Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 226

Thread: Dragon Age 2

1. #121 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    uite ca pe PC se poate. ce nu inteleg e de ce nu sunt pe disc texturile.

Choose Language | BioWare Social Network

High Resolution Texture Pack for the PC version of Dragon Age II

This will add the option to enable higher detail replacements for most textures in game. A big difference will be noticed on level art especially.
    Requirements:
    Using high-resolution textures requires a graphics card with at least 1024MB video memory.
    Most of the benefits from the Hi-resolution textures will only be seen if you are able to run the game in DirectX 11.
    To manually download your new content on the PC:
    • Download the installer from the link below and run it.
    • Run Dragon Age II.
    • Open the Options menu.
    • Select Video options.
    • Check the "Hi-resolution textures" checkbox.
    Note: In order to enable the "Very High" setting you will need a video card that supports DX11 and the latest drivers.

2. #122 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

3. #123 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Daca vrea cineva key pt Closed Beta la Dragon Age Legends (Facebook) sa-mi dea un PM. Pentru primele 5 quest-uri facute in joc primiti 5 items care sa le folositi in DA2.
    Jocul e destul e misto, ceva mai profund decat ce am jucat pana acum pe Facebook.

Edit: Aveam 2 si le-am dat. Posibil sa mai fac rost de inca 2. Oricum, oricine intra in Beta mai primeste 2 key-uri si le poate da mai departe.

4. #124 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    "We are pleased to inform you that your order has been dispatched today by ROYAL MAIL". De-ar ajunge vineri..

5. #125 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

6. #126 SP
    Member RaduValentin's Avatar

7. #127 SP
    "Button-Awesome, connected now in Dragon Age 2"

Ce vad eu acolo cu arma deblocata pentru cei care termina demoul? Exclusivitate pe xbox, cumva?

8. #128 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Dacă mai are cineva un cod pentru DA Legends și binevoiește să-mi trimită pe PM, răm�n recunoscător

9. #129 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Dacă mai are cineva un cod pentru DA Legends și binevoiește să-mi trimită pe PM, răm�n recunoscător
    +1 !!

10. #130 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar

11. #131 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar

Clipul arata superb prostia, lenea si goana dupa bani ce sunt prezente la Bioware. Eu unul, refuz sa mai cumpar vreun produs de la ei atat timp cat nu isi revin. Au aratat in trecut ca pot sa faca jocuri bune, dar directia pe care au luat-o e comica si totodata trista pentru gamingul de azi.

12. #132 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pe primu l-am mancat pe paine...

insa 2-ul au reusit sa-l distruga in asa hal incat nici demo-ul nu m-a incantat sa-l instalez.

extraordinar user score-ul pe metacritic:
    Dragon Age II for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

13. #133 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Au pierdut multi fani, insa au castigat altii. Mie primul nu mi-a placut dar pe al doilea il voi cumpara.

14. #134 SP
    Cred, totusi, ca sunt multi fani DA1 care vor juca cu placere si partea a doua. Treaba asta cu simplificarea ii chinuie pe buna dreptate pe multi, dar eu tind sa am incredere in alegerile facute de tipii de la Bioware

15. #135 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Care este totusi placerea in a mai juca un astfel de joc? Jocul te tine de mana tot timpul ca si cum ai fi un copil:
    - nu mai poti lua decizii importante
    - dificultatea nu poate pune probleme decat daca apeleaza la chestii artificiale ( hp mai mare al inamicilor de exemplu )
    - explorarea e si ea scoasa din ecuatie
    - au bagat si un Star Rating pentru copilasii care nu pot sa isi aleaga arma potrivita

Ramane doar storyline-ul, care numai original nu poate fi intr-o lume fantasy cu elfi, dwarfi si toate cele.

Rezumatul jocului: "Push X button to WIN"

16. #136 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post

insa 2-ul au reusit sa-l distruga in asa hal incat nici demo-ul nu m-a incantat sa-l instalez.

Din ce am citit de pe forumurile oficiale Bioware, 4chan e de invinovatit, e un /v/ raid ( un fel de bashing la videogames din cate am inteles ).

17. #137 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by SpeedoTuxedo View Post
    Care este totusi placerea in a mai juca un astfel de joc? Jocul te tine de mana tot timpul ca si cum ai fi un copil:
    - nu mai poti lua decizii importante
    - dificultatea nu poate pune probleme decat daca apeleaza la chestii artificiale ( hp mai mare al inamicilor de exemplu )
    - explorarea e si ea scoasa din ecuatie
    - au bagat si un Star Rating pentru copilasii care nu pot sa isi aleaga arma potrivita

Ramane doar storyline-ul, care numai original nu poate fi intr-o lume fantasy cu elfi, dwarfi si toate cele.

Rezumatul jocului: "Push X button to WIN"
    Si tu ti-ai dat seama de toate punctele astea negative din prolog? Cum nu mai poti lua decizii importante? Story-ul pe asta se bazeaza.
    Explorarea e scoasa din ecuatie pentru ca BioWare a incercat un alt tip de storyline. Daca ar fi facut storyul pe formatul de pana acum (ajungi intr-un punct in care ai 3 locatii pe care sa le vizitezi pt main quest-uri si tot asa; cum e la DAO sau Mass Effect) v-ati fi plans toti ca v-ati saturat de formula tipica BioWare si ca ar mai trebui sa schimbe ceva.
    In DA2 din cate stiu story-ul alterneaza intre prezent, trecut si viitor pentru ca e ca si cum ni se spune o poveste. Deciziile pe care le luam schimba viitorul mai ceva decat in Fable 3. Deci cum adica nu poti lua decizii importante?
    Si ce ma rog e atat de hardcore in a lua decizii importante incat cei "casual" nu le pot face?

Ce bine ar fi daca toti si-ar da cu parerea dupa ce ar juca jocul, dar nu traim intr-o lume perfecta.

Jocul e simplificat intradevar, dar daca ai chef de ironii de genul "Push X to WIN" du-te fraticu si joaca Fable 3. Culmea e ca ala e primit mai bine de public pentru ca lumea il joaca pentru ceea ce e si nu pentru ceea ce vor ei sa fie. Take it or leave it.

Quote Originally Posted by SirAndrew View Post

"Super" user reviews pe metacritic... "nu mi-a placut Dragon Age 1 dar voi distrugeti era PC RPG-urilor asa ca DA2 e o gluma proasta".
    M-am saturat de oameni care vor remake dupa remake la jocurile care le-au placut odata. RPG-urile nu mai sunt ce au fost.

18. #138 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Ca sa pot sa inteleg actiunea jocului Da2,trebuie sa il joc pe primul sau nu au legatura!?

19. #139 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Nu prea au legatura,sunt niste mici legaturi/referiri dar nimic major pentru poveste.
    DA2 nu este o continuare a povestii DArigins.

20. #140 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Bioware...din penibil �n penibil.

- special pentru IGN şi gayspot

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast