Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 221 of 282 FirstFirst ... 121 171 211 219 220 221 222 223 231 271 ... LastLast
Results 4,401 to 4,420 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #4401 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am vorbit acum la eMag si cei de acolo n-au nicio idee cand le ajunge pe stoc si daca vor putea onora comenzile marti. Nu va faceti planuri pentru maine, ca daca nu-l au acum, sunt sanse incredibil de mici sa ajunga marti la noi.

Deci momentan, imi pun baza in Altex. O sa-i sun maine dimineata.

2. #4402 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Mergem la lansare. Chestia e ca nu stiu daca merg luni seara il au acolo, sau trebuie sa astept pana la 12 noaptea...
    Cineva de la altex sa clarifice, va rog.

3. #4403 SP
    Ce lansare au ? Unde ? Oricum, daca-l luam din magazin, pierdem bonusu de precomanda si daca tot il pierd, mai bine=l iau intr-o saptamana de la cineva care-l are din alta tara si dau mai putin pe el.

4. #4404 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Marți îl găsiți pe rafturi, nu mai așteptați precomanda, pt. Altex nu prea contează...

PS Unii spun ca il găsiți de mâine, o sa verific si eu si va anunț

5. #4405 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Am trimis si eu email acum...

6. #4406 SP
    Junior Member ovilix's Avatar
    Mie mi se pare prea ieftin jocul asta la cate poti face in el ! Nu mai am rabdare ! Cine va juca online , add meh Ovidel07 .

7. #4407 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ce lansare au ? Unde ? Oricum, daca-l luam din magazin, pierdem bonusu de precomanda si daca tot il pierd, mai bine=l iau intr-o saptamana de la cineva care-l are din alta tara si dau mai putin pe el.
    mediagalaxy din mall vitan, luni seara...
    il gasiti sa il cumparati atunci de acolo.

8. #4408 SP
    Seara 12-1 noaptea sau 6-7-8?

9. #4409 SP

10. #4410 SP
    Mda...super organizare. Puteau sa-l puna si ei la o ora normala, nu 11 noaptea sau 2-3-4 ziua.

11. #4411 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Parca ma duc in club, nu la lansare de joc.

12. #4412 SP
    Decat asa...pe 18 ma duc direct in magazin sa iau jocul.

13. #4413 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Avem si in Romania midnight launch si nu va convine

14. #4414 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Au pus ora tarzie sa evite puzderia de kids, maybe )

15. #4415 SP
    E foarte buna ideea de a evita copchilasii, dar oamenii muncitori care a 2a zi se trezesc la 6-7 de ce vor sa-i evite ?

16. #4416 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asa se face peste tot in lume, midnight launch. Daca nu poti merge, ridici pre-orderul a doua zi. V-ati obisnuit voi cu lansarile la 3 dupa-masa cu toate bunicutele gamerite.

17. #4417 SP
    lansarea e in data de 18... adica marti!!
    daca ei il lanseaza luni la 12 noaptea e ca sa-l joace maniacii mai devreme.

nu inteleg unde e nemultumirea? te culci la 9 seara, il iei a doua zi.

18. #4418 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Twitch on XboxOne...
    Twitch Aici aveti online,dar se baneaza peste tot..

19. #4419 SP
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    lansarea e in data de 18... adica marti!!
    daca ei il lanseaza luni la 12 noaptea e ca sa-l joace maniacii mai devreme.

nu inteleg unde e nemultumirea? te culci la 9 seara, il iei a doua zi.
    Nu era vorba de luat a doua zi, ca oricum am precomanda si o sa-mi vina la botu calului (sper sa fie destul de capabili si altex si emag sa faca lucru asta). Dar la lansari se mai ofera tricouri si alte articole promotionale si pentru asa ceva as fi mers la lansare.
    Si nici macar nu e vorba ca ma culc la 9, dar daca incepe la 11, adica 11:30 ca la orice lansare exista probleme organizatorice la inceput, o sa tina lejer pana la 1 cand se va incheia tombola (ca banuiesc ca asa vor da premiile) si asta inseamna sa ajung la 1:30 acasa si pana fac un dus, ma cuc la 2 si la 7 trezirea. Crezi ca mai sunt in stare sa muncesc o zi intreaga dupa 5h de somn, in conditia in care am muncit si ziua dinainte pana la 7-8 ?

20. #4420 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Imi vine sa vars o lacrima pentru tine razvanrazy, imi pare asa de rau ca nu s-au gandit la comoditatea ta cei de la magazin, de stiau iti aduceau direct in pat cu lapta cald... In loc sa te bucuri ca angajatii magazinelor stau noaptea acolo ca fanii sa-l aiba in MOMENTUL lansarii, tu , in calitate de centru al universului, vrei altceva. Fanii o sa astepte noaptea, chit ca a doua zi in zori merg la lurcu. Ce oameni....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 221 of 282 FirstFirst ... 121 171 211 219 220 221 222 223 231 271 ... LastLast