Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast
Results 161 to 180 of 208

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2011

1. #161 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    [url][url]

gizz...portaru ala chiar nu se misca ? in nici o faza nu am vazut sa se miste. si...ce-i cu animatiile alea la jucatori ? aparatorii adversari stau si se uita cum atacantu se misca pe langa ei...ihhhh

2. #162 SP
    Member freezy's Avatar
    @razvanrazy, unde ai vazut man ca portarul nu se misca? Eu am vazut altceva in filmulet, chiar face niste parade frumoase si respinge mingea iar cand primeste goluri se arunca dupa minge. Cu privire la aparatori, intradevar e doar o faza la sfarsitul clipului in care pur si simplu se uitau toti la atacant cum trece pe langa ei, tare faza , dar ma gandesc ca o fi fost un bug ceva sau poate respectivul se juca pe nivel de incepator, cine stie... Mie cel putin in demo, inca astept sa-mi vina jocul, nu mi s-au intamplat faze cu aparatori care sa se uite la atacanti cum trec pe langa ei dar eu joc la Top Player, cel mai inalt nivel. Si chiar daca s-ar intampla sa mai aiba cate un bug, asta e, jocuri perfecte fara bug-uri mai rar sunt.

3. #163 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    uita-te mai bine la toate fazele in care e atacantu in fata portii si trage, portaru doar se invarte dupa minge, nu si sare dupa ea.

4. #164 SP
    ocy
    Junior Member ocy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    uita-te mai bine la toate fazele in care e atacantu in fata portii si trage, portaru doar se invarte dupa minge, nu si sare dupa ea.
    Asta se intampla pe cel mai usor nivel de dificultate,idem si cea cu fundasii.

5. #165 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    cum am spus si eu mai sus si ocy, e posibil sa fie pe nivel de incepator, asa se intampla cand joci la incepatari, aparatorii nu prea se obosesc sa alerge dupa tine cum de altfel nici portarii nu fac mari eforturi

6. #166 SP
    Banned asperas's Avatar
    salut baieti!care ma poate ajuta cu cele 2 dlc-uri konami pt pes 2011 ps 3(acelea gratuite)deorece nu pot accesa psn neavand net deocamdata.. mici probleme !va multumesc anticipat pt rasp

7. #167 SP
    Member ramusg's Avatar
    [QUOTE=asperas;453773]salut baieti!care ma poate ajuta cu cele 2 dlc-uri konami pt pes 2011 ps 3(acelea gratuite)deorece nu pot accesa psn neavand net deocamdata.. mici probleme !va multumesc anticipat pt rasp[/QUOTE

Ce-mi trece prin cap e sa mergi la un prieten cu net si sa-ti dai jos dlc( contul sa fie aceiasi regiune cu jocul, apoi poti sa-l folosesti pe ce cont vrei),Sigur trebuie sa ai un prieten cu net, tu de unde intri pe forum? Poate poti face asta din acel loc( daca nu e public).

8. #168 SP
    Banned asperas's Avatar
    ms mult de raspuns dat am facut intocmai cum ai zis cu un prieten..netu de aici e o retea de cartier si cer aia macu de la consola bla bla

9. #169 SP
    Junior Member osuletz's Avatar
    Cumpara un router si ai rezolvat problema.

10. #170 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cum se comporta jocul online?

11. #171 SP
    Junior Member andy's Avatar
    Nu are lag, lucru bun.

Dar gasesti foarte greu parteneri se pare. Zilele astea stau cu minutele pana imi gaseste un adversar in ranked match.

Jocul este greu de jucat... insa. E mult mai greoi fata de 2010. Iar Barcelona e o forta ce prea o poti bate...

12. #172 SP
    Member BatsBike's Avatar
    parca in editiile anterioare nu se putea simula in ML ... now,"allow coach to take charge" ... doar ca ma tenteaza sa nu joc toate meciurile ...

13. #173 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by andy View Post
    Nu are lag, lucru bun.

Dar gasesti foarte greu parteneri se pare. Zilele astea stau cu minutele pana imi gaseste un adversar in ranked match.

Jocul este greu de jucat... insa. E mult mai greoi fata de 2010. Iar Barcelona e o forta ce prea o poti bate...
    Din pacate la mine are lag, ce-i drept ma conectez prin wireless si banuiesc ca asta e cauza iar in ceea ce priveste gasirea de parteneri eu chiar nu am intampinat probleme de acest fel, e adevarat ca nici nu prea joc online dar in putinele cazuri in care am intrat online am gasit repede partener.

Quote Originally Posted by wackorine View Post
    parca in editiile anterioare nu se putea simula in ML ... now,"allow coach to take charge" ... doar ca ma tenteaza sa nu joc toate meciurile ...
    Asa e, nu se putea simula in ML.
    Am simulat un singur meci, eram curios ce rezultat imi da si mi-a dat castig de cauza eu jucand in ML cu inter iar in acel meci jucam impotriva unei echipe de pe locul 7.
    Dar nu are nici un farmec sa simulezi meciuri in ML, e frumos sa iei meci cu meci sa vezi ce valoare ai

14. #174 SP
    Member BatsBike's Avatar
    pai,nah,in general imi place sa joc meciurile ... dar eram nesigur daca se simula anterior ... in fine,joc cu Dinamo printr`o liga ciudata(n-am structurat-o,asta am ales)&sunt la cateva meciuri de promovare in ... eredivisie(am avut victorii dar am si pierdut destule meciuri prin simulare,am umblat doar la game plan inainte de meci)
    un gameplay mai fluent(mai fara poticniri)m`ar fi satisfacut ... poate,next year ...

15. #175 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine
    un gameplay mai fluent(mai fara poticniri)m`ar fi satisfacut ... poate,next year ...
    Asa este, gameplay-ul are unele carente dar per total mi se pare un joc reusit, mult mai reusit decat 2010, din toate punctele de vedere.
    Sa speram ca din an in an o sa fie mai bun.

16. #176 SP
    Junior Member andy's Avatar
    in mastel league online am selectat din greseala alta echipa decat cea dorita. cum pot schimba asta ? fara sa imi fac alt cont de psn... ? ce fisier sa sterg de pe hdd ?

17. #177 SP
    Member Dante's Avatar
    Schimb temporar/Imprumut temporar FIFA 11 cu PES 2011 PS3. Daca e cineva care are PES si momentan ocupat cu alt joc pls help. As prefera sa fac asta cu un user vechi de pe forum pentru a nu exista dubii privind seriozitatea

18. #178 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Nu stiu cati dintre voi joaca acest joc, dar tin sa spun ca este extraordinar. Revin in fiecare an cu impresii despre PES si comparatia inevitabila cu FIFA, dar va spun sincer ca anul asta, PES 2011 este foarte reusit. Nu PREA mai exista animatii tampite si buguri idioate iar portarii sunt chiar OK! La gameplay este inegalabil, arata excelent si este ultra-customizabil!

Momentan sunt in sezonul 2 cu Steaua in ML. Cu ajutorul unui option-file cunoscut de pe internetzi, am toate echipele licentiate cu echipamente si stadioane! Asa ca problema licentelor is no more. Steaua a fost creata de mine de la 0, de la echipament, la jucatori, tactica etc.

Il recomand pasionatilor sportului rege si celor care lupta intr-un joc de fotbal, lasand la o parte L1 + triunghi si gol 100%, cum intalnim in alte jocuri de fotbal de pe piata!

19. #179 SP
    Member ramusg's Avatar
    De unde ai luat acel fisier si cum il instalezi in ps3? Merci.

20. #180 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Nu stiu cati dintre voi joaca acest joc, dar tin sa spun ca este extraordinar. Revin in fiecare an cu impresii despre PES si comparatia inevitabila cu FIFA, dar va spun sincer ca anul asta, PES 2011 este foarte reusit. Nu PREA mai exista animatii tampite si buguri idioate iar portarii sunt chiar OK! La gameplay este inegalabil, arata excelent si este ultra-customizabil!

Momentan sunt in sezonul 2 cu Steaua in ML. Cu ajutorul unui option-file cunoscut de pe internetzi, am toate echipele licentiate cu echipamente si stadioane! Asa ca problema licentelor is no more. Steaua a fost creata de mine de la 0, de la echipament, la jucatori, tactica etc.

Il recomand pasionatilor sportului rege si celor care lupta intr-un joc de fotbal, lasand la o parte L1 + triunghi si gol 100%, cum intalnim in alte jocuri de fotbal de pe piata!
    Da, aici nu lupti cu L1 + Triunghi exploiters, lupti cu AI-ul a caror jucatori sprinteaza de 3 ori mai tare ca tine cand nu au mingea, fiind imposibil sa scapi pe contra-atac daca nu pasezi foarte mult. De exemplu, daca ii dai mingea lui Walcott si scapa la 10m de Chivu si se duce spre poarta, iar tu esti Chivu, nu-l mai ajungi in veci, iar daca el e Chivu si tu esti Walcott romanasul nostru il ajunge in nici 3 secunde pe Theo care in realitate nu poate fi oprit mai de nimeni in fazele de genul.
    Daca ar reusi sa elimine problema asta + fizica mingii care dupa parerea mea e una din cele mai slabe din serie (mai slaba decat cea din PES 2010, cel putin la pase), de zici ca joci cu o minge de bowling, chiar ar fi reusit PES 2011. Licentele si chiar atmosfera nu ar fi asa o problema, mai ales daca ne referim la PC.
    Feeling-ul PES chiar se simte din nou, sper la un PES 2012 si mai reusit. Un lucru e clar, daca e sa fac o comparatie intre PES si FIFA, Konami a imbunatatit mult mai mult jocul lor anul asta. Problema EA vine acum, ca nu vor mai avea ce sa bage in FIFA, decat moduri d-alea tampite gen FIFA Theatre, Creation Centre ce le poti obtine pe PC cu ajutorul programelor imediat.Pana nu schimba engine-ul din nou, lucru ce sigur nu se va intampla pana la urmatoarea generatie de console, PES se poate apropia tot mai mult.
    Concluzia e ca PES 2011 e un pas mare catre ce trebuia sa insemne PES Next-Gen.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast