Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 226

Thread: Dragon Age 2

1. #141 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Deathstrike, sa inteleg ca nu ai jucat DA1? Chestiile astea au devenit o semnatura a jocurilor Bioware, apreciate in mare parte pentru ca-s implementate cum trebuie. Unu la mana, nu te forteaza nimeni sa faci siecs cu nimeni daca nu alegi tu lucrul asta in dialoguri si doi, cu cateva exceptii, daca nu stii cum sa interactionezi si ce sa le zici unora din echipa, ratezi orice sansa de a ajunge la secventele alea mai fierbinti. Oricum o fi, nu inteleg unde e partea penibila

---------- Post added 09-03-2011 at 05:05 PM ----------

Quote Originally Posted by Asghaar View Post
    Nu prea au legatura,sunt niste mici legaturi/referiri dar nimic major pentru poveste.
    DA2 nu este o continuare a povestii DArigins.
    Yep, cele doua povesti, ca perioada a desfasurarii, merg in paralel.

2. #142 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Cine vrea beta code pentru Dragon Age Legends (Facebook):

1. Accesați gamespot.com și creați user (�n caz că nu aveți deja)
    2. Intrați pe acest link - GameSpot Beta :: Dragon Age Legends
    3. Enjoy!

Apropo, am un cod nefolosit, dacă-l vrea cineva, aștept PM.

3. #143 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu vreau prieteni pe FB care sa joace jocul asta ca nu am pe nimeni

4. #144 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Am �ncercat eu cu Diesel, practic luptele nu se pot duce �mpreună live, doar �i chemi eroul unui aliat la luptă .. și cam at�t.

Pentru prieteni, bagă un ochi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f35...book-profiles/

5. #145 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Da dar e bine sa ai cat mai multi prieteni pe care sa-i chemi in lupta pentru ca fiecare prieten odata folosit are un cooldown destul de mare pana poate fi utilizat din nou.
    Deci tot ai nevoie de prieteni altfel stai si te uiti cum trece timpu (sau bagi bani in conturile EA ceea ce nu-si doreste nimeni).

6. #146 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai atat imi trebuie, ca ii am doar pe aia default si se "usuca" repede, imi trebuie mai multi sa pot duce mai multe lupte.

7. #147 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Să-și lase fiecare (cei care jucăm DA Legends) id-ul pe threadul Facebook �n cazul ăsta.

http://www.consolegames.ro/forum/f35...book-profiles/

.

8. #148 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Pe ce data se lanseaza DA 2 in Europa ca in Usa am vazut ca e OuT?

9. #149 SP
    Junior Member sattodude's Avatar
    pe 8 martie sa lansat peste tot...al meu ajunge maine

10. #150 SP
    Maine se lanseaza oficial in Europa

11. #151 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Ce puerili astia de la shopto.net, de abia ieri mi-au trimis jocul, cica sa ajunga in ziua lansarii

12. #152 SP
    Va rog sa anuntati si aici daca incep sa apara postasii cu jocurile, sa fiu si eu cu ochiu pe vizor

13. #153 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

14. #154 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Pai si unde e partea amuzanta?

15. #155 SP
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Pai si unde e partea amuzanta?
    Poate face haz de necaz... Oricum, ceea ce vedem acum face parte dintr-un viitor apropiat destul de sumbru daca se continua in aceiasi directie. Nu vreau sa dezvolt, dar fraza �Have you sold your souls to the EA devil?� postata de userul in cauza este edificatoare in tot scandalul aparut de pe urma jocului "Dragon Age 2".

16. #156 SP
    Senior Member kragod's Avatar

17. #157 SP
    Dragon Age 2 glitch is an XP factory | Joystiq

Amateur QA engineer "boricuacookie" discovered a glitch in Dragon Age 2 that awards XP infinitely. The glitch, taking place in the chantry, appears pretty simple to execute -- certainly much simpler than dozens of hours of fighting. But, of course, don't do this
    .

18. #158 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Don't worry, jocul ăsta e mai buguit dec�t Fallout New Vegas dar nu vezi �n review-uri să menţioneze ceva....hmm oare de ce ?

19. #159 SP
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Exact, hăhăă, pentru ca asa functioneaza ban-ul pe un forum, ia cu el toate jocurile EA cumparate vreodata

Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Don't worry, jocul ăsta e mai buguit dec�t Fallout New Vegas dar nu vezi �n review-uri să menţioneze ceva....hmm oare de ce ?
    Trolleală de nota 10 de-acuma, nu mai are nici o legatura cu exprimarea unei opinii. Ce buguri ti-au stricat experienta de joc a copiei tale de Dragon Age2?

20. #160 SP
    Poate pentru ca il joci cu crack? Vezi ca a iesit RELOADED nu mai juca varianta aia care crasheaza din 30 in 30 de minute si dupa aia dai vina pe joc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast