Vrei sa zici Round One, FIGHT!
pentru tine exista direct evo2k.com
Frumoasa ideea cu organizarea unui turneu/campionat de MK in schimb comunitatea jucatorilor de ps3 de pe CG nu este cea mai serioasa ; si ca sa dau un exemplu : GT5, unul din cele mai populare jocuri in momentul de fata. S-a incercat organizarea unui campionat si ca sa ne asiguram ca vor veni doar jucatori seriosi s-a votat pentru introducerea unei taxe.
60 au votat pro pentru introducerea taxei
36 au votat valoarea taxei (votul majoritar a fost pentru cea mai mica taxa propusa)
8 au platit-o si sunt inscrisi.
Va rog sa imi scuzati scepticismul cand spun ca nu vad un campionat cu prea multi jucatori inscrisi desi eu unul mi-as dori sa iau parte la asa ceva.
Fapte! de scris pe forum este simplu.
Foarte bine a punctat Minimize. Orice turneu care se respecta ar trebui sa aiba o mica taxa de inscriere. Din suma stransa s-ar putea incropi si premiile pt castigatori.
Nu stiu despre GT5 pentru ca nu ma fascineaza insa eu unul as fi dispus sa platesc o mica taxa pentru inscrierea intr-un turneu organizat.
Alte pareri?
ai dreptate , dar eu cred k meritam si noi o sansa ( cei cu mk) . pana acum s-au organiat concursuri la fifa , forza si gt5
eu votez ptr incercat !!!!!!
Cei din comunitatea de fightere cel putin sunt seriosi, si as avea incredere in ei pentru asa ceva, mai ales ca i-am vazut si la offlineuri.GT5 e altceva...
Mersi poke pentru propunere, dar nu am viza si nu am nici cum sa ajung in America din punct de vedere financiar.
Ar fi dragut cand se organizeaza ceva sa fie pentru o gama mai larga de fightere decat 1, caci sunt multi doritori, in special la street fighter.
Hai sa votam si pentru MK si pentru SSF4 (pe thread-ul SSF pentru cei interesati), pe aceleasi criterii pe care le mentiona Minimize mai sus:Ce ziceti? Putem face un poll aici sau il facem separat?
- pro sau contra pentru introducerea taxei
- propunere taxa (din cateva variante) pentru cei care voteaza pro
De aici ne putem face o idee de cei interesati. Seriozitatea se masoara intr-adevar cand ajungem la final si-i numaram pe cei care si platesc taxa propusa...
Mie imi e indiferent /banuiesc ca oricum nu o sa fie o taxa de 100 de lei/. Nu o sa ratez jocul asta pentru nimic in lume, iar daca se materializeaza ideea asta cu tournamentul.. why not?
Pt mine poate sa fie tournament non stop, eu oricum numai aia voi juca ever, cand am timp liber. Online offline, nu conteaza, numai timp sa am si aia voi face. Iar daca zic ca particip voi da taxa pe loc, chiar daca intervine ceva si apoi nu mai ajung. Macar sa fim consistenti
Bookmarks