Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 14 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 263

Thread: Assassin's Creed Shadows

1. #201 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca vorbitul in engleză cu accent de american implică americani, atunci vorbitul in engleză cu accent de japonez nu implica imigranți japonezi in America? Eu as presupune că sunt japonezi daca ar vorbi in japoneză, nu daca ar vorbi in engleză cu accent.

Sunteți cârcotași cu accentul oricum, cat timp exista opțiunea de a juca în limba originală nu înțeleg unde e problema. Nu te forțează nimeni sa asculți japonezi vorbind engleză stâlcit.

2. #202 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Din ce am văzut până acuma jocul nu pare prost,sunt sanse sa fie ok.

3. #203 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se pare ca cineva a pus mana pe joc mai devreme, in format fizic, editia de PS5 (a urcat si dovada acolo) si desi este clar un build vechi, are doar de bine de zis:

• Played for 10-11 hours so far, on a base PS5 in quality mode. Extremely old build, can’t even redeem the deluxe outfit codes that came with his disc and none of the delay improvements have been added yet.
    • He found all the main and side quests “very interesting” so far, has completed 8 main missions
    • You start as Yasuke, no mention or showing of his supposed wife who dies on the ship to Japan yet which was previously reported by j0nathan and Tom Henderson
    • After Yasuke’s intro mission, you switch to Naoe but 9 hours in and he can’t switch back to Yasuke yet (assuming the two protagonists haven’t teamed up yet?)
    • There’s a huge amount of mocapped cutscenes, important scenes are “very good, almost like a movie” but other NPC interactions are weird where their mouths don’t move
    • First thee hours is full of the movie-like mocapped cutscenes
    • Title card drops 2h into the game and there is a time skip
    • After the prologue, Naoe plots to kill Nobunaga (head of the Shinbakufu) to avenge her father’s death by teaming up with Akechi Mitsuhide
    • Meditation mini-game unlocks flashback cutscenes
    • Game has lived up to his hype, “Ghost of Tsushima with an AC feel with better stealth”
    • Gameplay complaint is that the dodging and parry mechanic feels way too slow for him
    • Game is well polished, in 10-11 hours, no bugs or glitches were encountered expect one cutscene where a guy walked through a wall
    • No hair customisation so far but weapon and outfit transmog is there
    • Feels nostalgic, reminds him of Revelations
    • Said he will upload gameplay footage in 5-6 hours of what people want him to show
    • 55 total trophies on PSN with one “Visit all cities on the map”
    Si ma uitam la comentarii aici si se pare ca nu sunt singurul care vede cat de mizerabili au ajuns sa fie oamenii...
    Attached Images Attached Images 1.jpeg 2.jpeg 3.jpeg

4. #204 SP
    Pe Reddit se aduna toți loserii cu diverse obsesii sa comenteze despre jocuri, nu e neaparat relevant. Jocul asta are în același timp protagonist femeie și protagonist negru in Japania, cred că devii și-au asumat amenințările cu moartea când au luat decizia asta.

Dar lăsând la o parte părerile de doi bani de pe Reddit, daca jocurile Assassin's Creed chiar sunt bune de ce am -50% pe acțiunile Ubisoft

5. #205 SP
    Pai faza cu actiunile poate fi cel mai usor sumarizata de ce am zis si tot zic. Cat timp e atata hate pentru companie si pentru efectiv orice scot, nu au cum sa aibe succes.

Cat de parerile oamenilor, am observat ca e mult mai multa toxicitate pe facebook and co, vs pe reddit, unde sunt oameni care au si pareri pozitive si pot lega 2 ganduri.

Chiar, eu nu m-am gandit niciodata sa investesc in Ubi

6. #206 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ala care lauda Mirage in comentarii acolo e totusi delusional
    Iar pe reddit ti se pare mai putin toxic pentru ca e un semi-echo chamber.

7. #207 SP
    Referitor la Mirage - depinde. Eu nu am rezonat asa bine cu el (si totusi mi-a placut) pentru ca nu-mi doream ceva atat de basic, de taiat, de putin content. Dar stiu foarte multi oameni care au rezonat cu asta si li s-a parut senzational jocul.

La urma urmei, e vorba despre gusturi si cum te simti cand joci acel joc.

Problema e ca marea majoritate a oamenilor care critica jocurile astea sunt oameni care nu au pus mana pe ele sau pe altele recente.

