Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 121 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 ... LastLast
Results 901 to 920 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #901 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Sper sa nu aiba nicio legatura ordinea inscrisilor in felul in care se stabilesc fight-urile si sa traga si ei la sorti

Nu de alta dar nu vreau cu Poke si aici

2. #902 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    cand a fost la precomanda la pretul de 289(editia colectie) lei nu se stia sigur daca il au la lansare , acum ca probabil sunt sanse f mari sa fie in primele zile (21, 22,23) este 350lei , vi se pare normal?
    Salut,

imi poti arata te rog unde s-a spus ca nu era sigur ca va veni in ziua lansarii si acum e sigur? Sunt si eu curios unde am scris asa ceva.

3. #903 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Salut,

imi poti arata te rog unde s-a spus ca nu era sigur ca va veni in ziua lansarii si acum e sigur? Sunt si eu curios unde am scris asa ceva.
    Scuza-ma ca ma bag in seama, dar daca nu vine in ziua lansarii de la voi, importatori autorizati direct de producator, produsul nu-si justifica valoarea si foarte multi care au dat precomanda la voi e posibil sa o anuleze si sa sa-l ia din alta parte, mai ieftin.

De ce as astepta cateva zile pentru un joc pe care multi il asteptam de ani intregi si sa platesc si bani in plus pentru asta?

Din punctul nostru de vedere, al gamerului impatimit de MK (tind sa cred ca vorbesc pentru cei mai multi de pe aici), ne dorim sa avem jocul cat mai repede, motiv pentru care suntem dispusi sa platim un ban in plus.

Cu alte cuvinte, sper sa-l aveti in ziua lansarii.

4. #904 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

5. #905 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Salut,

am sunat la gameshop si mi-au spus ca nu sunt 100% siguri ca il au la lansare , sansele sunt f mari...etc etc.... daca tot aveti chef de scris domnule RvsS, poate ne scrieti cateva cuvinte si despre faptul ca shopto au ieftit jocul inainte de lansare in timp ce cei de la gameshop.ro l-au scumpit .

cele bune.......

6. #906 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Ares, sa stii ca la fel s-a procedat cu toate jocurile in ultima perioada, si nu doar cu MK.
    Iti dau un exemplu: AC Brotherhood.
    La precomanda a fost 170 RON, iar cu cateva zile inainte de lansare s-a marit pretul la 240, si se stia ca il vor avea in ziua lansarii, fiind si parteneri UBISOFT, deci faza ca acuma stiind ca o sa aiba MK in ziua lansarii pica.
    RvsS a repetat de nenumarate ori ca pretul mic este pentru a incuraja precomanda, si nu cred ca e asa greu sa faci o precomanda, iar daca pe urma te razgandesti, nu trebuie decat sa spui ca nu mai vrei jocul cand te suna, si nu e nicio problema.
    Gameshop are o politica bine stabilita, si nu o sa si-o modifice ei in functie de cum vrem noi, si nu cred ca tre sa ne dea ei socoteala de ce vand un produs mai scump ca si shopto.net de exemplu.
    E simplu, cum a spus si Grey, nu iti convine, nu cumperi si gata.
    Cand au fost super promitii, pretul imbatabile la unele jocuri, editii de colectie, etc. Gameshop erau cei mai tari, dar cum o data nu ne convine ceva, gata, uitam tot, si sarim la gatul omului (aici nu ma refer la tine personal, ci la modul general).
    Nu cred ca RvsS poate fi acuzat de ceva, cel putin mie mi-a demonstrat, dincolo de orice urma de indoiala, ca e un caracter deosebit, cu atat mai mult cu cat nu avea nicio obligatie fata de mine, nu am vb nici macar o data cu el la telefon sau in alt mod decat prin PM (stie el la ce ma refer, nu intru in detalii acuma).
    Deci, hai sa fim un pic mai intelegatori, si, daca nu ne convine ceva, sa ne orientam in alta parte, ca nu cred ca se supara nimeni pe noi.

PS: Gameshop e PJ, platitoare de impozite si taxe, si totusi, am luat de la ei jocuri la lansare mai ieftine decat de la altii care le aduc de dincolo, si care nu cred ca platesc ceva taxe din castigul pe care il au.
    Daca ma insel, imi cer scuze, si rog sa fiu corectat.

7. #907 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Nu sariti la gatul lui RvsS, el doar ajuta persoanele de pe acest forum, raspunde la intrebari etc.

