E lame si total nerealist.. In loc sa se joace in echipa si tacticizat, hartile sunt pline de omuleti deghizati in boscheti care topaie peste tot si din cand in cand le pica si cate un kill ridicol..
Cnad folosesti sniperul in modul in care a fost inventat sa fie folosit, esti hard scoper.De cate ori trebuie zis ca quickscope nu exista?
Chestia cu quick scope a fost inventata pentru jocuri ce nu e clar????????fiecare joaca cum vrea,poti sa joci si cu piatra,unde e problemaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????/
Problema e ca astia cu quick scopeul lor chiar se cred buni si ca le trebuie skill ca sa faca asa ceva. dar cand joaca alt joc abia au KDR pozitiv .
E joc arcade domnii mei. In realitate nimeni nu fuge cu interventionu' de 7 kile prin Afghanistan dand headshoturi din aer la talibanezi . Nimeni nu arunca cu cutite in adversari cand au la indemana arma. Nimeni nu cheama o bomba atomica pentru a omora 10 insi.
E un show, o parodiere a realitatii. Luati-o ca atare si si distrati-va![]()
N-a fost nimic "inventat" pentru jocuri, jucatorii pur si simplu speculeaza timpul in care are loc animatia de aiming prin luneta.. Si n-am nimic cu ei, fiecare joaca cum vrea si cum crede ca e mai fun.. Doar sa nu se astepte sa li se ridice statuie pentru skill-ul asta "nemaipomenit"..![]()
Eu nu campez si nici nu ma intereseaza K/D. Joc pentru mine, nu cred ca m-am laudat pe-aici cat de bine dau headshot-uri din dublu axel cu triplu tulup si ochii inchisi.
Trupa veselă de pe threadul MW2, �l scufundați și pe ăsta deși jocul nici măcar nu a fost lansat?
a aparut si episodul 2 de pe gametrailers.com din seria "Bonus Round": http://www.gametrailers.com/episode/.../410?ch=2&sd=0
"Call of Duty: Black Ops" multiplayer beta sa terminat.
Citat de pe pagina de twitter a lui Josh Olin:
We just wrapped up our last round of internal #CODBlackOps MP beta testing, and our online servers are ready to go for launch on Nov 9th!
Sper sa aiba mai multe ore decat MW2 pe care l-am primit sambata si l-am terminat duminica.
Bookmarks