pe 360 nu apare demo ?
Eu unul vreau sa mananc tot tortul asa ca sa-si tina bucata de felie pentru cei cu Plus.
Asa imi place sa ma resemnez.
O sa fie demo si pe X360.
Cu intarziere, dar... bine ca vine.If you're a bit apprehensive about ripping spines and fracturing bones, then you'll be able to sample Mortal Kombat before the game releases, as Warner Bros. and Ed Boon's NetherRealm Studios is planning to release a demo on Xbox Live after the PS3 demo launches on March 15th, giving you four fighters to check out.
Johnny Cage, Scorpion, Sub-Zero and Mileena will all be available to use in the demo, which also offers two iconic arenas to fight in, the Living Forest and the Pit. You'll be able to climb the arcade ladder in one or two player modes, which means you're getting a substantial chunk of the game to explore.
sunt o fire slaba , recunosc , imi cumpar fas +
poate merge mp demo`ul.....
laur, daca nu gust un pic din tort acum cred k mor de pofta
Mortal Kombat Online - The Ultimate Mortal Kombat Experience
Interviu cu Ed Boon ( 24 min ). Ii vedem in actiune pentru prima data pe Baraka si Kano. Ed Boon confirma : Rain nu va face parte din joc ! Si un nou personaj isi face aparitia STUNT MAN . Enjoy!
Flegma care i o aplica Kano lui Jax dupa runda castigata...way to awsome . Seamana foarte mult cu Kano din primul film , comportament , infatisare.
Tare faza cu demo-ul. Mai rar la fighting games La 4 caractere cu full gameplay unlocked e loc de multe nebunii.
Deci clar nu-i de luat stick-ul ala direct de la lansare. Poate cel de la Mad Catz, dar nu inainte de a experimenta cu DS3. Am facut preorder la ShopTo
Layout-ul celor de la madcatz este de a dreptul ridicol. Panel ul a fost evident conceput pentru jucatorii de street fighter pt a le fi mai usor sa se acomodeze cu stilul de joc mk. Plasamentul butonului "Run"... give me a break. Au scos butonul Light Punch respectiv medium punch , medium kick , au trantit "block ul" in centru si gata layout'ul.Daca vreti un arcade stick MK de calitate , Arcade-in-a-box este solutia. Playing Mortal Kombat with japanese parts...BLASPHEMY!!!
Bookmarks