Cunosc Aero Fighters 2 de 29 de ani
Unul din favoritele mele, all-time
Cum nu pot sa stau cateva zile fara o cursa, doua de masini zic sa instalez Gravel. Imi amintesc ca l-am luat de pe PSN store acum vreo 2 ani si n-a fost mai mult de 25 lei. Singurul joc de masini/ rally, offroad like in care dau de Fiat (Abarth) 124 Spyder, o frumusete in realitate. Mai joc vreo ora si surpriza apare si Dacia... errr Renault Duster V8 de 5000cc si 387 HP. Hehe! Pacat ca nu scot si ceva similar de serie.
Pentru cei care le plac joacele arcade nu strica incercat Gravel. Pe alocuri boring insa are niste stagii dragute. Nu cred ca mai merge platinat (am vazut ca are cateva trofee online).
Brotato !!! Il aveam in wishlist mai bine de 1 an, l-am ales pentru ca seamana cu The Binding of Isaac la design. Vi-l recomand, e disponibil cam pe toate platformele.
E un rogue shooter genial , facut de francezi care costa numai 5 euro. Se asteapta un update ce va fi si couch CO-OP.
Prodeus am inceput astazi! Jocul asta m-a teleportat la sfarsitul '90, fps simplu, fun & bloody. Pentru fanii genului se merita luat, este la promotie pe PSN, 67 lei.
Bookmarks