Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 121 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 ... LastLast
Results 681 to 700 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #681 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Vrei sa zici Round One, FIGHT!

2. #682 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Nu se fac si de alte fightere?

3. #683 SP
    Member Aquashark's Avatar
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Nu se fac si de alte fightere?
    pentru tine exista direct evo2k.com

4. #684 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

5. #685 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Frumoasa ideea cu organizarea unui turneu/campionat de MK in schimb comunitatea jucatorilor de ps3 de pe CG nu este cea mai serioasa ; si ca sa dau un exemplu : GT5, unul din cele mai populare jocuri in momentul de fata. S-a incercat organizarea unui campionat si ca sa ne asiguram ca vor veni doar jucatori seriosi s-a votat pentru introducerea unei taxe.
    60 au votat pro pentru introducerea taxei
    36 au votat valoarea taxei (votul majoritar a fost pentru cea mai mica taxa propusa)
    8 au platit-o si sunt inscrisi.

Va rog sa imi scuzati scepticismul cand spun ca nu vad un campionat cu prea multi jucatori inscrisi desi eu unul mi-as dori sa iau parte la asa ceva.
    Fapte! de scris pe forum este simplu.

6. #686 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Frumoasa ideea cu organizarea unui turneu/campionat de MK in schimb comunitatea jucatorilor de ps3 de pe CG nu este cea mai serioasa ; si ca sa dau un exemplu : GT5, unul din cele mai populare jocuri in momentul de fata. S-a incercat organizarea unui campionat si ca sa ne asiguram ca vor veni doar jucatori seriosi s-a votat pentru introducerea unei taxe.
    60 au votat pro pentru introducerea taxei
    36 au votat valoarea taxei (votul majoritar a fost pentru cea mai mica taxa propusa)
    8 au platit-o si sunt inscrisi.

Va rog sa imi scuzati scepticismul cand spun ca nu vad un campionat cu prea multi jucatori inscrisi desi eu unul mi-as dori sa iau parte la asa ceva.
    Fapte! de scris pe forum este simplu.
    Foarte bine a punctat Minimize. Orice turneu care se respecta ar trebui sa aiba o mica taxa de inscriere. Din suma stransa s-ar putea incropi si premiile pt castigatori.

Nu stiu despre GT5 pentru ca nu ma fascineaza insa eu unul as fi dispus sa platesc o mica taxa pentru inscrierea intr-un turneu organizat.

Alte pareri?

7. #687 SP
    Member Ares's Avatar
    ai dreptate , dar eu cred k meritam si noi o sansa ( cei cu mk) . pana acum s-au organiat concursuri la fifa , forza si gt5
    eu votez ptr incercat !!!!!!

8. #688 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Minimize 9 cu mie, voi plati zilele astea, mi-a venit alocatia cu intarziere

9. #689 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Cei din comunitatea de fightere cel putin sunt seriosi, si as avea incredere in ei pentru asa ceva, mai ales ca i-am vazut si la offlineuri.GT5 e altceva...
    Mersi poke pentru propunere, dar nu am viza si nu am nici cum sa ajung in America din punct de vedere financiar.
    Ar fi dragut cand se organizeaza ceva sa fie pentru o gama mai larga de fightere decat 1, caci sunt multi doritori, in special la street fighter.

10. #690 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    ai dreptate , dar eu cred k meritam si noi o sansa ( cei cu mk) . pana acum s-au organiat concursuri la fifa , forza si gt5
    Se pare ca n-ai inteles despre ce se discuta Omul dadea gt5 ca exemplu de seriozitate, nu organiza concurs gt5 in thread de mk

11. #691 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Se pare ca n-ai inteles despre ce se discuta Omul dadea gt5 ca exemplu de seriozitate, nu organiza concurs gt5 in thread de mk
    This !

12. #692 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    Sa vezi ce fatalitate te asteapta daca nu vii cu chestiile alea mai repede.

13. #693 SP
    Member Ares's Avatar
    viezure esti total pe langa
    dar ai o scuza.....esti doar un viezure

14. #694 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Hai sa votam si pentru MK si pentru SSF4 (pe thread-ul SSF pentru cei interesati), pe aceleasi criterii pe care le mentiona Minimize mai sus:
    • pro sau contra pentru introducerea taxei
    • propunere taxa (din cateva variante) pentru cei care voteaza pro
    Ce ziceti? Putem face un poll aici sau il facem separat?
    De aici ne putem face o idee de cei interesati. Seriozitatea se masoara intr-adevar cand ajungem la final si-i numaram pe cei care si platesc taxa propusa...

15. #695 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Mie imi e indiferent /banuiesc ca oricum nu o sa fie o taxa de 100 de lei/. Nu o sa ratez jocul asta pentru nimic in lume, iar daca se materializeaza ideea asta cu tournamentul.. why not?

16. #696 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Pt mine poate sa fie tournament non stop, eu oricum numai aia voi juca ever, cand am timp liber. Online offline, nu conteaza, numai timp sa am si aia voi face. Iar daca zic ca particip voi da taxa pe loc, chiar daca intervine ceva si apoi nu mai ajung. Macar sa fim consistenti

17. #697 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Pt mine poate sa fie tournament non stop, eu oricum numai aia voi juca ever, cand am timp liber. Online offline, nu conteaza, numai timp sa am si aia voi face. Iar daca zic ca particip voi da taxa pe loc, chiar daca intervine ceva si apoi nu mai ajung. Macar sa fim consistenti
    +1

18. #698 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Era o idee spontana cu votul In speranta ca ajut la incropirea unui turneu "al nostru" si nu organizat de altii, gen Otaku sau Nijikon...

Eu zic ca va fi consistenta la MK, foarte multi il asteapta iar din ce-am vazut si pipait in demo cu atat mai mult!!

19. #699 SP
    Member Aquashark's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Era o idee spontana cu votul In speranta ca ajut la incropirea unui turneu "al nostru" si nu organizat de altii, gen Otaku sau Nijikon...
    pai tot de Battlekon crew sunt organizate si alea.. ce ei nu sunt de-ai nostri?

20. #700 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post
    pai tot de Battlekon crew sunt organizate si alea.. ce ei nu sunt de-ai nostri?
    Nu prea cred ca am vazut pe careva din organizatori la offline-urile noastre.

Ma insel eu?

In lipsa de altceva, mergem si acolo...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 121 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 ... LastLast