8. #208 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ah, eu sunt de acord, mai ales ca Mirage nu era main game si nici full price deci n-avea niciun sens in comparatia aia.

9. #209 SP
    Manager paul's Avatar
    Dual Paths: Naoe & Yasuke Walkthrough:

PS5 Pro:
    Enhanced for PS5 Pro

As the first Assassin’s Creed game built solely for current generation hardware, Assassin’s Creed Shadows can be played at up to 2160p and 60 FPS on both PS5 and PS5 Pro in Performance mode. PS5 Pro is the only console that supports extended ray tracing, which offers ray traced reflective surfaces throughout the world. Check out the full breakdown of specs below.

-PS5 – Performance Mode
    --2160p upscaled, 60 FPS, Selective* Ray Tracing

-PS5 – Fidelity Mode
    --2160p upscaled, 30 FPS, Standard** Ray Tracing

-PS5 – Balanced Mode (requires 120/240hz display and HDMI 2.1)
    --2160p upscaled, 40 FPS, Standard Ray Tracing

-PS5 Pro – Performance Mode
    --2160p upscaled, 60 FPS, Standard Ray Tracing

-PS5 Pro – Fidelity Mode
    --2160p upscaled, 30 FPS, Extended*** Ray Tracing

-PS5 Pro – Balanced Mode (requires 120/240hz display and HDMI 2.1)
    --2160p upscaled, 40 FPS, Extended Ray Tracing

*Selective Ray Tracing used to compute global illumination for diffuse lighting in the Hideout portion of the game.
    ** Standard Ray Tracing used to compute global illumination for diffuse lighting throughout the game world.
    ***Extended Ray Tracing includes full support of ray tracing to compute global illumination for diffuse lighting and reflective surfaces throughout the game world.

10. #210 SP
    Am deja ~15h in joc. In caz ca aveti ceva curiozitati care nu tin de poveste, ask away

11. #211 SP
    Member tudort's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Am deja ~15h in joc. In caz ca aveti ceva curiozitati care nu tin de poveste, ask away
    Pe ce platformă îl joci ? Dacă e PS5 pro sunt curios de cum se mișcă dpdv tehnic. Mulțumesc

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

12. #212 SP
    Member lucicleric's Avatar
    E la fel de time consuming si plictisitor ca valhalla?

13. #213 SP
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    Pe ce platformă îl joci ? Dacă e PS5 pro sunt curios de cum se mișcă dpdv tehnic. Mulțumesc
    Il joc pe Xbox Series X - sorry, trebuia sa mentionez asta de la inceput. Are frame drops, mai ales in camp-ul nostru pe care-l putem schimba - dar trebui sa mentionez ca joc fara day 1 patch, care din ce am inteles, ar trebui sa iasa pe 17 Martie, deci majoritatea problemelor tehnice intampinate ma astept sa fie rezolvate atunci.
    Cred ca chiar voi astepta cu review-ul ca sa cuprind si acel patch.

Am incercat si modul 30 fps si arata senzational, dar in combat mi se pare prea choppy. In schimb in 60fps, chiar daca are mici frame drops, se simte excelent.

Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    E la fel de time consuming si plictisitor ca valhalla?
    O intrebare foarte generala si parca are putin hate in ea, dar totusi ma voi stradui sa raspund

Da si nu - daca nu-ti plac jocurile recente din serie, e posibil sa nu-ti placa nici asta - eventual sa te atraga doar setting-ul - si da, lumea este superba. Ideea e ca este tot un joc din seria Assassins Creed.
    Dar au schimbat foarte mult, la cererea "fanilor", astfel ca mie chiar mi se pare ca sunt prea putine lucruri de facut - eu sunt pe principiu - sa fie 1000 de chestii, cat timp pot alege daca vreau sa nu sa le fac.
    Acum explorarea nu-ti mai este la fel de bine recompensata, tocmai pentru ca pare ca au scos lucruri din acest playground, ca sa nu se mai planga lumea de el iar mie asta mi se pare un minus.

In schimb partea de combat este mult imbunatatita si desi nu ajunge la nivelul Sekiro (spre ex), se duce destul de mult inspre el - e bazata pe perfect parry si/sau dodge si cu rabdare, te poti bate cu inamici mult peste level-ul tau, cat timp e ceva 1 la 1 sau 1 la 2. Daca sunt mai multi, nu ai nicio sansa, cel putin cu Naoe.

