Buna ideea si cu spammerii (asa ca luati-va gandul de la Deidara). Insa n-am inteles partea cu 3/5, fiecare lupta in seri diferite
![]()
Buna ideea si cu spammerii (asa ca luati-va gandul de la Deidara). Insa n-am inteles partea cu 3/5, fiecare lupta in seri diferite
![]()
primul care castiga 3 runde din 5 e castigatorul iar acele 5 runde vor fi facute unul in fiecare seara pana cand se ajunge la 3 victorii din partea unui jucator
eu sunt de parere ca o lungim prea mult cu o runda pe seara iar unii dintre noi poate nu o sa fie disponibili prea multe seri sa zic asa.
mai bine facem listele cu cei care participa,cine cu cine joaca va fi tras la sort de unul dintre noi(ar fi interesant).iar dupa isi alege fiecare o zi cand poate juca in interevalul de o saptamana.iar ca sa nu interpreteze cineva gresit formularea mea,sa zicem ca avem 20 de jucatori.primele meciuri se fac intr-o saptamana iar dupa restul cat mai raman adica 10 in urmatoare saptamana si tot asa
![]()
off:Salut imi cer scuze dc? pentru ca pana acum sora mea de(5 ani) a postat.Eu am fost plecat din tara.
Asa ca imi cer scuze pentru orice post pe care a facut ea.
on:Si inca ceva cand va fi campionatul?
In cazul asta, ne organizam in 2 grupe, si in decurs de o saptamana sa aiba loc toate meciurile din grupe ( dupa fiecare meci/meciuri, postam pe thread rezultatele ). Astfel ca nu conteaza daca meciurile au loc toate intr-o seara/in 4-5 zile diferite. Aveti voie sa iesiti din meci de max. 2 ori, a 3-a oara penalizare iar a 4-a oara excludere. Am zis de spammeri deoarece vreau sa avem un campion cinstit si care stie sa joace, nu un nenorocit care nu face mai mult de 2 miscari intr-un meci.
Cum am spus, am sa postez regulamentul in weekend si daca trebuie vor surveni schimbari. Pana acum am gasit doar propuneri bune ( daca 3/5 considerati a fi prea mult, putem reduce la 2/3, cum a propus eagle initial ).
Charliee, oricine merita o a doua sansa, deci speram sa te schimbi si sa ne intelegem mai bine ( desi mie cam greu sa cred ca oricine la 5 ani stie ce e ala mizukage ). Campionatul va incepe in vreo 2-3 saptamani, de ex. mie inca nu mi-a ajuns.
Da, si mie mi se pare ca o lungim destul de mult pe 5 seri... adik 3/5 e idee buna, dar sa fie in aceeasi zi
Si eu zic sa va alegeti de pe-acum personajele... initial vroiam sa-l iau pe Deidara (dar e personaj de spamat) asa ca: Pain, ur mine
Si charliee, nu stiu de ce, dar nu te cred. Acum poate ma-nsel... only time will tell.
Ai rabdare, personajele le putem alege cu o saptamana inainte ( eu ce ma fac, nici nu stiu toata lista de caractere, deci n-am sanse sa-mi pice un caracter mai bun, din moment ce nu stiu decat ce poate Naruto, din demo - ce stresant e sa astepti un joc atat - ).
ok ok... doar ca nu vreau sa-l ia altcineva pa' Pain, cu el stiu sa joc cel mai bine in multiplayer...
How you wish...
ON: Cam cat timp dureaza sa deblochezi toate caracterele ( doar caracterele, nu toate misiunile, trofeele, etc. ).
offk si eu te cred ca nu oricine stie ce e mizukage dar sora mea se uita la naruto si stie sa citeasca si sa scrie
la 5 ani stiu greu de crezut
on:Sa nu se atinga nimeni de sasuke ca e al meu![]()
La campionat desigur
pai eu am atins 18 ore astazi si inca il mai am de deblocat pe tipu din tekken.... deci iti ia ceva vreme. dar le deblochezi pe parcursul story-ului... iar alte caractere le deblochezi cu un anumit numar de puncte (storm points) pe care le castigi facand misiuni, sau batai (chiar si in free battle sau online) cum ar fi minato sau killerbee.
1)Cum fac trofeul Clear Fragment?
2)Nu mi-a aparut trofeul The Unknowable Moment desi am vazut toate secretele .
3) La ninja cards in afara de cele la magazin se mai pot lua prin questuri si facand SP?
4) La trofeul [B]All Friends Here! fiecare prieten trbuie sa aiba toate inimile?
Inca nu va alegeti caracterele ( defapt, se aleg dupa ce public regulamentul ). Mai intai sa fie comfirmate prezentele, etc. Deci, nu va faceti planuri prea mari pentru ca nici o rezervare nu e valida ( momentan ).
Long time no see. Cui i-a mai ajuns jocul? Eu inca nu l-am cumparat, trebuie sa mai asptept 1 saptamana,cred >_<.
In legatura cu regulile, sunt de acord cu cele publicate de Razvy, o singura nelamurire, va fi cu suport sau fara?
eu as zice fara suport.
---------- Post added 03-11-2010 at 05:10 PM ----------
1) trebuie sa termini partea de story si questurile cu papusile alea si cu perlele lui tonton. abia atunci deblochezi Fragment, pe care trebuie sa-l termini.
2) aici nu stiu, poate mai ai de luat ceva, habar n-am.
3) da.
4) citisem ceva pe net la un moment dat si din cate imi aduc aminte era niste questuri care trebuiau facute...
dar cauta pe google trophy guide si gasesti![]()
si eu tot fara suport ma gandeam.asa o sa fie o lupta mai intensa si nu o sa ne ascundem in spatele suportului.besides,sometimes the support characters are annoying
E stupid sa iti alegi un singur caracter tot campionatul poate un caracter tot meciul.
By ReNeGaDe124 in forum Console Club
By catallyn in forum Sony PlayStation 3
By DJ_Andrei in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks