PES 2011 Completed Files (PS3) - PESGaming Forums
Eu o folosesc pe cea a lui G.T.M...dureaza cam o ora pana copiezi toate fisierele. Iti explica acolo pas cu pas. Ai nevoie de un stick USB si de niste rabdare. Trebuie sa ai versiunea EU a jocului, zona 2 gen.
---------- Post added 13-01-2011 at 04:35 PM ----------
Parerea mea e ca FIFA mai trebuie sa se apropie, in special la gameplay. Le-am jucat pe amandoua dar feelingul de fotbal, nervi, emotii and stuff il primesc doar de la PES, no offense...Sunt putin fanboy, recunosc dar e un punct de vedere destul de pertinent avand in vedere faptul ca le-am incercat pe amandoua. Exista intr-adevar probleme de fizica la minge, dar nimic care sa te impiedice sa te bucuri de joc. Macar la PES reusesc sa dau goluri extrem de diferite in fiecare meci, pe cand la FIFA nu trebuie decat sa inveti sa tragi plasat si sa dai pasa cu triunghi. Goluri 100% de fiecare data
![]()

...Sunt putin fanboy, recunosc dar e un punct de vedere destul de pertinent avand in vedere faptul ca le-am incercat pe amandoua. Exista intr-adevar probleme de fizica la minge, dar nimic care sa te impiedice sa te bucuri de joc. Macar la PES reusesc sa dau goluri extrem de diferite in fiecare meci, pe cand la FIFA nu trebuie decat sa inveti sa tragi plasat si sa dai pasa cu triunghi. Goluri 100% de fiecare data
.

Bookmarks