14. #214 SP
    Misto. Nu e cu hate dar pe mine valhalla m-a plictisit ingrozitor si era plin de activitati....de fel sunt completionist dar valhalla a fost printre putinele jocuri pe care nu le-am dus pana la capat. Daca se misca bine pe pro, o sa ii dau o sansa cand va fi la jumate de pret

15. #215 SP
    Inteleg ce spui. Eu ma joc for fun, nu ca sa bifez niste achievements si daca ma plictisesc de ceva, ma opresc. Iar cat timp am 10 activitati secundare (sa zicem), dar pot oricand sa nu le fac si sa continui firul narativ sau sa fac alt gen de side quests, atunci este totul ok.

Spre exemplu aici, in unele baze, avem un chest mare cu loot bun pe care-l putem deschide doar daca infrangem 2-3-5 Samurai - care sunt tancuri de armuri si damage mare.
    Si mi se pare foarte tare sa stau sa-i vanez, fara sa alertez tot campu-l pentru ca spala aia pe jos cu mine si sa-i bat in lupta pe fiecare (pentru ca nu le pot da stealth assassination), ca sa pot lua acel loot.
    Cand nu o sa mi se mai para interesant lucru asta, nu-l voi mai face.

Daca as fi avut si eu microbul asta cu Platinarea jocurilor, probabil AC-urile nu erau pe lista decat daca aveam suficient timp la dispozitie (ceea ce nu este cazul, din pacate).

16. #216 SP
    Imi place setting-ul , o sa incerc audio-ul in japoneza daca exista...pentru imersiune binenteles
    Apropo cum e cu nivelele de dificultate? Stiu ca si odyssey suferea rau pe partra asta, in sensul ca pe cea mai mare dificultate iti luai una si erai pa....destul de unfair as zice

17. #217 SP
    Cu audio in Japoneza joc si eu. E fff bine facut, cu voci foarte bine alese si lip sync separat pt JPN si ENG - un mare plus aici

Ca dificultate, sunt 4 nivele - eu joc pe normal si mi se pare super ok - super challenging, mai ales cu mai multi oponenti.
    Si acum daca da un samurai d-ala "tanc" cum ii zic eu, una cu o bata, te poate omora din prima chiar si daca e acelasi level cu tine - d-aia e bine sa gandesti si sa nu te arunci - asta imi place foarte mult

18. #218 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Acum explorarea nu-ti mai este la fel de bine recompensata, tocmai pentru ca pare ca au scos lucruri din acest playground, ca sa nu se mai planga lumea de el iar mie asta mi se pare un minus.
    Explorare inseamna urmarit indicatoare pe harta la nesfarsit (gen Horizon), sau e ceva organic in care vezi locuri care iti par interesante vizual unde se intampla sa gasesti lucruri cool (gen Elden Ring)?

19. #219 SP
    Ceva intre - nu vezi nimic pe harta pana nu ajungi la un turn si "te uiti dupa ele" si chiar si atunci, vezi doar "?" sau simbolul pentru urmatorul "turn". Dar daca nu vrei sa vezi alea pe harta (cred) e de ajuns ca atunci cand ajungi la turn si face sincronizarea, sa mergi mai departe si apoi sa descoperi singur ce e pe acolo.

Va trebui sa testez ca sa fiu 100% sigur de asta, pentru ca mereu dupa sincronizari, ma uit sa vad ce e prin zona, ca sa stiu ce waypoint sa pun ori spre misiunea aleasa, ori daca imi starneste ceva zona interesul de acolo de sus.

LE: viewpoints-urile (turnurile) le vezi oricum pe harta, in regiunile in care ajungi, dar vezi si "?" daca dai zoom in, dar pe compas nu apare nimic pana nu pui tu waypoint pe ceva anume sau pana nu esti foarte aproape de acel ceva.
    Iar dupa sincronizare nu se schimba nimic - efectiv daca nu pui tu waypoint pe ceva anume, nu vezi decat punctele cardinale si zona spre care te indrepti (daca alegi modul explorare) pentru misiunea principala.

In rest, doar explorare - eu am mers 90% la pas, chiar daca sunt distante foarte mari si chiar daca nu gam gasit cine stie ce.
    Dar asa m-am obisnuit dupa Stalker 2 si KCD2 si incerc sa ma uit la orice chestie

20. #220 SP
    Member Iarba's Avatar
    da sub in romana cand avem si noi ca restu lumii ( daca vrei il pui sau nu , da sa fie )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 14 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast