Ce fain arata .
dar da e cam greu..
mi-am luat si dirt 4 care e ieftin, ala imi place mai mult.
Ce fain arata .
dar da e cam greu..
mi-am luat si dirt 4 care e ieftin, ala imi place mai mult.
Clar Dirt4 este pe el. Si grafica lasa mult de dorit la V-RAlly 4, se vede bugetul limitat. Colin Mcrae si V-Rally erau rivali de temut pe PS1 si PS2, din pacate doar unul a ridicat constant stacheta. Vedem urmatorul DIRT Rally cum va fi, mai ales ca acum Codemasters e cumparata de EA. Grid Legends ne va spune cate ceva...
Offroad cu Mercedes C63 AMG. Tot ma plangeam saptamanile trecute ca nu e in GT7. Ma asteptam ca jocul asta sa fie slab rau datorita review-urilor cu note mediocre ce le are insa nu-i chiar asa. Visualul la masini este chiar fain, sound-ul este ok-ish, pacat de stagii care sunt din epoca PS3 sau mai degraba aduc aminte de Mario Kart/ Crash Racing. Nu sunt multe jocuri care se pot lauda cu 4 splitscreen multiplayer local
Gata primul playthrough la Elden Ring, am inceput cu Samurai si am jucat cu katana de la inceput vreo 60-70% din joc, pana am gasit rivers of blood katana, abia apoi am tot vazut postari ca e prea OP. Nu am vrut sa intru in NG+, asa ca am inceput alt character, am zis ca merg cu ceva pe vraji si sa vad cum se comporta. L-am terminat la lvl 164, 106 ore ingame
Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues am jucat cateva ore.
Gameplay mizerabil si grafica de PS2 + bug-uri cu nemiluita pentru un joc ce costa 20+EUR varianta retail. Inadmisibil!
Va recomand sa-l evitati. Serialul este decent, jocul e o catastrofa. Risipa de timp si de nervi.
Am trecut la altceva repede ca nu mai rezistam.
Trek To Yomi am bagat vreo 30 de minute. La prima vedere jocul pare un omagiu la filmele vechi cu samurai japoneze.
Cyberpunk:base game + phantom Liberty @PS5. Este si prima oara cand joc acest joc, nu l-am incercat la lansare si ma bucur enorm. La momentul actual, este o capodopera. Nu cred ca am jucat ceva similar. Am si o afinitate pentru universul asta cyberpunk, SF. Mi-a placut si Witcher 3 de la ei, dar Cyberpunk mi se pare cu mult peste.
EA Sports WRC pentru PS5! 3 luni mai tarziu de la lansare si jocul are imbunatatiri vizibile. Sunt inca probleme pe partea de gameplay: screen tearing omniprezent si 30 fps-uri maxim insa grafica este imbunatatita iar masinele se controleaza mult mai bine din controller acum. Un nou patch este anuntat. Indraznesc a spune cel mai bun joc de raliuri in momentul de fata
Elden Ring (90 ore jucate, terminat storylineul dar mai am o gramada de explorat) in paralel cu Diablo 4 (15 ore jucate).
Bookmarks