in prezent...cam asta fac, ma chinui sa aflu totul despre licente, contracte cu distribuitori, taxe...cam tot ce trebuie ca sa fie legal.
multumesc pentru opinii!
in prezent...cam asta fac, ma chinui sa aflu totul despre licente, contracte cu distribuitori, taxe...cam tot ce trebuie ca sa fie legal.
multumesc pentru opinii!
http://www.consolegames.ro/forum/f9-...0-cluj-napoca/
http://www.consolegames.ro/forum/f15...ta/index2.html
Deci se poate !
Ai putea lua legatura cu unul din cei care au sala de PS3/X360 sa iti spuna ce trebuie.
e neaparat nevoie sa cumperi produsele noi?adica daca vreau sa cumpar plasmele/ps3-urile/jocurile second si dupa imi iau licenta se poate si asa?
...important este sa ai factura, ca sa poti sa te scazi cu ele; dar eu, oricum vreau sa le iau noi.
In legatura cu licenta, trebuie sa ma mai documentez...momentan, nu stiu cum pot o obtine .
Bafta Burnout cu bussines-ul,si eu as dori sa fac asa ceva in Arad,o sala de jocuri eleganta.Nu am avut timp sa fac un plan de afaceri si sa ma interesez de logistica si legalitate,probabil pe sfarsitul anului asta.Noul controller de la Sony sau Xbox va aduce un plus bussines-ului![]()
Jocurile de unde ma sfatuiti sa le iau? As prefera din afara tarii, dar nu stiu daca se poate!
Salutari.
Ma intereseaza si pe mine subiectul.
Si eu sunt pe punctul de a deschide o sala de jocuri, insa nu am reusit sa fac rost de licente...
Imi puteti spune la cine trebuie sa ma adresez ?
Tocmai mi'a zis un prieten ca este o sala de PS3 si in Giurgiu.Ma mir.Ma duc acuma sa vad.Sper sa fie ceva marfa.Dau cu parerea dupa ce ma intorc.Poate reusesc sa fac si niste poze.
Am avut si eu tentativa de a deschide o sala in Constanta anul trecut. La fel ca tine am intrebat in stanga si in dreapta si in cele din urma am renuntat. MARE GRESALA! Acum este o sala in Constanta si merge EXCELENT. Cum a zis cineva mai sus, noile accesorii care vor iesi de la Sony si MS vor aduce un plus afacerii. In orice bussines de durata nu vei scoate banii imediat, dar asta nu reprezinta o problema. Mai ales daca vei avea o idee buna de sala (pe langa console sa faci si cateva canapele cu narghilele, cafele, sucuri, nachos, un TV mai mare pentru meciuri si filme, s.a.m.d). Eu zic sa incerci daca esti dispus sa te tii de asa ceva si ai resursele necesare. Iti urez succes si voi urmari mai atent acest thread.
@ Theodor01 : Chiar te rog sa faci cateva poze. Astept sa imi dai mai multe detalii si pareri despre sala. As fi si eu interesat.
Mult succes in deschiderea afacerii Burnout ! Chiar daca am ps3, nu pot sa ratez niste jocuri la dublu cu prietenii intr-o sala de gaming ca pe vremuri.Ar fi binevenita o sala de ps3 in ploiesti, plus ca nu prea mai sunt sali de jocuri in general in oras.
Nu am putut face poze.Era intuneric si aveam la dispozitie o camera fara flash.E super tare.Nu sunt chiar multe console,doar 6.TV-uri de la 81 cm in sus.Jocuri destule.E foarte tare inauntru.Au acele fotolii,cum a postat cineva la Coltul de rai al consolistultui,stai foarte bine in ele.Am jucat FIFA 10,COD WAW,Smackdown vs Raw 2010.La TV-ul la care am cazut nu era rezolutia pusa bine,totul se vedea foarte pixelat.Am jucat cu un prieten.Doar console Slim.Au si un mini-bar.Cum intrii,3 afise URIASE,CAT UN PERETE,din jocuri.Si inauntru postere din jocuri puse in rama.Un singur lucru e enervant.Cand vreau sa schimb jocul,trebuie sa ma duc la tipul ala sa ii zic,sa vina la mine,sa scoata discul,sa il puna el.Mai bine pun o ladita,si toate jocurile acolo,si fiecare isi alege.7 lei pe ora.Am fost la 18:30 si aveam doar 7 lei la mine si cica: 8 lei ca e trecut de 6
.Am plecat.Au deschis de la 10-2(2 AM!).Minorii au voie.E foarte tare acolo.Nu ma asteptam sa vad asa ceva in Giurgiu.O sa ma interesez cine a deschis,si chiar sa vorbesc cu baietii de acolo despre licente,jocuri etc. etc.
Ar fi culmea sa ai nevoie de licenta si pt ecrane![]()
PS: Din pacate nu dispun de buget pt echipament, ca va aratam ca se poate (legal).
PPS: Pe de alta parte, spaga n-a murit si nici n-o sa moara curand. Asa ca, dupa ce va dati peste cap sa faceti rost de nush ce treburi inutile, tot trebuie sa cotizati, ca sa mananca si gura lor ceva (f. trist).
PPS2: nu vand idei!
Cheers
Da, de la Fiscul Forumurilor
Din partea mea, nu ai decat sa incerci orice afacere vrei, sa ne arati cum se face si fara autorizatii. Pari genul care nu intelege pana nu se arde de la o faza de genul asta.
Bookmarks