NFS Undercover @ Nokia E51![]()
...pentru c�teva zile mi-e �mprumutat un prieten un X360 NTSC-J
Onechanbara: Bikini Samurai Squad![]()
Mie Lost Odyssey NTSC-J de la webpredator mi-a mers pe consola luata de aici... M-am mirat si eu la vremea aceea, pana am luat de la el alt joc (Racedriver: Grid, parca) NTSC-J si a mers si ala. S-ar putea sa mearga toate...
E o posibilitate, ai dreptate. Ceea ce imi aduc aminte e ca pe coperta jocului scria, in ambele cazuri, NTSC-J, dar se prea poate sa fie cum spui tu.
Și-a cumpărat-o de pe play-asia.com acum un an. Și eu vreau să-mi cumpăr una zilele astea, merita!Dacă vrei mai multe detalii vezi că este un topic special pentru jasper...am postat acolo link-ul cu ultimul model pentru NTSCJ.
N-au treabă cu jocurile ăia. Ai uitat? Sunt americani. Au intrat �n joc, au văzut că după maxim două minute au murit...gata, e greu, nota 2. Au chemat pe altu', a ajuns cumva, cu greu, la primul boss a văzut că dintr-un hit e la păm�nt, gata nota 2. Au făcut calculele și gataslab joc , a primit 2,5 pe Gamespot
Eu am peste 15 ore de gameplay și mai am din el o tonă.
Lasă că-l joacă destui gameri. Nu trebuie toți să-l joace.
Da, m-ai prins, am luat consola de pe torrent![]()
Păi să nu spună- hai gata cu offtopic-ul. Există secțiunea de offtopic puțin mai jos, postam acolo.
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Trefla in forum Apple
By MonkY in forum Polls
By RonanN1 in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Polls
Bookmarks