Am reușit și eu într-un final să îl termin după vreo 100 ore întinse așa de la lansare până azi. Doamne ce joc, ce momente memorabile, cred ca am râs mai mult decât într-un film de comedie mai recent. Ideea e ca fiind atâtea jocuri în perioada asta, la un moment dat când eram prin prima zona m-am oprit și am zis ca îl reiau ulterior. Acolo făcusem aproape toate questurile. Când l-am reluat de vreo săptămână și am intrat în zona 2 m-am axat în principal doar pe main quest și doamne ce aventură am avut. Superb
Pentru cine nu are răbdare să facă tot, se poate face lejer doar main questul.
Grafic nu am avut nicio problemă cu el, a mers perfect fără frame drop pe un PS5 Pro, dar sunt și anumite părți rele care nu mi-au plăcut, făcute parcă anume să îți scoată peri albi:
- inventarul groaznic, haosul absolut, îți lua vreo juma’ de oră să găsești un bandaj de exemplu, se umple cu tot felul de questii nefolositoare, tot felul de poțiuni pe care cred ca nu le folosește careva, tot felul de componente de echipament unde cu greu înțelegi ce statusuri îți modifică, care sunt mai bune-care sunt mai rele etc
- partea de interfață, hud, modalitatea și timpul necesar pentru schimbare arme, de multe ori efectiv nu apucai sau nu îți dădeai seama pur și simplu dacă ai sau nu scoasă sabia din teacă și veneau ăia și te spărgeau din 2 bucăți
- partea de luptă. Înțeleg ca se dorea așa ceva mai realist, dar sincer după zeci de ore de antrenament sa nu poți ridica o sabie la timp. Păi până scoteam eu paloșul din teacă deasupra capului, deja eram lovit de vreo 3 ori fiindcă “ceilalți” zici ca erau băgați în priză. Am crezut la Erik ca voi face o criză de nervi…
Oricum per total a fost o aventură superbă
Sent from my iPhone using Tapatalk

. Superb

Bookmarks