Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 121 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 ... LastLast
Results 641 to 660 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #641 SP
    Member cyrax's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post
    X-rayul este reusit. Fatalitatea , aceeasi din mk deception...Arena Soul chamber confirmed

Jeri Ryan As Sonya Blade In Mortal Kombat Web Series -- First Video! - G4tv.com

2. #642 SP
    Member Aquashark's Avatar

inca un preview romanesc, cu un narator parca mai interesat de joc

3. #643 SP
    Member viezure's Avatar
    Am jucat si eu ieri demo-ul. Nu sunt la nivelul lui SwingShot sa stiu si ce lovesc , dar ca si fan mk si fighting games pot spune ca e exceptional. Se misca superb si loviturile se simt ca fac contactul, simti ca dai nene Super impresionat, d-abea astept sa incerc toate personajele, daca la astea 4 simt ca am atatea de descoperit, imi inchipui cum o fi cu toate personajele

ps: mileena e infiorator de sexy Cand sare la sfarsit pe ecran si-ti arata fata aia si da limbi la camera, era chiar draguta :3 Si fatalitatea e sexy.

4. #644 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    YouTube - Mortal Kombat - Exclusive Video Preview HD: ***********

si asta a vazut fatala lu' noob

5. #645 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Am jucat si eu ieri demo-ul. Nu sunt la nivelul lui SwingShot sa stiu si ce lovesc , dar ca si fan mk si fighting games pot spune ca e exceptional. Se misca superb si loviturile se simt ca fac contactul, simti ca dai nene Super impresionat, d-abea astept sa incerc toate personajele, daca la astea 4 simt ca am atatea de descoperit, imi inchipui cum o fi cu toate personajele

ps: mileena e infiorator de sexy Cand sare la sfarsit pe ecran si-ti arata fata aia si da limbi la camera, era chiar draguta :3 Si fatalitatea e sexy.
    stai linistit, aia e ce "cred" eu ca lovesc Mai ales ca in demo e problema aia cu inputul si poate ies unele chestii bine desi eu am apasat gresit

In schimb asa este, deci de mult nu am jucat un joc asa bine facut. Este smooth, si simti ca dai cu sete acolo, bamm bammm bamm. Si ce imi place e ca simti nu numai loviturile, ci si personajul cu care joci. De exemplu subzero, are gheata si pe loviturile normale, scoate tepi de gheata, se foloseste de puterile lui mai mult decat o bila si un slide. Incredibil. Ma joc la demoul ala pana crapa, e un build mai vechi cum ziceau toti si are niste buguri. De fiecare data am jucat pana mi-a crapat sunetul, si apoi demoul cu totul. Nu ma pot dezlipi. Si cum ziceai si tu, mi-e frica sa imi inchipui ce o sa fac cu jocul full.

6. #646 SP
    Member slabunator's Avatar
    Au aparut pe youtube ceva meciuri mai competitive/ spectaculoase?

7. #647 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Custom soundtrack FTW !!!

SubZero +

8. #648 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by SpeedoTuxedo View Post
    Custom soundtrack FTW !!!

SubZero +
    More like..spam.

9. #649 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    daca iesi din joc se reseteaza toate optiunile

YouTube - Mileena Infinite Combo in Mortal Kombat 9 Demo for PS3

not a true infinite though. poti sari dupa grab-ul ala, insa nu poti bloca. destul de ciudat
    oricum omul asta a fost tester la joc si are un comentariu interesant pe-acolo: "Cant wait to show you everything this game has to offer. Im looking forward to it more then any other MK game. Soon you'll hear about some really good news about me. Wish i could tell you, but youll just have to wait like everyone else. "
    Eu am o nedumerire la combo-ul asta, cum face Mileena grab-ul in care te loveste cu sai-urile cand sare pe tine pt k de obicei sare si te musca

Intr-adevar mi-a iesit si mie sa sara pe tine sa dea cu sai-uri dar nu mereu. Ceva ciudat

Da cu sai-urile in grab doar dupa anumite lovituri inainte oare?

Face mult mai mare damage in grab-ul cu sai-uri dar tot nu m-am prins cum faci sa iasa grab-ul asa mereu...

10. #650 SP
    Mileena are niste miscari normale in care daca esti atent infige sai-urile in adversar.
    Cat timp adversarul are sai-urile infipte in el, daca faci leap attack cu Mileena o sa faca varianta speciala a miscarii.

11. #651 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    A, lol, acum am vz asta, ai dreptate. O stabuieste cu sai-ul care e deja infipt in ea si combo-ul merge direct pentru ca i-a infipt deja sai in ea din prima runda.

Multam de lamurire

12. #652 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    YouTube - Mortal Kombat - Exclusive Video Preview HD: ***********

Stie cineva numele melodiilor din acest preview?

S-a rezolvat

13. #653 SP

LOL?

14. #654 SP

Shiiiit, this just made it a MUST buy , right Swingshot ?

15. #655 SP
    Junior Member PHANATIK's Avatar

daca poti sa faci asta si la al 300 lea challenge, s a dus tot ))

16. #656 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am jucat si eu demo-ul, pot spune ca GoW e copil pe langa jocul asta la violenta ( fatalities ). Too violent for me !

17. #657 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Am jucat si eu demo-ul, pot spune ca GoW e copil pe langa jocul asta la violenta ( fatalities ). Too violent for me !
    Nu exista niciodata prea multa violenta
    Hai cu demo pe XBL ca turbez

18. #658 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Shiiiit, this just made it a MUST buy , right Swingshot ?
    Aceeasi problema era si in mkvsdc, dar acolo mergea sa sari dupa block. Ma indoiesc ca va iesi jocul cu infinit de spam FP la all characters. I mean...come on...

Iar apoi, demoul are atatea buguri si este un build vechi de aproape un an, asa ca orice video din demo ma lasa rece. Are la buguri care sar in ochi din prima ora de gameplay.

Sa apara din jocu final asa, si apoi mai discutam.

19. #659 SP
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Aceeasi problema era si in mkvsdc, dar acolo mergea sa sari dupa block. Ma indoiesc ca va iesi jocul cu infinit de spam FP la all characters. I mean...come on...

Iar apoi, demoul are atatea buguri si este un build vechi de aproape un an, asa ca orice video din demo ma lasa rece. Are la buguri care sar in ochi din prima ora de gameplay.

Sa apara din jocu final asa, si apoi mai discutam.
    Eu nu am jucat mk de la mk 1,2,3 incoace dar nu mi-au trebuit mai mult de cateva minute sa imi dau seama ca demo-ul e broken

20. #660 SP
    Puteai sa iti dai seama si din filmele facute pe buildul ala, orice combo cu 4 butoane care ia 50% era way off...

Btw, ii aratam unui amic demoul si cand a facut mileena win pose-ul a sarit omu de pe scaun...kewl Imi aduce aminte de jocu ala flash cu capcana aia cu maze game, si aparea aia cu urlet ^_^

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 121 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 ... LastLast