Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 540

Thread: Resident Evil 5

1. #361 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    eu sunt mai mult dupa blocuri ,deci nu prea le am cu astea, alea alea.... Acum m-am uitat si in afara de tine nu e nimeni care sa fi scris id...... poate sunt eu cu ficapu !
    nonelito, hosaro, king_color, psycho-07, raskolnikov, seikQ, mentorica, tavitzu, televizor, cashflow101...

2. #362 SP
    Banned tacconi's Avatar
    multam

3. #363 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    am si eu o intrebare : la demo cand am jucat splitt-screen cu un prieten nu se vedea pe tot ecranu existau niste spatii negre ,asa e si in versiunea finala ?

4. #364 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    am si eu o intrebare : la demo cand am jucat splitt-screen cu un prieten nu se vedea pe tot ecranu existau niste spatii negre ,asa e si in versiunea finala ?
    Dap, asa e si in versiunea finala. Dupa un timp te obisnuiesti crede-ma .

5. #365 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Pete negre?Eu nu le-am vazut(nu te contrazic) dar nu le-am bagat in seama.

6. #366 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Pete negre?Eu nu le-am vazut(nu te contrazic) dar nu le-am bagat in seama.
    Nu ocupa tot ecranul. Sunt zone pe ecran negre(libere, unde nu este imagine)
    Pe ce dificultate e setat demoul?

7. #367 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Sunt la final boss cu 0 gloante si 0 bani. Isn`t that great . Am salvat prost, foarte prost.[/SPOILER]
    Rejoaca capitolul 5 ( sau oricare ) ca sa faci rost de bani.

Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Pe ce dificultate e setat demoul?
    Pe normal cred, nu sunt 100% sigur dar asa se simte.

8. #368 SP
    Member andreips3's Avatar
    Am reusit pana la urma cu ajutorul lui aallex. L-am rugat sa-mi doneze putina "munitiune".

9. #369 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    nonelito, hosaro, king_color, psycho-07, raskolnikov, seikQ, mentorica, tavitzu, televizor, cashflow101...
    ai uitat de mine

10. #370 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by GrimmjowNo6 View Post
    ai uitat de mine
    mai multa lume a uitat :-"

11. #371 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Cine ma ajuta si pe mine sa-l bat pe Wesker la final? Nu de alta dar nu prea mai am munitie de niciun fel cand ajung la Uroboros Wesker.

12. #372 SP
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Cine ma ajuta si pe mine sa-l bat pe Wesker la final? Nu de alta dar nu prea mai am munitie de niciun fel cand ajung la Uroboros Wesker.
    te ajut eu. in max. 2 ore ajung acasa.

13. #373 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    te ajut eu. in max. 2 ore ajung acasa.
    Sunt la munca man. Diseara dupa 9 intru. Daca esti online si ma vezi p'acolo, da mi un mesaj. Mersi anticipat!

14. #374 SP
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Sunt la munca man. Diseara dupa 9 intru. Daca esti online si ma vezi p'acolo, da mi un mesaj. Mersi anticipat!
    ok, dar hurry. de la 22:00 avem VS party

15. #375 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Daca dau NEW GAME imi va reseta tot(bani arme puncte...) sau ramane tot ce am in prezent ?

16. #376 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Pai cum am putea noi sa iti raspundem la intrebare ? nu stiu intreabai pe cei de pe tor.....te

17. #377 SP
    Banned tacconi's Avatar
    nu ... ramai cu tot ce ai

18. #378 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    ce isi bate asta joc de chris

19. #379 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Intr-un final dramatic am reuşit să iau Platinum. Mulţumesc aallex pentru ajutorul acordat la cafteala cu Ndesu! Dacă are cineva nevoie de tips cum să ia vreun trophy, contact me

20. #380 SP
    Banned Priceless's Avatar
    Cine ma ajuta si pe mine sa trec la capitolul 5-2(Experimental Facility) ..Ce trebuie sa fac ca sa omor monstrul ala?

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

Ultimul boss.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast