care stie sa joace, nu un nenorocit care nu face mai mult de 2 miscari intr-un meci.
    Cum am spus, am sa postez regulamentul in weekend si daca trebuie vor surveni schimbari. Pana acum am gasit doar propuneri bune ( daca 3/5 considerati a fi prea mult, putem reduce la 2/3, cum a propus eagle initial ).

Charliee, oricine merita o a doua sansa, deci speram sa te schimbi si sa ne intelegem mai bine ( desi mie cam greu sa cred ca oricine la 5 ani stie ce e ala mizukage ). Campionatul va incepe in vreo 2-3 saptamani, de ex. mie inca nu mi-a ajuns .

19. #739 SP
    Da, si mie mi se pare ca o lungim destul de mult pe 5 seri... adik 3/5 e idee buna, dar sa fie in aceeasi zi
    Si eu zic sa va alegeti de pe-acum personajele... initial vroiam sa-l iau pe Deidara (dar e personaj de spamat) asa ca: Pain, ur mine

Si charliee, nu stiu de ce, dar nu te cred. Acum poate ma-nsel... only time will tell.

20. #740 SP
    Ai rabdare, personajele le putem alege cu o saptamana inainte ( eu ce ma fac, nici nu stiu toata lista de caractere, deci n-am sanse sa-mi pice un caracter mai bun, din moment ce nu stiu decat ce poate Naruto, din demo - ce stresant e sa astepti un joc atat - ).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 46 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast