Superb![]()
Tocmai ai făcut o comparație inutilă, e la mintea cocoșului că �n MP vei petrece mai multe ore dec�t �n SP, e valabil pentru majoritatea jocurilor care oferă MP.
Și care-i faza cu deștepții, te simți tu lezat �n vreun fel că unora dintre noi ne place și experiența pe care o oferă SP, sau cum? Că nu prea �nțeleg rostul acelei pseudo-jignire.
Nu era targetata catre tine acea - sa te citez - pseudo-jignire era pentru Krusht care ii zicea - nu suficient de subtil - lui Inferno ca e prost(nu il contrazic dar la problema asta sunt in tabara lui Inferno).
Si nu e la mintea cocosului, tot ce vroiam sa zic e ca durata petrecuta intr-un mod de joc e direct proportionala cu importanta modului respectiv in acel joc, ergo MP-ul in COD e mult, mult mai important decat SP-ul.
Motivul pt. care am jucat MW2MP destul de mult timp a fost fluiditatea(si rapiditatea) jocului.Chiar ma distram cand alergam cu un Uzi peste tot pe mapa tragand in diferiti tipi.Cand mureai apaseai pe un buton si ..bam bam..imediat in spawn si iar incepeai,dar cand ma uit la gameplay-urile postate mai sus mi se pare ca deja a devenit mult prea rapid.Inteleg ca e un joc arcade si imi place asta ( intr-un anume fel ),dar nici chiar asa.Prima data cand m-am uitat la gameplay credeam ca au dat aia pe " repede inainte " ( sau ca au cheats :-" ).Incarca in mai putin de o secunda.Tipii aia alearga mult mai repede decat o faceau in MW2 (Al dracu' speed).
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uOmdUZDOKCQ&feature=sub]YouTube - This is a Smile for us![/ame]
Am si eu o nelamurire legata de joc, varianta console.Stie careva daca au pastrat autoaim-ul ala infect in multiplayer la fel ca in MW2?Am avut initial MW2, am jucat o sapt, nu se putea da disable la el, am schimbat cu BC2 si nu am regretat deloc.Imi plac amandoua si as cumpara BlackOps, insa auto-aim obligatoriu in Mp e o insulta pt playeri care s-au perfectionat o gramada de vreme cu stick-urile, si e semn clar la ce audienta vizeaza jocul.
nu era chiar auto-aim total. iti apropia crosshair-ul de tinta daca miscai finut stick-ul
Sunt 15 prestigeuri in joc si 50 de levele/prestige
Call of Duty: Black Ops - Coming 11.09.10
Bookmarks