Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 45 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #461 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    @ramusg ... cumpara o tastatura dedicata ... se aplica pe controller(140 de lei) ... yo,am de gand sa i-au una bucata chiar daca-mi merg degetele pe tastatura virtuala ...
    merci

2. #462 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Nene,m-ai zapacit cu L1 al tau.Nu iti place,nu juca.Eu unu nu folosesc L1 decat in atac si pot spune ca fac fata cu brio celor care se folosec de aceste metode.Daca vrei jucam un meci,nu de alta da sa nu mai fi frustrat de cei ce abuzeaza de L1.M-ati zapacit,fiecare joaca cum vrea ,ce vrea si cum poate.Nu exista nici o regula unde sa scrie cum sa joci.Si stai inistit ca Pro Passing se simte,cum se simte si Stamina si Personality Plus.Sa nu incepi iar sa jignesti ca nu are rost,eu ti-am raspuns acum intr-o maniera civilizata si chiar te-am invitat la un mecilol

3. #463 SP
    Member ramusg's Avatar
    Zero, nu e vb daca faci fata sau nu, eu vb de partidele astea in care nu mai are farmec sa joci, dai de unul care bubuie orice mingie in fata cu L1 din propriul teren si-ti piere tot cheful de joc.

Pe langa asta gameplay-ul lasa mult de dorit, atacanti care au chipurile personalitate dar care nu pot dezechilibra un adversar din preluare, fundasi ce se tin scai de atacant umar la umar cand stim cu totii ca fundasii in realitate pierd un duel in viteza pt ca sunt jucatori greoi, mai ales cei centrali.( nu mai vb de atacanti cu viteza fenomenala avand mingia la picior care parca au plumb in piciore si care sunt ajunsi de orice fundas de la o echipa si cu 2 stele)
    Inghesuiala pe teren de ai impresia ca e marcaj om la om, uneori( de f multe ori) parca joci bambilici , nu poti sa te intorci scapand de un adversar ca dai imediat de inca doi, asta se vede din faptul ca sunt jucatori pe teren ce se impiedica pur si simplu unul de altul.

Centrarile laterale cu L1 sunt in proportie de 90% gol, daca vezi ca ai un adversar puternic si nu marchezi , joci numai pe aripi( marginile terenului) si centrezi cu L1, din 5 centrari reusesti sa dai 3 goluri sigur, iar celelalte 2 sunt f mari ocazi( ca in realitate, nu?)
    Fentele din corp sunt f greu de realizat, mai greu decat la Fifa WC sau zece doar din perspectiva ca Fifa anul acesta a intarit apararea si a diminuat atacul, de aici senzatia ca nu mai sunt assisturi impresionante in joc, destepti cei de la EA.

Cum facem noi sa para jocul mai greu, necesitant mai multa tehnica? Pai facem super fundasi, aglomeram terenul sa nu existe spatii mari indiferent de ce fac cei care joaca in atac si le-am dat senzatia ca s-a schimbat mult jocul nostru. Cam asa suna gandirea de anul asta.

Nu mai spun de faptul ca ai reusit sa treci de ultimul fundas, i-ai luat fata si apare din senin altul care te deposedeaza sau revine cel de care ai trecut, tu mai avand doar de finalizat.( foarte real)

Nu a observat nimeni ca daca ai intrat in careu si sutezi chiar si din pozitie oblica, punand tinta bine ,portarul apara majoritatea suturilo daca nu sutezi cu R1 sau dai scarita? In schimb reusesti sa marchezi din afara careului destul de des.

Cu toate astea nu spun ca nu-mi place jocul. Offline te descurci , Ai-ul nefiind atat de nesimtit sa exploateze toate lipsurile la maxim si sa abuzeze in joc, on line e nevoie de un pach sanatos pt a face jocul competitiv.

Am jucat cu jucatori la care daca le "tai "degetul cu care apasa L1 nu sunt in stare sa dea o simpla pasa dar se folosesc de assisturi aratand cat de buni jucatori sunt ei, care paseaza in disperare fara sa se opreasca de frica sa nu piarda mingia daca pleaca cu ea la picior 2 metri mai in fata, sa fim seriosi, asta eo tampenie de fotbal, unde ati vazut voi in realitate un joc de fotbal in care sa se paseze ping- pong tot timpul cand una dintre echipe are posesia?

