Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 27 of 180 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast
Results 521 to 540 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #521 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    pe 20 sunt si eu in Bucuresti. daca se mai organizeaza ceva, i'm in.

2. #522 SP
    Junior Member eM1983's Avatar
    apropo, parca doar un becker mai e deschis si ala de langa alba iulia, sau ma insel?

3. #523 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe 20 nu ne mai intalnim... mai toti au zis ca nu pot... etc... etc... So, am mutat pe 27 (la care vin si singur daca e). Nu de alta, dar si-asa e prea rar. Mi-e si mie foame, ce Dzeu

4. #524 SP
    Member sepet's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    sepet: daca ai fost acolo, unde ai recomanda sa facem rezervare pt. 20-30 de insi ? Am vazut ca au mai multe zone... ne trebuie undeva mai \\"opened space\\" nu sa stam inghesuiti... si sa ne putem auzi calumea... Poate ne fac o masa rotunda
    Mister MonkY,daca vreti sa ocupi pozitie buna,poi ar fi 2 optiuni,salon mare parter ,dreapta spate (cum stai cu fata la bar)au o masa lunga unde aveti loc vreo 16-18 spun eu,sau tot acolo in dreapta ...mai multe mese care se pot uni, astia sunt cu seful de sala dupa ei mereu oricum,asa ca cel mai bine ar fi daca tragi o fuga pana acolo si vb direct cu el,pentru ca trebuie sa aiba loc ospatarul sa treaca si prin fata,si prin spate(whateva that means ) ... exclus aia "rotunda"

5. #525 SP
    is the man! trickz's Avatar
    vin si eu pe 27

6. #526 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bon, pai atunci anuntati-va repede... ca sa pot sa merg maine sa vorbesc cu seful de sala or whatever he is

7. #527 SP
    Member sepet's Avatar
    Poate prinde-ti si vreun dans ceva...e f frumos ,au artisti care ofera spectacol,dupa care se despart perechile si dansatorii isi aleg de la mese oameni cu care continua dansul .. ma rog...poti sa te oferi voluntar ca nu zice nimeni nimic ... sunt curios daca prinde-ti cu programul asta si cine se baga la dans cu domnisoarele acelea svelte eu unul nu m-am bagat, ca era si asa foarte greu de urmarit "spectacolul"

8. #528 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    27 si eu

9. #529 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aoleu... sper sa nu aibe program si sambata aia... ca vreau sa ne auzim, nu sa imi danseze vre-o "purisanca" pe masa. Desi, depinde de cantitatea de bere...

10. #530 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Pe 27 sunt prezzeeeeeeeent

11. #531 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Vin si eu, vreau sa va cunosc! Eu il cunosc doar pe babulu (pe care sper sa-l vad la-ntalnire) si pe Dj Mo. Eu pot si pe 20 si pe 27, cum hotarati.

12. #532 SP
    Junior Member Mistic's Avatar
    Salutare ! Pe 27 vin si eu!!!!!

13. #533 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Mama da' greu va mai hotarati...

14. #534 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Mama da' greu va mai hotarati...
    Stii cum e... dupa aceea se plang ca nu apar si ei pe lista. Oricum eu datorita unor mici probleme "tehnice" (mi-am spart tartacuta), n-am fost available vineri ca sa fac rezervare, si fac maine (luni). Din ce am inteles, si acolo e foarte mare bataie pe rezervari... so, keep your fingers crossed

P.S. Daca eventual spun ca nu mai sunt locuri seara... ne riscam mai devreme ca la Excalibur ? Eventual in jur de ora 14:00 or so ?

15. #535 SP
    Entertainment Analysis level's Avatar
    sa fim cat mai multzi

16. #536 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    so pana la urma s-a putut face rezervare la Carul cu bere?

17. #537 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu tot astept sa-mi confirme unul si altul. Anyway, maine fac rezervare, fie ca se mai anunta cineva sau nu. Pana acum astia suntem:

MonkY
    Crisstine
    DjMo
    Bobby
    Khan
    Khan's other half
    N3O2005
    qweqwe
    trickz
    nops66
    AlanPoe
    Mistic
    level
    n3mur1t0r

Later edit: Deci 14 locuri. C'mon guys, ca aici nu putem sa facem ca la altii, sa rezervam 10 si sa venim 30... Numar fix de scaune... si nu as vrea sa vad pe cineva stand in brate la Bobby So, last call...

18. #538 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    whoa... si level si n3murit0r ca aia sunt omni-prezenti

nici darkie nici Dj Mo nu vin?

19. #539 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Dj Mo a spus ca vine parca. Darkie lucreaza. Daca vine vreo fata o tin cu cea mai mare placere in brate. Sa nu fie cu cineva bineintels

20. #540 SP
    Junior Member n3mur1t0r's Avatar
    da monky, ne-ai uitat, nu-i frumos...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 180 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast