Si eu am fost surprins de marime![]()
arata bine CE-ul de Batman. o singura rugaminte/sugestie am pentru cei care l-au cumparat. rugati pe cineva sa va confectioneze un suport din lemn pentru batarangul respectiv pentru ca din punctul meu de vedere, suportul din poze arata oribil (sau si ceva metalic ar fi ok daca ar iesi bine, insa ma indoiesc ca astia de pe la noi sunt capabili, asa ca probabil daca ar fi din lemn, eventual lacuit, ar da muuuuuult mai bine).
Nu merita, e un plastic ordinar. Sunt chiar dezamagit ma asteptam la ceva din metal, la o vanatoare se potrivea de minune impreuna cu night-goggles de la MW2.
poate pentru tine e clar...eu am vazut pozele azi noapte si dupa ce ca eram obosit nici nu m-am uitat ffff atent. mi s-a parut ca e metal....oricum...pacat
batarangul e din acelasi plastic ca si jucariile lego, daca ar fi fost din metal ar fi fost considerat arma si ar fi avut probleme cu legile din unele tari
...(update!): Xbox 360 Collection.
1. Call of Duty: World at War (cred că-l mai am odată, dar ce contează lol - zombies, wooooo!)
2. Battlestations Pacific
Doar unul e al meu... si unul mai e al lui MonkY
Restul va astept sa decupati cate o bucatica![]()
Downloadable Content:
Mass Effect Pinnacle Station
Gears of War 2: All Fronts
Au mai fost acum 2-3 saptamani si:
Mass Effect Bring Down The Sky
Monkey Island:SE
Fallout3: Broken Steel
ii raspun la Rasko aici sa nu iau si eu ban
folosesc joystickul la HAWX, o minunatie de joc.
nici nu ma intereseaza la altceva.
Mic update si la mine. Fight Night Round 4. Thanks goes to Khan !
P.S. Cel mai scump joc pe care l-am cumparat vreodataEram somnoros si am adaugat inca un zero la suma platita. Khaaaaan, give me back my caaaaash
![]()
Bookmarks