Fifa e un joc simplist, daca ai invatat sa faci un tackling si ai exersat pasele cu l1 , fie ele pe sus sau pe jos, esti super jucator, asa fac multi, nu e nevoie de skills sau viziune in joc, face Ai-ul tot pt tine, tu doar sa apesi butoanele magice.

Pt mine care am tendinta tampita sa merg tot timpul pe centu si sa marchez din pozitie centrala facand o faza frumoasa e nenoricire mare dar eu ma plictisesc la un joc de fotbal sa alerg doar pe margine( partea cea mai usoara a terenului) si sa centrez cu o pasa perfecta tinand apasat L1, simplu, nu?
    Cam asta e, m-am lungit dar sper ca se rezolva ceva la jocul on line si repede.

4. #464 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Kepzy ne-ai omorat Ai scris romane ! Da-l in spanac , e doar un joc , la care ai bafta Diseara vreau revansa Cu ZeroSkillNoob nu vorbesc ca dansul e la alt nivel .

5. #465 SP
    Member ramusg's Avatar
    Jucam diseara.

6. #466 SP
    Mda,jocul are minusuri destule,pana la urma noi stam ca nebunii si ne certam si ei se lafaie in bani si rad de noi ca ne plangem de joc.Mai asteapta 1 luna ne dau Ultimate Team ne fac sa uitam de ping pong si apare 2012 .Alte certuri alte probleme.Ovidiu chiar vreau sa joc cu tine am vrut acum doua zile sa iti dau mesaj dar m-am luat cu baietii la club si nu am mai avut timp.

7. #467 SP
    Member DiablQ's Avatar
    ce ziceti va bagati diseara la un team match? haideti sa ne adunam cativa care vor sa joace diseara
    DiablQ85=>PSN

8. #468 SP
    Dupa scorul de tenis din Turneu , ce-ar mai fi de jucat ? Anyway , vom juca . Nu conteaza c-am sa pierd

9. #469 SP
    Member ramusg's Avatar
    Daca Zero ne bate de ne zvanta il bagam in poarta si-l luam la tinta . Cine are casca dintre voi?

10. #470 SP
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Daca Zero ne bate de ne zvanta il bagam in poarta si-l luam la tinta . Cine are casca dintre voi?
    Me me !

11. #471 SP
    Member ramusg's Avatar
    Studentule, stiu ca tu ai , de cand te-am auzit la Bc2, " Iar mi-a dat Kepzy cutit!"

12. #472 SP
    Si eu am doua,sunt necesare la Fifa ClubAltfel n-am cum sa iau mustrari din parte lu' Dumy

13. #473 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    fac si eu un joc add waazup_531

14. #474 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    hai ma @Ovidiu nu te lasa asa usor in fata lui zero . eu am reusit sa-ti tin piept au fost meciuri foarte frumoase cu multe goluri . daca nu ma insel el a castigat 2 si eu 1 :">

15. #475 SP
    Member DiablQ's Avatar
    la 19:00 e bine?

16. #476 SP
    x2z
    Concluzii dupa aproximativ 50 meciuri :
    1. meciurile sunt urate sau, cum spun unii, gameplay-ul este slab datorita faptului ca, orice ar vrea sa zica fanii fifa, anul asta au dat-o in bara mai rau ca anul trecut cu sistemul de pase. Pe assisted este super scriptat, motiv pentru care unii au invatat cu adevarat pe de rost jocul, iar in felul asta iese o incalceala generala. In ceea ce ma priveste pe semi assisted ma descurc chiar mai bine. nu inteleg de ce ea nu scos practic aceste optiuni de unde sa reiasa un joc cu un gameplay mai fluent, iar lumea sa fie practic obligata sa invete sa se descurce fara assist-uri
    2. pasele l1 + triunghi sunt un alt minus, fundasii fiind perfect incapabili sa se descurce intr-o astfel de situatie
    3. cel putin in ceea ce ma priveste apar intreruperi
    4. duelurile umar la umar imi par nefinisate. varfurile solide dau pur si simplu de pamant cu fundasii de orice fel, iar in online se profita la maximum de asta. nici la loviturile de cap nu pot sa spun ca jocul sta extraordinar.
    5. jucatorii de viteza si cei tehnici imi par mult prea putin diferentiati de restul. poate doar prin fizic, care de obicei reprezinta un handicap major. dribling-urile sunt greu de realizat, din joypad cu greu treci de un fundas, cat despre sprint, hmm, nici nu are rost sa mai spun ca e cam inexistent. cred ca ea canada nu prea a urmarit meciurile celor de la arsenal, asta ca sa-l vada pe walcott
    6. cand fac o schimbare imi arata un alt jucator ca fiind inlocuit, ceea ce e de rasul curcilor lol
    7. imbulzeala de la mijlocul terenului

