Nu am avut bani de Pulse asa ca am luat saraciile astea de Sennheiser Momentum 3
Acu mai trebuie sa le conectez la consola si aia e![]()
![]()
Nu am avut bani de Pulse asa ca am luat saraciile astea de Sennheiser Momentum 3
Acu mai trebuie sa le conectez la consola si aia e![]()
![]()
Si cum le conectezi la consola? La PS4 mi se pare că sunetul e deficitar daca le conectezi prin cablu la controller, au rezolvat asta la 5?
Am zis sa am ce butona mai next gen sau semi next gen pe PS5 pana vine Cyberpunk.
JocuriNoi - aprox 400 lei
![]()
Astea costă (aproape) cât consola!Nu am avut bani de Pulse asa ca am luat saraciile astea de Sennheiser Momentum 3
Ca posesor de v2 îți garantez că ai făcut o afacere excelentă.
Asta-i partea bună. Pentru PS5 le poți folosi cu cablul din dotare legat la controller.![]()
Controller PS5 250 lei, multumesc userului oijcaramba pentru voucherul de 100 lei
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uncharted The Lost Legacy - 10 euro
Mario Kart 8 Deluxe - 54 euro
Ambele MediaMarkt Olanda
Ghost of Tsushima Special Edition
Initial luasem versiunea standard, dar dupa ce am vazut ca e atat de bun.. am zis ca merita o editie speciala pentru colectie.
![]()
Dupa lupte seculare, am reusit sa gasesc o PS5. Nici mie nu imi vine sa cred.
Inca e virgina, cand termin cursurile o sa o butonez
![]()
Prima comandă făcută la jocurinoi,9 zile cu plată la primirea coletului. Pot să zic ca sunt mulțumit acum să văd dacă primesc precomanda la cyberpunk in ziua lansării. Pret 397 ron
Dupa o saptamana, de pe site polonez prin EshopWedrop, habar nu am cat am dat vreo 640€ total cu jocuri, cutia e cam lovita pe colturi dar ma asteptam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks