Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 131 of 282 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 181 231 ... LastLast
Results 2,601 to 2,620 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #2601 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Cum ati facut sa puteti downloada mai repede versiunea soft? Dau download dar nu imi ia decat tema
    Anyone?

2. #2602 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Nu ai ce sa-i faci, toti sunt "calare" acum pe el, de-asta merge greu.

3. #2603 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Btw, RvsS: ai cumva o estimare al numarului de jocuri vandute la lansare? Sau un numar de precomenzi... macar de la Media Galaxy. Chiar sunt curios cat de multe jocuri originale GTA V se pot vinde in Romania doar din launch/preorder.
    Nu am acum, dar vor cred ca vor fi zeci de mii de unitati vandute in urmatoarele 2 saptamani. Va fi cu siguranta cea mai mare lansare de console din istoria Romaniei (asa cum va fi si din lume). Ca si numar de oameni prezenti la eveniment- in ultimii 3-4 ani nu a existat ceva mai mare si fiind un joc doar pentru console este cu adevarat fantastic.

4. #2604 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De la una din lansarile din Amsterdam.
    Attached Images Attached Images img_00000393.jpg img_00000392.jpg img_00000391.jpg img_00000394.jpg img_00000395.jpg img_00000396.jpg img_00000397.jpg img_00000398.jpg img_00000399.jpg

5. #2605 SP
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Nu ai ce sa-i faci, toti sunt "calare" acum pe el, de-asta merge greu.
    Nu e vorba ca imi merge greu, nu imi intra deloc pe download pt joc. Intru pe GTA V in store, si la download imi ia doar tema, iar acolo la size apare 1.2M

6. #2606 SP
    Hmm .. am citit in graba, am inteles ca download-ul merge greu. Nu stiu ce sa zic, e ciudat.

7. #2607 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    RvsS: cred ca trebuie din ce in ce mai multa munca pentru lansari... pentru ca se pare ca incepe sa prinda si la noi
    Da, ocupa din ce in ce mai mult timp, este o investitie pe care o facem in primul rand din pasiune. Anul acesta am avut evenimente la:
    Injustice - console.
    Mortal Kombat- PC
    Splinter Cell- comun
    GTA V - console.

Vom avea inca 3-5 evenimente pana la finalul anului! Este o munca destul de mare, impreuna cu partenerii nostri, ca sa avem aproape un eveniment in fiecare luna. Comparativ cu ce era acum 2-3 ani, suntem la ani lumina distanta. Dar mai sunt pasi de parcurs, lucrurile se pot doar imbunatati. Atat timp cat publicul cumpara din Romania (desigur, trebuie sa fie si pretul ok si disponibilitatea), atunci exista premizele sa mergem doar in sus cu aceste evenimente.

8. #2608 SP
    Member excess's Avatar
    Daca lansarile se fac ca la carte astfel incat sa nu te duci doar pt joc in sine ci si pt atmosfera creata,vor fi mai multi consolisti iar vanzarile jocurilor vor creste cu mult. Parerea mea. !! Pc-urile cred ca vor fi demodate.

9. #2609 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu e vorba ca imi merge greu, nu imi intra deloc pe download pt joc. Intru pe GTA V in store, si la download imi ia doar tema, iar acolo la size apare 1.2M
    Versiunea de US nu se poate descarca înainte cum e pe UK, daca te uiti vezi ca scrie 1.2 mb sau ceva de genu

10. #2610 SP
    Acum imi apare mesaj "Please come back anytime after 00:01 PST on Sept 17th to download your game". WTF?! Sunt singurul pe care nu il lasa sa il downloadeze?
    LE: Ok dant3 thx. Ce porcarie..

11. #2611 SP
    Mai asteapta si tu 5 minute si o sa poti downloada. Probabil ca au inchis preload-ul. Eu l-am downloadat ieri si azi.

12. #2612 SP
    Admin MonkY's Avatar
    A reusit cineva sa-l cumpere/comande de pe Xbox 360, sau nu sunt sanse din .ro decat cu VPN? Hmm, nici macar nu-l vad

13. #2613 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acum imi apare mesaj "Please come back anytime after 00:01 PST on Sept 17th to download your game". WTF?! Sunt singurul pe care nu il lasa sa il downloadeze?
    LE: Ok dant3 thx. Ce porcarie..
    Citisem o stire, din păcate nu o mai gasesc in care spuneau ca optiunea de preload la jocurile de pe PSN US nu este posibila(politica Sony America un pic diferita). Chiar daca ieri pe contul de twitter R* scria ca incepand cu ora 3 EST se va putea, pana la urmă a fost o greşeala.

14. #2614 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    A reusit cineva sa-l cumpere/comande de pe Xbox 360, sau nu sunt sanse din .ro decat cu VPN? Hmm, nici macar nu-l vad
    Nu este, pe Live nu se lanseaza jocuri in versiunea digitala. Marea majoritate ajung in cele din urma pe Games on Demand (unele dintre ele la nici o luna de la lansare) insa nu la lansare.

15. #2615 SP
    E cineva care a luat varianta digitala (pre-order) si caruia sa-i intre in joc ? Inca imi da mesajul acela ("This content is not available before the start date"). Sunt totusi 12 minute peste ora oficiala de lansare.

16. #2616 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    In 2014 varianta digitala pe xbox 360

17. #2617 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci PS3 > Xbox 360

18. #2618 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Am incercat si eu si nu imi intra in el. Am dat pe joc si am dat la information si scrie Stars 17/09/2013 3:00. Probabil o sa-i dea drumul la 3. Si pentru colegul care se intreba daca merge pe alte conturi scrie jos : "This content can be used by users other than buyers.....". Deci merge sa joci si de pe alt cont.

19. #2619 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    h0stile: Avand in vedere ca a fost un eveniment doar pentru consolisti... din ce vad acolo in poze (thanks for those) a fost ceva nebunie. Well, felicitari si bafta la urmatorul eveniment. Sigur se poate si mai bine!
    exact asta a fost si impresia mea

20. #2620 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Gata, mi-a intrat in joc si de pe alt cont. Totul in regula. O noapte placuta tuturor eu ma bag la ps3. Game on!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 282 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 181 231 ... LastLast