Hai nu va *****i pe voi acum, ce vreti, n-am stiut... am vazut aia acolo in demo dar am crezut ca e valabila doar in jocul full. Dar na, asa e romanu', se da cu capul de zid si isi da palme cand mai e unul nestiutor. Mersi oricum
Hai nu va *****i pe voi acum, ce vreti, n-am stiut... am vazut aia acolo in demo dar am crezut ca e valabila doar in jocul full. Dar na, asa e romanu', se da cu capul de zid si isi da palme cand mai e unul nestiutor. Mersi oricum
De la funny pana la trist e cale lunga. Si de-abia pe ultimele pagini am vazut vreo 3 posturi in care se vorbea de versus si am crezut ca e o aditie noua sau ceva, de-aia eram nedumerit. Ca in rest nu mai citisem nimic despre asta...
rechinul este oarecum indreptatit sa spuna ce a spus ptr ca este jucator de sf ( si unul al dracu de bun), dar tu care ai jucat mk vs dc si mai ales ca joci bine sincer sa fiu nu inteleg de ce ai parerea asta.sincer sa fiu de la tine asteptam poate cele mai multe argumente pro, explicatii , tips & trips.....pe scurt sa fi de partea partea jocului
pup iu ol
Turneu oficial Mortal Kombat
Pe 9 aprilie 2011, ai şansa de a te califica �n finala europeană a turneului Mortal Kombat din Marea Britanie.
Best Distribution, distribuitor oficial al produselor companiei Warner Bros. Interactive Entertainment �n Rom�nia şi Bulgaria, �mpreună cu ***********, Sony Computer Entertainment Europe şi Diverta anunţă sosirea Turneul oficial Mortal Kombat �n Rom�nia, pe 9 aprilie 2011, �n Bucureşti.
Competiţia este adresată pasionaţilor Mortal Kombat şi va avea loc �ntr-un spaţiu dedicat din cadrul magazinului Diverta din Plaza Rom�nia Mall, Bucureşti, �ncep�nd cu ora 15:00*.
Participanţii �nscrişi se vor �nfrunta pe console PlayStation 3, folosind versiunea demo a noului joc Mortal Kombat**, cu acces la patru dintre cele mai reprezentative personaje ale seriei � Sub-Zero, Scorpion, Mileena şi Johnny Cage.
Marele c�ştigător va reprezenta Rom�nia �n finala Turneului European, pe data de 17 aprilie 2011, �n Birmingham, Marea Britanie. Concurenţii clasaţi pe următoarele locuri vor fi premiaţi cu exemplare ale noului Mortal Kombat, precum şi cu alte cadouri-surpriză.
Jucătorii pasionaţi se pot �nscrie pe site-ul ***********, �ncep�nd cu data de 28 martie 2011, p�nă pe 7 aprilie 2011. Numărul participanţilor este limitat la 64 de locuri. Cititi cu atentie regulamentul detaliat al competiţiei.
Jocul Mortal Kombat, cea mai brutală iteraţie a celebrei serii de jocuri cu lupte de arte marţiale, va fi lansat pe data de 21 aprilie 2011, pentru consolele PlayStation�3 şi Xbox 360�.
Premiile competiţiei constau �n:
Locul 1 � titlul de reprezentant al Rom�niei �n finala Turneului European din Birmingham, Marea Britanie (transport şi cazare asigurate); centură de campion Mortal Kombat; joc Mortal Kombat, ediţie Kollector***
Locul 2 � joc Mortal Kombat, ediţie standard***
Locul 3 � joc Mortal Kombat, ediţie standard***
Locul 4 � joc Mortal Kombat, ediţie promo***
Din pacate onor Consolegames baneaza adresa de inscriere. Deh! Le ia painea de la gura. Asa ca intrati pe LEVEL.ro si gasiti stirea acolo
Bookmarks