pe 20 sunt si eu in Bucuresti. daca se mai organizeaza ceva, i'm in.
pe 20 sunt si eu in Bucuresti. daca se mai organizeaza ceva, i'm in.
apropo, parca doar un becker mai e deschis si ala de langa alba iulia, sau ma insel?
Pe 20 nu ne mai intalnim... mai toti au zis ca nu pot... etc... etc... So, am mutat pe 27 (la care vin si singur daca e). Nu de alta, dar si-asa e prea rar. Mi-e si mie foame, ce Dzeu :D
Mister MonkY,daca vreti sa ocupi pozitie buna,poi ar fi 2 optiuni,salon mare parter ,dreapta spate (cum stai cu fata la bar)au o masa lunga unde aveti loc vreo 16-18 spun eu,sau tot acolo in dreapta ...mai multe mese care se pot uni, astia sunt cu seful de sala dupa ei mereu oricum,asa ca cel mai bine ar fi daca tragi o fuga pana acolo si vb direct cu el,pentru ca trebuie sa aiba loc ospatarul sa treaca si prin fata,si prin spate(whateva that means :)) ) ... exclus aia "rotunda"
vin si eu pe 27:)
Bon, pai atunci anuntati-va repede... ca sa pot sa merg maine sa vorbesc cu seful de sala or whatever he is :)
Poate prinde-ti si vreun dans ceva...e f frumos ,au artisti care ofera spectacol,dupa care se despart perechile si dansatorii isi aleg de la mese oameni cu care continua dansul .. ma rog...poti sa te oferi voluntar ca nu zice nimeni nimic ... sunt curios daca prinde-ti cu programul asta si cine se baga la dans cu domnisoarele acelea svelte :evil: eu unul nu m-am bagat, ca era si asa foarte greu de urmarit "spectacolul" @-) :))
http://www.youtube.com/watch?v=syNuClPSR4A
27 si eu ;)
Aoleu... sper sa nu aibe program si sambata aia... ca vreau sa ne auzim, nu sa imi danseze vre-o "purisanca" pe masa. Desi, depinde de cantitatea de bere... :))
Pe 27 sunt prezzeeeeeeeent :)
Vin si eu, vreau sa va cunosc! Eu il cunosc doar pe babulu (pe care sper sa-l vad la-ntalnire) si pe Dj Mo. Eu pot si pe 20 si pe 27, cum hotarati.
Salutare ! Pe 27 vin si eu!!!!!
Mama da' greu va mai hotarati... :)
Stii cum e... dupa aceea se plang ca nu apar si ei pe lista. Oricum eu datorita unor mici probleme "tehnice" (mi-am spart tartacuta), n-am fost available vineri ca sa fac rezervare, si fac maine (luni). Din ce am inteles, si acolo e foarte mare bataie pe rezervari... so, keep your fingers crossed :)
P.S. Daca eventual spun ca nu mai sunt locuri seara... ne riscam mai devreme ca la Excalibur ? Eventual in jur de ora 14:00 or so ?
sa fim cat mai multzi :D
so pana la urma s-a putut face rezervare la Carul cu bere?
Eu tot astept sa-mi confirme unul si altul. Anyway, maine fac rezervare, fie ca se mai anunta cineva sau nu. Pana acum astia suntem:
MonkY
Crisstine
DjMo
Bobby
Khan
Khan's other half
N3O2005
qweqwe
trickz
nops66
AlanPoe
Mistic
level
n3mur1t0r
Later edit: Deci 14 locuri. C'mon guys, ca aici nu putem sa facem ca la altii, sa rezervam 10 si sa venim 30... Numar fix de scaune... si nu as vrea sa vad pe cineva stand in brate la Bobby :D So, last call...
whoa... si level si n3murit0r ca aia sunt omni-prezenti :)
nici darkie nici Dj Mo nu vin?
Dj Mo a spus ca vine parca. Darkie lucreaza. Daca vine vreo fata o tin cu cea mai mare placere in brate. Sa nu fie cu cineva bineintels :)
da monky, ne-ai uitat, nu-i frumos... :(