8. #908 SP
    Member Aquashark's Avatar
    nu inteleg ce va complicati atata cu precomanda, magazine etc.

webpredator etc. = GG!

9. #909 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    Ares, sa stii ca la fel s-a procedat cu toate jocurile in ultima perioada, si nu doar cu MK.
    Iti dau un exemplu: AC Brotherhood.
    La precomanda a fost 170 RON, iar cu cateva zile inainte de lansare s-a marit pretul la 240, si se stia ca il vor avea in ziua lansarii, fiind si parteneri UBISOFT, deci faza ca acuma stiind ca o sa aiba MK in ziua lansarii pica.
    RvsS a repetat de nenumarate ori ca pretul mic este pentru a incuraja precomanda, si nu cred ca e asa greu sa faci o precomanda, iar daca pe urma te razgandesti, nu trebuie decat sa spui ca nu mai vrei jocul cand te suna, si nu e nicio problema.
    Gameshop are o politica bine stabilita, si nu o sa si-o modifice ei in functie de cum vrem noi, si nu cred ca tre sa ne dea ei socoteala de ce vand un produs mai scump ca si shopto.net de exemplu.
    E simplu, cum a spus si Grey, nu iti convine, nu cumperi si gata.
    Cand au fost super promitii, pretul imbatabile la unele jocuri, editii de colectie, etc. Gameshop erau cei mai tari, dar cum o data nu ne convine ceva, gata, uitam tot, si sarim la gatul omului (aici nu ma refer la tine personal, ci la modul general).
    Nu cred ca RvsS poate fi acuzat de ceva, cel putin mie mi-a demonstrat, dincolo de orice urma de indoiala, ca e un caracter deosebit, cu atat mai mult cu cat nu avea nicio obligatie fata de mine, nu am vb nici macar o data cu el la telefon sau in alt mod decat prin PM (stie el la ce ma refer, nu intru in detalii acuma).
    Deci, hai sa fim un pic mai intelegatori, si, daca nu ne convine ceva, sa ne orientam in alta parte, ca nu cred ca se supara nimeni pe noi.

PS: Gameshop e PJ, platitoare de impozite si taxe, si totusi, am luat de la ei jocuri la lansare mai ieftine decat de la altii care le aduc de dincolo, si care nu cred ca platesc ceva taxe din castigul pe care il au.
    Daca ma insel, imi cer scuze, si rog sa fiu corectat.
    Eu propun sa terminam acest taraboi, nu duce nicaieri oricum. Ba chiar mai iese cate unul ca tine care mai face si reclama la Gameshop si-si declara "dragostea" pentru RvsS.

Nu am nimic cu omul personal ci cu principiul cu care lucreaza magazinul pe care-l promoveaza.
    Ares e mai agresiv in exprimare si are motivele lui sa fie asa...

Si cu asta am terminat povestea cu Gameshop si super ofertele lor. Asa se castiga clienti in ziua de astazi in Romania, unul din motivele pentru care tara noastra merge atat de bine...

Cum zice rechinu' mai sus, exista si alte variante. Si le vom exploata.

Over and out pe acest subiect, sa revenim va rog on topic.
    Trece timpul prea incet, 21 Apr never was so far away

10. #910 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    am sunat la gameshop si mi-au spus ca nu sunt 100% siguri ca il au la lansare , sansele sunt f mari...etc etc.... daca tot aveti chef de scris domnule RvsS, poate ne scrieti cateva cuvinte si despre faptul ca shopto au ieftit jocul inainte de lansare in timp ce cei de la gameshop.ro l-au scumpit .

cele bune.......
    Daca prindeti un reprezentant shopto poate primim si opinia lui. Poate fac ei concursuri in Romania, poate dau ei premii, poate trimit un reprezentat dupa concursul din Romania in Anglia la turneu, poate fac lansari, poate raspund pe forumurile de la noi, poate stau noaptea si dau PM-uri pentru a clarifica informatii, etc.

Despre asta nu vorbeste nimeni.

Despre strategia de pret, permite-mi sa ti-o prezint: se ofera un pret cat de bun posibil pentru clientii care precomanda produsul cu mult timp inainte. Este un bonus pentru clientii fideli, pentru cei care urmaresc site-ul, este modul nostru de a spune "multumesc". In plus, ne ajuta sa ne facem o idee despre potentialului jocului.

