X-rayul este reusit. Fatalitatea , aceeasi din mk deception...Arena Soul chamber confirmed
Jeri Ryan As Sonya Blade In Mortal Kombat Web Series -- First Video! - G4tv.com
X-rayul este reusit. Fatalitatea , aceeasi din mk deception...Arena Soul chamber confirmed
Jeri Ryan As Sonya Blade In Mortal Kombat Web Series -- First Video! - G4tv.com
Am jucat si eu ieri demo-ul. Nu sunt la nivelul lui SwingShot sa stiu si ce lovesc , dar ca si fan mk si fighting games pot spune ca e exceptional. Se misca superb si loviturile se simt ca fac contactul, simti ca dai nene Super impresionat, d-abea astept sa incerc toate personajele, daca la astea 4 simt ca am atatea de descoperit, imi inchipui cum o fi cu toate personajele
ps: mileena e infiorator de sexy Cand sare la sfarsit pe ecran si-ti arata fata aia si da limbi la camera, era chiar draguta :3 Si fatalitatea e sexy.
stai linistit, aia e ce "cred" eu ca lovesc Mai ales ca in demo e problema aia cu inputul si poate ies unele chestii bine desi eu am apasat gresit
In schimb asa este, deci de mult nu am jucat un joc asa bine facut. Este smooth, si simti ca dai cu sete acolo, bamm bammm bamm. Si ce imi place e ca simti nu numai loviturile, ci si personajul cu care joci. De exemplu subzero, are gheata si pe loviturile normale, scoate tepi de gheata, se foloseste de puterile lui mai mult decat o bila si un slide. Incredibil. Ma joc la demoul ala pana crapa, e un build mai vechi cum ziceau toti si are niste buguri. De fiecare data am jucat pana mi-a crapat sunetul, si apoi demoul cu totul. Nu ma pot dezlipi. Si cum ziceai si tu, mi-e frica sa imi inchipui ce o sa fac cu jocul full.
Eu am o nedumerire la combo-ul asta, cum face Mileena grab-ul in care te loveste cu sai-urile cand sare pe tine pt k de obicei sare si te musca
Intr-adevar mi-a iesit si mie sa sara pe tine sa dea cu sai-uri dar nu mereu. Ceva ciudat
Da cu sai-urile in grab doar dupa anumite lovituri inainte oare?
Face mult mai mare damage in grab-ul cu sai-uri dar tot nu m-am prins cum faci sa iasa grab-ul asa mereu...
Mileena are niste miscari normale in care daca esti atent infige sai-urile in adversar.
Cat timp adversarul are sai-urile infipte in el, daca faci leap attack cu Mileena o sa faca varianta speciala a miscarii.
A, lol, acum am vz asta, ai dreptate. O stabuieste cu sai-ul care e deja infipt in ea si combo-ul merge direct pentru ca i-a infipt deja sai in ea din prima runda.
Multam de lamurire
Am jucat si eu demo-ul, pot spune ca GoW e copil pe langa jocul asta la violenta ( fatalities ). Too violent for me !
Aceeasi problema era si in mkvsdc, dar acolo mergea sa sari dupa block. Ma indoiesc ca va iesi jocul cu infinit de spam FP la all characters. I mean...come on...
Iar apoi, demoul are atatea buguri si este un build vechi de aproape un an, asa ca orice video din demo ma lasa rece. Are la buguri care sar in ochi din prima ora de gameplay.
Sa apara din jocu final asa, si apoi mai discutam.
Puteai sa iti dai seama si din filmele facute pe buildul ala, orice combo cu 4 butoane care ia 50% era way off...
Btw, ii aratam unui amic demoul si cand a facut mileena win pose-ul a sarit omu de pe scaun...kewl Imi aduce aminte de jocu ala flash cu capcana aia cu maze game, si aparea aia cu urlet ^_^
Bookmarks