Anyone?
Nu ai ce sa-i faci, toti sunt "calare" acum pe el, de-asta merge greu.
Nu am acum, dar vor cred ca vor fi zeci de mii de unitati vandute in urmatoarele 2 saptamani. Va fi cu siguranta cea mai mare lansare de console din istoria Romaniei (asa cum va fi si din lume). Ca si numar de oameni prezenti la eveniment- in ultimii 3-4 ani nu a existat ceva mai mare si fiind un joc doar pentru console este cu adevarat fantastic.
De la una din lansarile din Amsterdam.
Hmm .. am citit in graba, am inteles ca download-ul merge greu. Nu stiu ce sa zic, e ciudat.
Da, ocupa din ce in ce mai mult timp, este o investitie pe care o facem in primul rand din pasiune. Anul acesta am avut evenimente la:
Injustice - console.
Mortal Kombat- PC
Splinter Cell- comun
GTA V - console.
Vom avea inca 3-5 evenimente pana la finalul anului! Este o munca destul de mare, impreuna cu partenerii nostri, ca sa avem aproape un eveniment in fiecare luna. Comparativ cu ce era acum 2-3 ani, suntem la ani lumina distanta. Dar mai sunt pasi de parcurs, lucrurile se pot doar imbunatati. Atat timp cat publicul cumpara din Romania (desigur, trebuie sa fie si pretul ok si disponibilitatea), atunci exista premizele sa mergem doar in sus cu aceste evenimente.
Daca lansarile se fac ca la carte astfel incat sa nu te duci doar pt joc in sine ci si pt atmosfera creata,vor fi mai multi consolisti iar vanzarile jocurilor vor creste cu mult. Parerea mea. !! Pc-urile cred ca vor fi demodate.
Acum imi apare mesaj "Please come back anytime after 00:01 PST on Sept 17th to download your game". WTF?! Sunt singurul pe care nu il lasa sa il downloadeze?:|
LE: Ok dant3 thx. Ce porcarie..
Mai asteapta si tu 5 minute si o sa poti downloada. Probabil ca au inchis preload-ul. Eu l-am downloadat ieri si azi.
A reusit cineva sa-l cumpere/comande de pe Xbox 360, sau nu sunt sanse din .ro decat cu VPN? Hmm, nici macar nu-l vad :)
Citisem o stire, din păcate nu o mai gasesc in care spuneau ca optiunea de preload la jocurile de pe PSN US nu este posibila(politica Sony America un pic diferita). Chiar daca ieri pe contul de twitter R* scria ca incepand cu ora 3 EST se va putea, pana la urmă a fost o greşeala.
E cineva care a luat varianta digitala (pre-order) si caruia sa-i intre in joc ? Inca imi da mesajul acela ("This content is not available before the start date"). Sunt totusi 12 minute peste ora oficiala de lansare.
Deci PS3 > Xbox 360 :evil:
Am incercat si eu si nu imi intra in el. Am dat pe joc si am dat la information si scrie Stars 17/09/2013 3:00. Probabil o sa-i dea drumul la 3. Si pentru colegul care se intreba daca merge pe alte conturi scrie jos : "This content can be used by users other than buyers.....". Deci merge sa joci si de pe alt cont.
Gata, mi-a intrat in joc si de pe alt cont. Totul in regula. O noapte placuta tuturor eu ma bag la ps3. Game on!