17. #477 SP
    Junior Member melcool's Avatar
    salut am luat fifa de o saptamana si vad ca de fiecare data cand joc mi se blocheaza jocul ptr cateva secunde cel putin o data pe joc
    la incepput se bloca o data acum vad ca la unele jocuri se blocheaza si de mai multe ori si nu ma refer la jocuri online ci in cariera sau altceva , daca imi poate spune cineva ce are sau daca pot sa fac ceva sa nu se mai blocheze
    multumesc

18. #478 SP
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    1. meciurile sunt urate sau, cum spun unii, gameplay-ul este slab datorita faptului ca, orice ar vrea sa zica fanii fifa, anul asta au dat-o in bara mai rau ca anul trecut cu sistemul de pase. Pe assisted este super scriptat, motiv pentru care unii au invatat cu adevarat pe de rost jocul, iar in felul asta iese o incalceala generala. In ceea ce ma priveste pe semi assisted ma descurc chiar mai bine. nu inteleg de ce ea nu scos practic aceste optiuni de unde sa reiasa un joc cu un gameplay mai fluent, iar lumea sa fie practic obligata sa invete sa se descurce fara assist-uri
    2. pasele l1 + triunghi sunt un alt minus, fundasii fiind perfect incapabili sa se descurce intr-o astfel de situatie
    4. duelurile umar la umar imi par nefinisate. varfurile solide dau pur si simplu de pamant cu fundasii de orice fel, iar in online se profita la maximum de asta. nici la loviturile de cap nu pot sa spun ca jocul sta extraordinar.
    5. jucatorii de viteza si cei tehnici imi par mult prea putin diferentiati de restul. poate doar prin fizic, care de obicei reprezinta un handicap major. dribling-urile sunt greu de realizat, din joypad cu greu treci de un fundas, cat despre sprint, hmm, nici nu are rost sa mai spun ca e cam inexistent. cred ca ea canada nu prea a urmarit meciurile celor de la arsenal, asta ca sa-l vada pe walcott
    6. cand fac o schimbare imi arata un alt jucator ca fiind inlocuit, ceea ce e de rasul curcilor lol
    Acolo unde zici tu ca iti arata alt jucator cand faci schimbarea defapt iti arata statistica celui mai bun jucator de pe teren pana la momentul respectiv,nu jucatorul care urmeaza a fi schimbat.

19. #479 SP
    x2z
    stai, stai, ca stiu ce zici. dar arata cateodata si ceea ce spun eu imediat dupa "statistica". plus ca se vede clar cum intra in sprint pe teren. ma rog, nu e mare lucru, dar e cam lame pentru ditamai compania.

20. #480 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Acum chiar astept parerea alora care-l ridicau in slavi si purtau icoana FIFA. Eu sustin in continuare ca este cel mai prost FIFA din secolul asta si si-au batut joc de jocul numit fotbal.

Hai sa pun si eu 2 "faze":

* Penalty pentru mine in timpul jocului. Execut. Mingea loveste bara, se intoarce la jucatorul care a executat lovitura, sutez cu acesta si... gol care se pune!
    * In 90% din cazuri cand 2 jucatori scapa singuri cu portarul si dai pasa la coechipier, se da offside.

Sunt varza cu regulamentul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 45 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks