Jocurinoi, promti ca de obicei.
Si un mic tip pentru cei care nu stiau deja, daca lasati un produs in coș pentru 24h veti primi de la ei pe mail un cod de 10% reducere. (valabil si la precomenzi)
In cautarea controler-ului perfect
Cum vine asta? Pai pe vremuri cand multi dintre noi aveam Sega Megadrive/Genesis, toti laudam gamepad-ul. Ca are direct 6 butoane, perfect pentru MK Ultimate si cel mai important lucru: D-pad-ul care era de inegalat.
Am testat si am avut zeci de controllere si niciunul nu se ridica la standard-ul lui Sega pentru fighting games. Cel putin pana azi:
8bitdo controller pentru PC/Switch/Android Dreamcast version ( Firma asta face o gramada de modele pentru mai toate platformele dar nu si pentru Sony Playstation). L-am testat intr-un joc retro pe Windows (king of fighters '98) si ce spune mai toata lumea pe internet e adevarat. Gamepadul asta de 30 de euro e rege. Sa mai spun ca in banii astia primesti si cablu USB-C in pachet? Respect!
si
Rise of the Ronin + MGS 3 Remake
Ozone.ro
364 de lei cu tot cu transport. Livrată vineri, în ziua lansării
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Cred ca ultima bucata de pe emag.Vad ca nu mai este in stoc
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Controllerul livrat pe la 12:30, jocul cu 5 ore mai tarziu. Sigur la ora 12, n-au mai avut jocul sa-l puna in pachet cu maneta si au preferat sa "sparga" comanda in doua. Au ajuns totusi in aceeasi zi cu lansarea. La Metal Gear Delta am primit jocul la 3 zile. M-am "ratoit" la un indian in call center-ul Amazon si mi-a dat atunci 10 eur cadou. Deci nu strica si fii "tare in gura", eu am probleme cu Amazon aici (se fura colete in principiu) si mereu sunt recompensat.
Acum on-topic:
Ghost of Yotei DAY!
Controller si jocul pt PS5
De obicei nu cumpar jocuri in format digital, dar fac o excepție de data asta. E prea bun sa mai aștept.
Hades 2 pentru Mac, 130 de lei pe EGS.
Nu am mai postat de secole, dar mor de curiozitate. @westy9009 și @LucKos, cum v-au ambalat emag controller-ele? Par mint cutiile. Că mie pe cel 30th anniversary mi l-au livrat doar în punga de curierat, iar pe cel Ghost nu l-au livrat, deși ziceau că azi ajunge.
Ca să nu fiu off-topic, poză:
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks