Gamers.ro
Am primit-o și eu pe la ora 13 dar nu mai ma pot opri din jucat
E super mulțumesc Altex
@keanu ma bucur ca a ta a venit intr-un final, se pare ca eu sunt pe vreo lista neagra de-a lor, i don't even give a F anymore, pot sa o pastreze...
Pro, 1900 de lei. Toata drama asta cu tombola de la Altex mi-a lasat un gust amar, pe de o parte, asa ca am renuntat sa lupt cu morile de vant pentru un PS5 acum. Pe de alta parte, mi-a dat ideea de a face si eu o tombola pentru ei: vedem la cate console trebuie sa dau retur pana cand gasesc PS5 in magazine fara efort. Daca zvonurile cum ca abia in februarie le vom avea, voi ajunge expert in despachetat si ambalat PS4.![]()
PS5 de la Flanco, Castile si Jocurile de la MG.
Curieri diferiti, sincronizare perfecta tinand cont ca azi e sambata si initial era ca o sa ajunga consola, Miercuri
Consola pare a fi desigilata oricum o sa vad daca e tot ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Altex a livrat castile sambata pe cand consola de la eMag numai azi a ajuns prin curier. A venit in punga, cutia este in regula, in stare mai buna decat m-am asteptat. Viva la next gen!![]()
Intr-un sfarsit am primit si eu consola precomandata la emag in 17 sep.Am fost surprins cat de grea a fost cutia. A venit ambalata intr-o punga pt ploaie si este usor lovita la colturi in rest toate bune. Am instalat-o si acuma astept sa se copieze vreo 3 jocuri de pe HDD extern si ma apuc de joc.
Bookmarks