Te rog intoarcete pe thread-ul KiDDZONE 3 (nu am nimic cu Killzone 2 ba chiar inca mai joc, DAR partea 3 e cu 100 pasi inapoi de partea 2)
PS story-ul din Black Ops e de 100 ori mai EPIC si cel mai important NEPREVIZIVILB decat cel din KILLZONE 3 (daca prpaditul de happy endingdin KZ3 ti sa parut neprevizibil atunci e grav)
PPS nu am spus ca nu joc multiplayer deloc, am spus ca multiplayer-ul nu ar trebuii sa fie principalul motiv pt care sa cumperi black ops , eu nu stau sa fac prestige 14 pt golden guns si alte porcarii , iar cei care nu au trecut de runda 4,5 in zombi mode ... "don't even get me started on them" acolo se vede defapt cat de bun esti (pun pariu ca daca te pun in runda 30 cu toate cele 7 perk-uri + Mustang&Sally + Hyena Infra-Dead in Call of the Dead TU NU AJUNGI in runda 31)
PPPS cat despre JOCURI in general si jocuri cu gameplay interesant ai jucat MGS4GOTP? daca da ai trecut de Vamp si Screaming Psycho Mantis FARA sa te uiti la walkthroughs eu ma indoiesc , why ? in primul rand daca ai terminat MGS4 trebuia sa i-ti schimbe putin viziunea aupra lumii.
Meaningfull Campaign >(mai mare ca)> Mindless Multiplayer !!! get it in your head
COD ZombiCO-OP > Kiddzone 3 Operations defapt
MULTIPLAYER cut mici cutscenes
Bookmarks