Nu stiu daca aceasta strategie este pe gustul tau sau nu, dar aceasta este cea implementata acum. Daca sunt alti comercianti care ofera alte posibilitati - excelent, concurenta nu poate fi decat benefica pentru consumator.

---------- Post added 08-04-2011 at 01:58 PM ----------

Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Scuza-ma ca ma bag in seama, dar daca nu vine in ziua lansarii de la voi, importatori autorizati direct de producator, produsul nu-si justifica valoarea si foarte multi care au dat precomanda la voi e posibil sa o anuleze si sa sa-l ia din alta parte, mai ieftin.
    Nimeni nu a constestat acest aspect si dupa multi ani de munca in domeniu, mie imi este foarte clar acest lucru.

Ca sa revenim on-topic- sunt multe surprize pregatite pentru eveniment, sper sa fiti prezenti acolo.

11. #911 SP
    Member radu_robert98r's Avatar

---------- Post added 08-04-2011 at 08:12 PM ----------

ne vedem maine la scandal

12. #912 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    haideti sa o luam altfel...Gameshop face reduceri pentru precomenzi din timp..ar fi bine cu 3 luni inainte sa se precizeze intr-o paranteza si care va fi pretul la lansare..ca sa nu mai existe comentarii..

si nu din cauza principiului pe care merge Gameshop si alte magazine ,tara merge in jos....daca n-ar cumpara nimeni ar mai exista asemenea oferte (incorecte din punctul vostru de vedere) ?

nu inteleg de ce trebuie sa existe asemenea discutii...dai precomanda cu 2-3 luni inainte(reamintesc ca nu te costa NIMIC)...si daca nu vine jocul la timp nu raspunzi cand te suna curierul(sau cand te suna tanti de la Gameshop si iti spune ca jocul va veni in 3 zile ,ii spui ca nu-ti convine si anulezi)(sau puteti profita de faptul ca Razvan tine legatura cu acest forum si anunta eventualele intarzieri si o anulezi) si cumperi jocul de unde vrei tu...e asa greu ?

13. #913 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu intelegi de ce trebuie sa existe asemenea discutii? Atunci de ce le continui? Las-o-asa...
    Si videoul ala a mai fost postat de 2 ori... fiti si voi mai atenti

14. #914 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    350 de lei pentru kollectors e un pret bun dat fiind faptul ca pe situl mk kollectors apare 100 $ sua si 100euro pt europa..
    drept urmare am facut precomanda la gameshop si abea astept sa vina

15. #915 SP

16. #916 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    haideti sa o luam altfel...Gameshop face reduceri pentru precomenzi din timp..ar fi bine cu 3 luni inainte sa se precizeze intr-o paranteza si care va fi pretul la lansare..ca sa nu mai existe comentarii..

si nu din cauza principiului pe care merge Gameshop si alte magazine ,tara merge in jos....daca n-ar cumpara nimeni ar mai exista asemenea oferte (incorecte din punctul vostru de vedere) ?

nu inteleg de ce trebuie sa existe asemenea discutii...dai precomanda cu 2-3 luni inainte(reamintesc ca nu te costa NIMIC)...si daca nu vine jocul la timp nu raspunzi cand te suna curierul(sau cand te suna tanti de la Gameshop si iti spune ca jocul va veni in 3 zile ,ii spui ca nu-ti convine si anulezi)(sau puteti profita de faptul ca Razvan tine legatura cu acest forum si anunta eventualele intarzieri si o anulezi) si cumperi jocul de unde vrei tu...e asa greu ?
    Si totusi in continuare nu te poti abtine... Ma voi abtine eu

Am impresia ca vor scoate pe banda rulanta trailerele cu caracterele ramase. Sunt destule pentru care n-au iesit inca si nu foarte mult timp ca sa scoata ca pana acum - cu diferenta de luni intre ele,

17. #917 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Chiar nu-i pasa nimanui ca nu a aparut demo si pentru xbox 360 ? Eu as fi vrut sa-l incerc inainte sa-l cumpar.

18. #918 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Acum chiar nu mai are rost..

19. #919 SP
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate� View Post
    Chiar nu-i pasa nimanui ca nu a aparut demo si pentru xbox 360 ? Eu as fi vrut sa-l incerc inainte sa-l cumpar.
    poti sa-l incerci si prin alte metode daca tii neaparat

20. #920 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post
    poti sa-l incerci si prin alte metode daca tii neaparat
    Astept sugestii,si nu,nu am la cine sa-l joc pe PS3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 121 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 ... LastLast