Oribil mai este costumul lui scorpion , nu se compara cu originalul din mk 1 si 2...in schimb costumul lui mileena arata foarte bine. Si de unde pana unde are scorpion ochii galbeni...pathetic.
Am reusit sa testez si eu demo-ul si pot sa spun ca e superb ,mi-am adus aminte de copilarie.
La jocul asta. se merita sa faci precomanda la Kolector's Edition!
Arcade stickul se vinde si separat dar la acelasi pret ca tournament edition...
---------- Post added 23-03-2011 at 06:14 PM ----------
Mortal Kombat Virtual Booth - GameSpot
Kratos gameplay trailer.
Asta chiar ca e in stilul GoW. Mi-ar fi placut sa-si foloseasca si pumnii si picioarele totusi...
Si slowdownul la manevre specifice cand trebuia sa executi o anumita comanda.Si counterul.Se pare ca au implementat multe features din god of war special pentru el, ceea ce pare cel putin interesant.Sa vedem daca se integreaza bine in motorul de fighting.
Evident ca nu, este exclusiv Playstation 3. Poate vor suplini si cei de la Microsoft aceasta mica diferenta, insa nu stiu cat de multe vor face.
Pare epic Kratos, dar mi se pare ca are foarte multe chestii: arc, chains, medusa head ala, adica pare ca omu' face daune serioase. Ceea ce pare logic, doar l-a casapit pe zeus![]()
ah ce imi place arsenalu lui Kratos![]()
. Faza cu quick time events mi se pare ciudata pt un joc de genu asta, (is curios daca va fi valabila numa in SP sau si in MP) da in scurt timp o sa vedem si o sa ne dam cu parerea legat de toate cele mentionat
Doamne ajuta sa nu bage cine stie ce personaj in varianta de Xbox. Universul MK e universul MK, no more, no less..
Sa bage orice altceva..costume, level-uri, extra fatalities, alt personaj din seria MK (Shinnok or something..).
Kratos se potriveste ca stil de lupta si pare fun de jucat cu el, dar pe mine ma enerveaza cand sunt amestecate personaje din universuri fara nicio tangentza..
Bookmarks