Vaaaaaai ce incet il instaleazaand now we play the waiting game.
Dacă e cineva care nu a mai jucat de anul trecut (ca mine) și vrea sa își transfere caracterul, NU MERGE. Intră mai întâi pe ps3 și joaca, și apoi cred ca o sa meargă. Eu am pierdut caracterul. Au zis ca încearcă sa rezolve :/
Salutare,
Stiind ca jocul a aparut si probabil ca azi va ajunge si la mine , urmatorul pas este sa imi gasesc parteneri de joaca pentru GTA Online !
Date de contact :
PS4: LeXuLeTz
Ma uit acum la flavi_us, jocul arata super ok prin Share Play.
PS: atenție, FishyBon3 nu e disponibil pt asa ceva, egoist...
PPS: muzica nu se aude prin Share Play![]()
Ee na si tu...eu incerc sa-mi transfer caracterul si nu merge...imi zice ca nu am jucat.
Acum serios, e ceva problema de la mine ca se instaleaza asa greu? Sau si la voi asa s-a miscat? Este ceva penibil.. nici maine nu o sa ma joc cu viteza asta. Solutii?
un offtopic mic dar cu subiect the ontopic: inca nu am luat jocuri de la Emag dar m-am decis ca azi sa imi cumpar GTA-u de la ei ca e mai aproape de lucru, ce vrea sa va intreb ca in orice sediu de Emag sunt jocuri de vanzare? sau numa sediile centrale?
BONUSU ALA DE 500.000 IN STORY SI 500.000 online se mai da sau nu?am facut pre-order la joc deci ar trebui sa mi-l dea da io nu vad nici un 500.000 nicaieri
Add on PS4: xTorres169![]()
In carcasa de Xbox One am gasit un carton cu codul pentru preorderul de 1mil. Deci cine-l ia azi din magazine, ar trebui sa-l gaseasca si fara precomanda.
Eu l-am instalat in ~10 minute...
Anyway, am jucat putin SP, destul cat sa fiu multumit de calitatea jocului.
In online nu mai zic...imbunatatiri foarte multe. Pacat insa ca nu gasesc inca playeri.
Se pare ca s-a rezolvat problema cu transferul caracterului de anul trecut, însă nu sunt sigur dacă trebuie sa intri în gta pe ps3 prima data și apoi pe 4. Poate lămurește careva
11/18/14 Update: This issue has now been addressed for PlayStation®4 and Playstation 3 users, and will be addressed for Xbox One and Xbox 360 users by tomorrow. Xbox One players can still log in to Grand Theft Auto Online but will not be able to transfer characters until the fix is in place.
După ce au reparat, nu? Fără sa intri pe ps3? Ca mie pe site la social club îmi arată că am un amărât de lvl 1![]()
Bookmarks