nonelito, hosaro, king_color, psycho-07, raskolnikov, seikQ, mentorica, tavitzu, televizor, cashflow101...
Printable View
multam
am si eu o intrebare : la demo cand am jucat splitt-screen cu un prieten nu se vedea pe tot ecranu existau niste spatii negre ,asa e si in versiunea finala ?
Pete negre?:DEu nu le-am vazut(nu te contrazic) dar nu le-am bagat in seama.
Am reusit pana la urma cu ajutorul lui aallex. L-am rugat sa-mi doneze putina "munitiune". :p
Cine ma ajuta si pe mine sa-l bat pe Wesker la final? Nu de alta dar nu prea mai am munitie de niciun fel cand ajung la Uroboros Wesker.
Daca dau NEW GAME imi va reseta tot(bani arme puncte...) sau ramane tot ce am in prezent ?
Pai cum am putea noi sa iti raspundem la intrebare ? nu stiu intreabai pe cei de pe tor.....te
nu ... ramai cu tot ce ai
ce isi bate asta joc de chris :))
http://www.youtube.com/watch?v=RT-KW...=TL&playnext=1
Intr-un final dramatic am reuşit să iau Platinum. Mulţumesc aallex pentru ajutorul acordat la cafteala cu Ndesu! Dacă are cineva nevoie de tips cum să ia vreun trophy, contact me :)
Cine ma ajuta si pe mine sa trec la capitolul 5-2(Experimental Facility) ..Ce trebuie sa fac ca sa omor monstrul ala?
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
Ultimul boss.