Si eu am vazut acea "fantoma" la un prieten.
Un simplu bug (easter bug) lol - nu merită atenție.
Și nu e fantomă că e umbră. Sunt două chestii diferite ca imaginar și invizibil.
Dupa ce idee ai comparat tu RE5 cu GTAIV?Cred ca grafica e singurul lucru care poti sa il compari.Sunt 2 genuri diferite de jocuri.Poti compara seria NFS cu seria Splinter Cell?![]()
ca timp acordat pt ele... ca placerea de a juca un joc... am vrut sa spun ca mi se pare ca aceste 2 jocuri sunt cele mai bune per asamblu...
poate tie iti plac...sincer mi se pare o comparatie foarte nedreapta, GTA 4 e un joc insuportabil, nu pot sa il joc mai mult de 20 - 30 de minute. Singurele misiuni pe care le-am facut au fost facute in timp ce jucam Dota pe PC...
Resident evil 5 e altceva... Am promis ca nu am sa il incep din nou pana cand am sa o fac cu un prieten...dar nu stiu daca rezist weekednul asta...
joca gta-ul on line pe car jack sa vezi diferenta!!! Eu nu suportam gta-ul pana mi-am conectat ps3-ul la net.... dupa asta mi sa parut dumnezeu pe pamant... La re5 la sfarsitul capitolului 5.3 profesional chiar ai nevoie de un partener on line ca altfel nu treci! oricum jocul asta nu a fost sub asteptari cum sa petrecut cu killzone2... unde era haos total... Rebon zi-mi id-ul tau de ps3 si jucam re5 on line..ok? al meu e kyokusinkai
Ma ajuta cineva sa termin ultima misiune si inca un Chapter?
p.s. nu mai stiu care
p.s. pe 360
da... pe orice nivel..
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
id meu ps3 kyokusinkai fa-ma prieten in lista si te ajut
eu sunt mai mult dupa blocuri ,deci nu prea le am cu astea, alea alea.... Acum m-am uitat si in afara de tine nu e nimeni care sa fi scris id...... poate sunt eu cu ficapu !
Bookmarks