Daca nu avea paianjenul acela pe touch, il cumparam instant. Red + Black is my favourite thingie. Oare daca l-as lua, crezi ca as putea da jos vopseaua aceea alba, fara sa bulesc touchpad-ul?
Daca nu avea paianjenul acela pe touch, il cumparam instant. Red + Black is my favourite thingie. Oare daca l-as lua, crezi ca as putea da jos vopseaua aceea alba, fara sa bulesc touchpad-ul?
Altex 400 lei
Altex 90 lei
Attachment 300301
Orange 126 lei
Attachment 300302
Mortal Kombat 1 Premium Edition PS5 - featuring Ionel Cusca as JCVD
Fun Fact : Se facea ca era anul 1994 si-n cartierul Pantelimon, BD. Chisinau era o sala de jocuri. Intr-o zi mare agitatie in jurul unui aparat, vreo 10-12 pusti de toate varstele. Ce e domle acolo? Ce poate fi, ca Street Fighter II este, nu juca nimeni la el apropo. La un moment dat se aude FINISH HIM!!! Ulterior dupa vreo 3 secunde FATALITY!!! Pfuai! A fost un soc, o nebunie. Ce amintiri
Mulțumesc unui user de pe OLX. A fost 700 lei dar e pentru suflet, așa că merită. E timpul să încep și eu FFXVI
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Lies of P Deluxe Edition PS5 | l-am luat doar pt editia asta il voi juca pe PC (la 240 fps fluid frumos nu la 30 fps/60 fps de abia si alea).
Tell me lies, tell me sweet little lies... Era un cantecel. Pinocchio!!! Ba baiatule! Iar uimesti lumea cu povestea ta. Bravo! Poate iti dau astia un game award of the year!
Dragon Ball Breakers CE și Devil in Me - 58 EUR cu tot cu transport de la Namco Bandai Store EU. Comanda mai includea și pre-order la Tekken 8 CE la care am folosit 1000 de puncte de-ale lor pentru 20% discount la prețul total.
MK 1 CE - sosit pe 14 Sept in ziua lansării de la Altex (carcasa e metal pack, nu steelbook. Dar printre cel mai reușit design din ultima perioadă.)
Sent from my KB2005 using Tapatalk
007 Quantum of Solace PS3 Colletor edition, 50 lei de pe aftermarket eMag nu am auzit de firma asta până acum am văzut doar ca e din Timișoara. Spre surprinderea mea cred că ambalajul este ce.l original deoarece avea tipla aia de desfacere cu ps3 , prin urmare nu cred ca a fost desfăcut/folosit jocul.Oricum cutia de metal si cu blu.ray discul sunt in perfectă stare. Acum să fi fost nou nouț ( ceea ce cred ca este imposibil pentru un joc așa vechi) sau a fost folosit cu grijă beste bine venit în colecția mea retail, mai ales ca ediție limitată
- Assassin's Creed Mirage Collector's Edition - Xbox
- Xbox Controller – Starfield Limited Edition
- DualSense Controller - Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition
Am observat ca statueta de la CE merge perfect ca si bookstop. Ma bate gandul sa imi mai iau una. Daca ar fi in acelasi format cu alt personaj, ar fi chiar interesant
Bookmarks