Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1121 of 1121 FirstFirst ... 121 621 1021 1071 1111 1119 1120 1121
Results 22,401 to 22,413 of 22413

Thread: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #22401 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    in sfarsit !
    Attached Images Attached Images img_3316123123.jpg

2. #22402 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Tainted Grail Fall of Avalon CE PS5 - pre-order de pe Gamefound.

Horizon Remastered și Doom Anthology de la amazon.de - dumping prices. Horizon 20Eur și Doom 36Eur comandate săptămâna trecută joi.

Sent from my KB2005 using Tapatalk

3. #22403 SP
    Junior Member cartopai's Avatar
    A ajuns si la mine
    Attached Images Attached Images 32fef0c060a246710b59e4de760d3f29.jpeg

4. #22404 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Consola mi.a ajus in ziua lansării pe la ora 5, dar cum eu am fost de gardă două zile la rând nu prea am avut timp sa il butonez ( doar 2h prin Cyberpunk in ziua lansării, după care la muncă). Astăzi fiind liber m.am apucat sa il butonez si am instalat toate jocurile native Switch 2, nu am descoperit nici un bug sau erori nici in tv mode (unde trebuie făcute niste modificari de calibrare al hdr ului care e busit out of box) si nici in handheld mode. Ce mi a plăcu foarte mult a fost suportul pentru căști su suport 3D audio ( perfect pentru sony inzone buds) , dar lipsa de Dolby digital/atmos din tv mode este deranjantă pentru 2025. Bateria tine aproape 3h in Cyberpunk ( mai exact 2:40) , mouse modul este perfect pentru fpsuri (din păcate nu toate jocurile au implementat acest mode ,ex hitman nu are nici un suport de minic no motions, no mouse, no touchscreen). In final este prima mea consolă Nintendo precomandata si sunt foarte mulțumit.
    Ps consola mea nu a venit cu sigiliu rupt , dar fără carticele in română ,in cutia consolei. Am cintactat eMag deoarece nu am garanție eliberată nici fizic si nici digitală in aplicație, au deschis un ticket si vom vede ce urmează.
    Attached Images Attached Images img_20250605_174518197_hdr.jpg img_20250605_174534392_hdr.jpg img_20250605_174942193_hdr.jpg img_20250608_163423098.jpg img_20250608_163555753_hdr.jpg img_20250605_111358784_burst000_cover.jpg

5. #22405 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Ps consola mea nu a venit cu sigiliu rupt , dar fără carticele in română ,in cutia consolei. Am cintactat eMag deoarece nu am garanție eliberată nici fizic si nici digitală in aplicație, au deschis un ticket si vom vede ce urmează.
    Sigiliu ala argintiu e pus de CD Media, nu de Nintendo.
    Cam ciudat ca nu ai sigiliile originale - cele rotunde si transparente - pentru ca vad ca ai consola simpla, fara Mario...

6. #22406 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Sigiliu ala argintiu e pus de CD Media, nu de Nintendo.
    Cam ciudat ca nu ai sigiliile originale - cele rotunde si transparente - pentru ca vad ca ai consola simpla, fara Mario...
    Nintendo nu sigileaza consolele, am avut 3dsxl si new 3ds fara sigilii, switch 1 la fel fara sigiliu.

Switch 2 a avut sigiliu original doar la bundle pt ca mai era o coperta extra peste cutia de baza, practic sa faca diferenta intre bundle Mario kart si consola simpla fara joc.

7. #22407 SP
    Adica tu vrei sa spui ca daca mergi in magazin prin lume (nu unde se ocupa CD Media), gasesti consolele noi, fara sigiliu, la raft?

8. #22408 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Adica tu vrei sa spui ca daca mergi in magazin prin lume (nu unde se ocupa CD Media), gasesti consolele noi, fara sigiliu, la raft?
    Da, exista si discutii din alte tari
    Attached Images Attached Images att.huz9oqnxrqilhk0gf9fllhrpbhyv16d4reldgr_i-fk.jpeg att.zeoqheuifxqrfrii0q42j9pmwt1gs0kso6u-gagn3hk.jpeg

9. #22409 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    20250608_214950.jpg

Cea mai lipsita de sens achizitie ever.
    Am PS5, aduna praf, fiindca am trecut la PC, si oricum ma joc extrem de rar, fac ce fac si tot pe console si PC retro ma joc.
    Si totusi am luat PS5 PRO, sa adune si asta praf.
    Cel mai probabil va fi utilizata doar in GTA6, cele 2-3 jocuri exclusive ramase, si eventual in jocurile PSVR2 care au primit PS5 PRO Patch.
    In continuare singura modalitate de a utiliza PSVR2 la intreaga capacitate este prin consola, pe PC neavand suport pentru toate functiile.

PS5 PRO > 3000 lei, sigilat, OLX
    PS5 Disc Drive > 400 lei, Altex
    PSVR2 PC Adapter > 225 lei, Vinted.

Am scos consola la 3400 lei cu tot cu disc drive.
    Im mentin parerea de la lansare, PS5 PRO nu merita mai mult de 3000 cu tot cu disc drive, dar totusi am ajuns la un pret mai aproape de realitate, astea sunt vremurile in care traim.

Iar asta e ultima oara cand mai cumpar un Playstation "Basic", de acum inainte voi astepta direct varianta PRO.
    Asa ca see you in late 2031, PS6 PRO.

10. #22410 SP
    Quote Originally Posted by cartopai View Post
    Da, exista si discutii din alte tari
    Exista discutii peste tot, dar consolele sunt sigilate, dar cu sigiliu taiat - ceea ce este o problema foarte mare. Also, chiar si cele fara Mario vin tot cu un sleeve.
    Uite aici - are 2 console - 1 simpla, fara Mario, care vine cu sigiliile taiate (2:58 la marker) - 1 cu Mario, care vine, culmea, sigilata cu sigiliile originale, alea rotunde si transparente (4:34).

Inteleg ca unii oameni, mai rasariti, se plang pe internet, dar e ciudat cum atatea milioane de oameni au cumparat si accepta sa primeasca ceva cu sigiliul taiat - absolut inadmisibil

11. #22411 SP
    Member lucicleric's Avatar
    My 2 cents: lumea a asteptat multa vreme consola, e hype etc....pe de alta parte se vede clar ca nici retailerii nu lasa de la ei probabil pentru ca se gandesc ca e un detaliu minor. Vorba aia cu produsul resigilat la pret cu 30-40% mai mic e de adormit copiii, in contextul unui produs nou aparut. Cat despre colectionat switch 2-ul....nu este asa de rar incat sa zici va in 50 de ani va insemna mare lucru

12. #22412 SP
    Member westy9009's Avatar
    Un upgrade la batranul ps4 Pro.Nu simteam nevoia urgenta sa il achizitionez....dar mi'am dat seama ca o sa il gasesc cel mai probabil la acelasi pret de BF . Luat de la emag

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

13. #22413 SP
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    ...Vorba aia cu produsul resigilat la pret cu 30-40% mai mic e de adormit copiii
    Un discount cat de mic, de 50 sau 100 lei - cum ofera si eMag - pentru acest "detaliu minor" de a primi o consola noua, resigilata, e mai mult decat corect. Dar toti prefera sa taca, lumea accepta si viata merge inainte

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.