Mai au si ei bug-uri, toate jocurile au bug-uri! Si e demo, pentru Dumnezeu!
Ca se intampla cate o faza de asta din an in pasti, asta e alt capitol.
Dar overall, eu cred ca anul asta Konami si-au facut treaba bine.
Singurul lucru care ma enerveaza rau rau rau de tot este ca vad reluari chiar si la cel mai mic fault. Si camera relurarilor, chiar si la goluri e de tot rahatu, cum a fost si pana acum. Plus faza cu penalty-urile.

si mie mi se pare mai interesant pes-ul de anul asta, dar are niste chestii super enervante cum ar fi chiar celebrele through pass, care dupa parerea mea sunt super scriptate. daca apesi r1+x dupa care dai un trough ball, aproape sigur mingea se duce la jucatorul vizat, chiar daca el s-a demarcat foarte prost in mijlocul apararii adverse.
, cred ca am inteles cu totii ca iti place PES, ca e superior lui FIFA, ca e fantastic etc. dar nu cred ca e cazul ca in FIECARE post facut de tine sa arunci cu pietre/rosii in FIFA. sa stii ca nu suntem toti noobi care habar nu avem cu ce se mananca fotbalul si care nu am jucat niciodata fotbal in realitate
.
, de unde atata forta ca mingea sa ajunga pana la poarta, da apoi s-o mai bagi in vinclu
), sa joci macar pe semi( niciodata pe assisted la suturi, eu recomand semi si la crossing), altfel totate suturile vor fi controlate de CPU(sau sistem, nu stiu exact numele) pentru a nimeri cadrul portii, sa nu tii apasat pe cerc pana la capat, foloseste-te de L2, R1 sau chiar L1 depinde de unghi si pozitie etc.

Bookmarks